Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
146.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Torbayla 3 ayda bir 2 dakika meşgul olursunuz. tozu görmezsiniz. torbasızda 15 günde bir; 5 dakika uğraşır, nefesinizi tutarak çöpe dökmeye çalışırsınız. 6 ayda bir/Yılda bir hazneyi yıkarsınız. torbalı kesinlikle daha zahmetsizdir. ilk ödenen para daha az (1000 TL dha ucuz) ama yıllık 65-80 tl torba maliyeti vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:30:2 >
  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138300173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 6 Ocak 2020; 17:38:24 >
  • Merhabalar, annem astım hastası ve elektrik süpürgesini değiştirmek istiyorlar ve bütçeleri 1200-1500 TL aralığında. Bu doğrultuda ne önerirsiniz acaba?
  • Bugün Zorlu Avm deki Miele mağazasında, toz torbasıyla alınan +3 sene garanti kampanyasının yılbaşında bittiğini söylediler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda ise halen devam ettiğini söylediler. Kime inanalım???
  • Hocam hani belki sizin için saçma soru olacak ama misal veriyorum Miele cx1 cat dog ile Electrolux espc74swt&oq arasında 4 katı fiyat verecek fark var mı? Yani sizce değer mi bu farka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    VW Passat 1500 cc motor tsi 150 PS 215,000 TL
    Mercedes E 350 2000 cc motor 299 PS 678,500 TL
    Tam tamına eşdeğer bir karşılaştırma olmasa da (vergileri de farklı) fikir versin diye yazdım. bir mercedes; dört passat eder mi? (Türkiye'deki fiyat şartlarında) Alan niye alıyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 9 Nisan 2020; 15:30:38 >
  • Şimdi de +3 sene garanti için ek olarak alınan toz torbasının, süpürge ile aynı faturada olması gerektiğini söylüyorlar. Daha önce ayrı faturada torba alıpta garantiyi 3 sene uzattırabilen oldumu Miele müşteri hizmetlerinden?
  • Cole Trickle kullanıcısına yanıt
    evet ben yukkodan süpürge, mieleden torba aldım ve uzattırdım. DEğiştirmişler pahalıya almaya zorlamak için.
  • Harika bir video:
    Vacuumtestsyoutube
    Miele C3 (S8) Loss Of Airflow: Empty vs Full Bag
    https://www.youtube.com/watch?v=Wa3MmAoC0YQ

Miele 890W C3; Torba boşken 108 cfm (cubic feet per minute) çekiyor, Torba doluyken 97 cfm çekiyor.
    Torba dolduğundaki güç kaybı sadece (108-97)/108 = % 10
    Yani torba dolmaya aşlayınca bile max. güç %90 larda....
    Çok iyi dizayn, çok iyi içi lastikli büyük torba seçimi
    Miele Great Britainyoutube
    Why choose HyClean dustbags from Miele
    https://www.youtube.com/watch?v=Jkme3s9Xre8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 10 Nisan 2020; 7:31:33 >

• alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    Acaba markalar arası böyle bir karşılaştırma videosu var mı

• BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda tenis topu çekiş testi ile 5 yıl önceki popüler güçlü modeller karşılaştırması var. Güncel karşılaştırmalar için youtube da ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 10 Nisan 2020; 7:31:53 >
  • alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    Tmm

• Miele cat dog siparişi verdim, garanti uzatma işlemi nasıl yapılacak bilgi verirmisiniz rica etsem

• +3 yıl garanti uzatımı için C3 kasa torbalı alanlar miele sitesinden 4 yıllık seti de alıp Miele Türkiyeyi arayıp işlettirmeli
    https://shop.miele.com.tr/
    Miele HyClean 3D GN 16'lı Toz Torbası Konfor Paketi
    https://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-gn-16li-toz-torbasi-konfor-paketi

"Herhangi bir C3 elektrikli süpürge (toz torbalı) ile beraber toz torbası konfor paketi (
    shop.miele.com.tr
    Konfor - Miele Online Shop
    https://shop.miele.com.tr/arama.xhtml?q=&q=konfor
    ) satın alınırsa +3 yıl garantiniz yani toplam yasal garantiyle beraber 5 yıl garantiniz oluyor. Garanti başlaması için süpürge+konfor paketinin yer aldığı faturanın görüntüsü ile, süpürgenin alt kısmında yer alan ürün seri numarasının görüntüsünü info@miele-tr.com a mail atmaları yeterlidir. 4441122 yi de arayıp daha sonra teyit edebilirler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 9 Nisan 2020; 15:31:12 >

• Sevgili ezgin kral yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz sayesinde cat dog süpürgesi aldım, garanti işlemlerini de hemen başlatacağım söylediğiniz yöntem ışığında. Eğer bilgi alanınız içindeyse; miele K28202 model buzdolabı almak istiyorum. Kanaatiniz nedir

• goksel818181 G kullanıcısına yanıt
    hiç anlamam maalesef
  • goksel818181 G kullanıcısına yanıt
    mieleye sordunuz mu
    4 yıllık torba setini alıp garantiyi uzatma işini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan Turkoglu -- 28 Ocak 2020; 9:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

mieleye sordunuz mu
    4 yıllık torba setini alıp garantiyi uzatma işini?
    Aynı faturada olma zorunluluğu gelmiş. Bunu fırsat bilen siteler de fiyat arttırdılar. Su anda complete c3 cat&dog ve torba seti ve +4 yıl garanti ile en ucuz 2450 TL civarına alınabiliyor en ucuz.. 2650 ye cx1 cat&dog alındığı düsünülürse acayip artmış oluyor fiyatı. Ben c3 takip ediyordum tam alacağım zaman fiyatını arttırdı süpürgemarket. Su anda miele baska bahara kaldı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

Aynı faturada olma zorunluluğu gelmiş. Bunu fırsat bilen siteler de fiyat arttırdılar. Su anda complete c3 cat&dog ve torba seti ve +4 yıl garanti ile en ucuz 2450 TL civarına alınabiliyor en ucuz.. 2650 ye cx1 cat&dog alındığı düsünülürse acayip artmış oluyor fiyatı. Ben c3 takip ediyordum tam alacağım zaman fiyatını arttırdı süpürgemarket. Su anda miele baska bahara kaldı gibi.

Alıntıları Göster
    Bir de bunu soruşturun isterseniz:

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

Bir de bunu soruşturun isterseniz:

Alıntıları Göster
    Faturalar ayrı ayrı kesilir hocam, satıcılar farklı. Aynı satıcı olarak süpürgesepeti, süpürgemarket, mediamarkt, vs. var ama epey pahalıya geliyor aynı yerden alınca. En ucuz 2450 TL olarak bulabildim aynı satıcıdan, o da süpürgesepeti.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.