Şimdi Ara

Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)
    Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı) 310TL

Ürünü yurt dışından sipariş ettim. Siyah modeli 1 adet var elimde. Gümrük kontrolünde açılmış ve incelenmiş. Bende çalışmasını kontrol ettim kutusuna geri koydum. Sıfırdır. Fiyatı uygun tutuyorum. İyi alışverişler dilerim.

Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)Mifa A10 Plus Bluetooth Hoparlör 20W (Yurtdışı)

Özellikleri ve özellikleri

? Çift dahili manyetik hoparlörler + düşük Frekans amplifikatörü + çift bas radyatörler ? Çıkış gücü: 20W ? Son bağlı cihaza otomatik olarak bağlanır ? Bluetooth olmayan cihazlar için aux-in jakı ve 3.5mm ses kablosu ? Eller serbest aramalar için dahili mikrofon ? 32 GB micro-sd karta kadar destekler ? Destek USB bellek disk ? MP3, WMA,WAV, FLAC, APE destekler ? Manuel işlem yoksa ve cihaz bağlı değilse 10 dakika sonra otomatik olarak kapanır Özellikler: ? Pil: dahili 2200 mAh lityum pil ? Boyut: 7.4 × 2.8 × 2.9 inç/188 × 70 × 73 mm ? Ağırlık: pil dahil 470 gram

Graffiti sanat tasarım teknolojisi

Yüksek kaliteli kristal netliğinde ses tekrar yükseltildi

DSP teknolojisini kullanarak, her bir uçta çift gelişmiş subwoofer ve alüminyum pasif radyatör, müziğinize uygun derin ve doğru basları artırır. Hiçbir abartı ve bozulma. İki hassas akustik sürücüden farklı mediumlar ve yüksekler, tescilli pasif bas radyatör tasarımımızdan mükemmel stereo ses ve gelişmiş bas sağlar

Bluetooth 5.0 kablosuz teknolojisi

Ultra düşük gecikme süresi Düşük güç tüketimi

Dört oyun modu

IPX7 su geçirmez

Hoparlör tasarlanmış ve IPX7.to en yüksek koruma derecesi tamamen su geçirmez toz geçirmez, çamur geçirmez, darbeye dayanıklı, yağmur geçirmez, kar geçirmez, havuz, duş, plaj için harika

Gerçek kablosuz Stereo teknolojisi

Dahili mikrofon

Herhangi bir Bluetooth özellikli cihazla bağlantı kurun ve konferans görüşmesi eller serbest.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat göremedim
  • yk2548 kullanıcısına yanıt
    TL simgesi çıkmamış. Teşekkür ederim hocam. 360 TL fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses tatmin edicimidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.