Bildirim
Miglia Harmony Express USB ses kartı 5.1 Tavsiye edilirmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden creative audigy 2 nx almıyorsun en azından tanınmış bir marka -
orası öyle de küçük bişey olsun diyorum bu bnm dediğim bluetooh cihazı gibi küçücük bişey zaten eğer tavsiye edilmezse bende creative düşünüyorum -
dostum bluetooh cihazı kadar küçük bişeyin x530 gibi bir sistemin hakkını vereceğini hiç sanmıyorum bence audigy 2 nx al hem harici kumandası var hemde giriş çıkış jack ları bakımından çok zengin bir ses kartı seçim senin -
Yorumunuz için teşekkür ederim bu gidişle heraldi audigy alacam zaten ben. Ama en azından kullanan biri olsaydı da onunda cihazla ilgili yorumunu alsaydık bi. -
ben de m-audio nun sonica theatre usb 7.1 modelini araştırıyorum.nx i her türlü tokatlar gibime geliyor ama daha bir kullanıcı yorumuna ulaşamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X