@ Miex o ben değilim :P ben grim batol'a giderken nickimi değiştirdim o bizim Tuna izbesi tırnağım bile olamaz
link arayan bulur
skill doesnt need equip demişler zaten .
biz sezon2lerde mavi gearla ne ratingler görmüş adamız mustafacım yazdırma şimdi
Frostlord
charı ilk açarken çok değişik isimler bulabiliyor insan orc warrior female ismi => Orcya
zaten isim değiştirmek için blizz servis açtı tabi uyanık adamlar herkes en az bilgili zamanında oyunun başında saçma sapan isimler yazıyor
tamam da karakter adı ver bakayım :p
benimki daha imba Holynumber
aman mustafa sanki bilmiyon karakterin adını
kaç ay oldu abi ben grim batolden geçeli :p pm atıver karakter adını
quote:
Orjinalden alıntı: femre
aman mustafa sanki bilmiyon karakterin adını
Emre Mage ile o kadar oyundasın hala aynı şeyleri görüyorum bir kaçı hariç neden acaba
kasmıyo ki uyuz
vaktim yok arkadaş meşgul insanım ben :P ya bu halimdende memnunum ben çok bişi değişmiyor benim için oynayan ben hep aynı ben . ilk 70 olduğumda mavi-yeşillerle ne yapıyorsam gene aynılarını yapıyorum eksiksiz .
ne epic adamlar gördüm skillden eser yok, ne skilled adamlar gördüm epicten eser yok :)
sürekli reset atıyo makina deseydin bi de
quote:
Orjinalden alıntı: femre
vaktim yok arkadaş meşgul insanım ben :P ya bu halimdende memnunum ben çok bişi değişmiyor benim için oynayan ben hep aynı ben . ilk 70 olduğumda mavi-yeşillerle ne yapıyorsam gene aynılarını yapıyorum eksiksiz .
ne epic adamlar gördüm skillden eser yok, ne skilled adamlar gördüm epicten eser yok :)
şu sözde sonunda hangi konuya alet olucak cok mrk ediyorum
ama doğruyu söylüyorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme