Şimdi Ara

Migrate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna döndüğümde latency düşük (yeşil bar olması yeterli) pvp aktif bir servera migrate etmek istiyorum var mı onerebileceğiniz yerler. Yoksa hesabımı açtırmayıp wowu tamamen bırakıcam

• kendine güveniyorsan Stormscale'i dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theode

kendine güveniyorsan Stormscale'i dene

latencynin düşük olması çok önemli çünkü rogue oynuyorum o yuzden bilmem gerekiyor latency durumunu
  • Stormscale (90% Swedish people)

yazıyor wowwiki'de
  • Eğer uzaya nezaman roket göndermeyi başarırsak işte ozaman wow yada bir mmorpg oynarım
  • quote:

kendine güveniyorsan Stormscale'i dene

niye ki? battlegroup mu çok sıkı yoksa world pvp zart zurt olayları?
  • Ben karazhan serverında oyunuyorum.Ortalama 200-250ms ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Gehennas Horde Cataclysm Guild
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stormscale en iyi pvp cilerin toplandığı realmlerden biridir :p merak eden bir durotar / orgrimmar ziyareti yapsın :)
  • quote:

stormscale en iyi pvp cilerin toplandığı realmlerden biridir :p merak eden bir durotar / orgrimmar ziyareti yapsın :)

Doya doya pvp yapmayı öyle bi özledim ki.. Şöyle 60 fps, 50ms latency olacak ohh tamamdır orc warriorumu özledim ya ttnet Allah belanı versin + ÖSYM .... ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3

Ben karazhan serverında oyunuyorum.Ortalama 200-250ms ile.

ya ben o battlegrouptan kaçıyorum sen ne diyosun
  • Stormscale'n içinde bulunduğu cyclone battlegroup'u kendine güvenenler için aslında 1 numaralı adres olmalı.Şöyle bakarsanız vindication battlegroupta 2000 rating üstü 8 tane 5v5 takımı varken,cyclone battlegroup'unda 30dan fazla takım bulunmakta buda aslında mücadelenin ne kadar zor olduğunun kanıtı..
  • cyclone ile vindication daki oyuncu sayısınıda hesab edersen normal mesela vindicationda 10 takım varsa cyclone da 20-30 takım vardır bende lagsız oynamak için karazhanda kasmışdım 70 olunca acı gerçekle karşılaştım pvp yapılamıyor neyse grim batol e migrate yaptım şimdi memnunum 1 dk da av geliyor diğer bg ler 5 dk ayrıca misery bg si en kalabalık bg lerden biri lag olyına gelirsek serverın en yoğun olçduğu akşam 9 -10 da max 400 ms oluyor ama dün 250 ms idi geri kalan saatlerde 150 -250 ms yf kullanmıyorum bu arada kullansam max 200 ms olacak herhalde
  • stormscale zor bi serverdır ama genelde battlegroup daha önemli oluyo cyclone battlegroup'unda sanırım stormscale zorludur tabi :)

ama kendine daha çok güvenenleri misery'e bekleriz
  • blackout battlegroup'u cok zordur cok sahsen 3 tane s3 item cektim bazen o bile yetmiyor mac almama bi göz atın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

stormscale zor bi serverdır ama genelde battlegroup daha önemli oluyo cyclone battlegroup'unda sanırım stormscale zorludur tabi :)

600 ortalama pingle oyun oynanmaz olm
  • armory den baktimda ladder siralamasinda ilk sayfanin cogu stormscale ilginc :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

stormscale zor bi serverdır ama genelde battlegroup daha önemli oluyo cyclone battlegroup'unda sanırım stormscale zorludur tabi :)

orası da doğru ama napalım bizim elimiz mahkum oynuyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

orası da doğru ama napalım bizim elimiz mahkum oynuyoruz

sende migrate et olm

• femre hala grim batol'de o ezik mage ile devam mı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

femre hala grim batol'de o ezik mage ile devam mı :D

ezik olan mage değil emre:P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.