Şimdi Ara

Migrate Edicem Realm Yardım(ALLY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim KARAZHAN serverımda 70 level retri paladinim var Ally Human...Migrate etmeyi düşünüyorum.Ally bgleri çğunlukla kazandığı(Ezdiği)bir serverda güçlü raid yapabilen bir Türk guildi arıyorum yardımcı olucağınızdan eminim Teşekkürler...

• Bloodlust'dan bir yere git. genelde alliance alıyor bg'leri.
  • Hmm bana guildde lazım
  • bizim guilde gelebilirsin ama retri kalıcaksan raidlerde sansın yok healler olman lazım server Jeadnar bg konusunda genelde horde gibi duruyor ama ezilmiyoruz en azından
  • Kesin bloodlust tan bi yere git %90 oranla eots,ab,wsg kazanmak istiyorsan tabi.av de de %60 falan kazanma rationuz
  • Bloodlust'da güzel bi türk guildi biliyor musunuz?oyanayan yok mu?
  • Yardımcı olmak isterdim de ben Horde um maalesef bloodlust gibi bi battlegropta çile çeken kısımdayım :)
  • grim batol a gidebilrsin ,ab %60 ,eos%99,wsg%70,av%40 alli kazanıyor bayada bir türk var.ama guild bulabilrmisin onu bilemem.

edit: daha doğrusu kardeş misery battlegroup ta bir yere git genelde alli alıyor. grib batol ile jaedenarda baya türk var diye biliyorum .tabiki türk olan daha baya bir server var ama misery de battle olarak alliler daha iyi
    Aerie Peak - Normal
    Boulderfist - PvP
    Eonar - Normal
    Frostmane - PvP
    Grim Batol - PvP
    Jaedenar -PvP
    Kazzak - PvP
    Kilrogg - Normal
    Outland - PvP
    Ravenholdt - RP-PvP
    Stonemaul - PvP
    Tarren Mill - PvP
    Vek'nilash - PvP
    Wildhammer - Normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 20 Temmuz 2008; 23:27:17 >
  • burning legion realmine git orada guildde bulabilirsin cok turk var.
  • Vallla bence kim ne derse desin ally lerin en ezdigi battlegroup bloodlust derim başka bişey demem ben.
  • Misery Battlegroup-Jaedenar...Ally tarafi bu sekilde..
     Migrate Edicem Realm Yardım(ALLY)

Not:wtf klasörünü degistirmek zorunda kaldim son 1-2 haftalik bi analiz..

Edit:Bu arada jaedenar serverina migrate etmeni önermem ne kadar türk çok olsa da serverdaki ally sayisi toplamda 1000 online gibi bisi...yani biraz ölü bi server ama battlegroup fena deil Sk gaming fln var arada arenada/bgde cikiyor D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3monHunter -- 21 Temmuz 2008; 1:49:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.