Şimdi Ara

Migren'e iyi gelebilecek ilaç önerisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
34.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

quote:

migren ağrısını ilaç vs. kesmiyor , karanlık yerde sessiz sakin yatacaksın..

mide ve bağırsak migren atağı anında kasıldığı için ilaç etkisini gösteremiyormuş, diye duydum

dogrudur

hocam kabızlıkla migrenin ilişkisine ne diyorsun
  • Amuda kalk kafanı ters yatır ramleri yeniden tak
  • migren olanlar ağrı kesici almamaya çalışsın bir zaman sonra etkisi kayboluyor daha ağır ağrı kesiciler aramaya yelteniyorsun

ilaç yerine kafayı üşütmeyin rüzgarda kalmayın çok tv ye pc ye aşırı ışığa veya sese mağruz kalmayın, çok sigara kola alkol bunlarda tetikler

bende de migren başlangıcı var doktor celadrin solgar verdi sabah akşam tok alıyorsun ağrısada ağrımasada 2 ay kullandım bitkisel bi ilaç sanırım baya iyi geldi çok şükür
  • Aktarlarda aslan pencesi diye bir ot var alip atin sicak suyun icine demlensin 5 dakika 1 bardakda gecmezse gelin istediginizi soyleyin,butun ilaclari ictim sabaha kadar uyuyamazdim 1 bardakda gecirdi cok sukur 6 aydir birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

etol fort veya arveles her ikiside apranax,tan 10 kat güçlüdür..

Etken maddesi 10 kat daha mı fazla koyulmuş kardeş, neye dayanarak 10 kat?

aslında 12 kat, ben ortalama olarak 10 dedim.. yazdıklarım gerçekten çok kuvvetli ilaçlardır, hele birde arveles'i ezipte, suyla karıştırıp shot yaparak içilirse anında ağrıyı keser.

bilip bilmeden yazıp milleti yanlış yönlendirmeyin
    bu ilacı üretenler gerizekalı zaten onun için toz olarak koymayı akıl edememişler
    her ilacın emilme süreleri vardır hepsi göz önünde bulundurulur
    prospektüste ne yazıyorsa ona uyun bu zekailere uymayın

hocam sen ygsde sıralama ve bölümün neydi

biyoloji 20k

biyoloji derken o bolumu istiyomusunuz yoksa. yanlismi anladim :)
    ? ygs 1-2 siralamasi olarak sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Aktarlarda aslan pencesi diye bir ot var alip atin sicak suyun icine demlensin 5 dakika 1 bardakda gecmezse gelin istediginizi soyleyin,butun ilaclari ictim sabaha kadar uyuyamazdim 1 bardakda gecirdi cok sukur 6 aydir birsey yok

o derece
    4*5 gr.(yaklaşık bir tutam) kurutulmuş Aslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte iki dakika kaynatılmaya devam edilir.İkindi dakikadan sonra sıcaklığını kaybetmeden on dakika demlenir.Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.Demlenme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.Kesinlikle bitkiyi kabın içerisinde fazla bırakmayın ve süzerek bitkiyi ayırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 11 Mayıs 2012; 11:20:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

mide ve bağırsak migren atağı anında kasıldığı için ilaç etkisini gösteremiyormuş, diye duydum

dogrudur

3 gündür yeni birşeyler çıkardım şu an ama bilmiyorum diğer arkadaşlarda durum ne

• Klasik baş ağrısı ilaçları kesmiyor migreni Avmigren bu ilaç çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 11 Mayıs 2012; 11:08:43 >
  • hastalığının şiddetine göre değişir auralı olup olmaması vs hep farkeder bunlar.
    beni yılda 3-4 kere tutuyo migren çok şükür sık değil ama auralı uyuşma görme kaybı vs baya kötü oluyo baş ağrısından beter yapıyo.

zaten migren tutucağı zaman hissedersin önceden. hissettiğimde hemen avmigran alıyorum baş ağrım varsa bir de majezik alıyorum imkanım varsa da yatıp uyuyorum sessiz karanlık bi odada uyanınca geçmiş oluyor veya hafif bi şekilde geçirmiş oluyorum

ama baş ağrısı tamamen başladığında hangi hapı alırsam alayım kolay kolay etki etmiyo. hafifletebiliyo da kesmesi çok zor..

bir de migren geldiğinde kusmak bana iyi geliyo onu da söyleyeyim rahatlıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dogrudur

3 gündür yeni birşeyler çıkardım şu an ama bilmiyorum diğer arkadaşlarda durum ne

o da iyi hocam benim 1 hafta oldu, mushil faydasız

• Minoset plus kullaniyorum ben.Daha hic gecirmedigi olmadi
  • Arkadasim ben size kesin cozunu sunuyorum ucuzda 100 gram alin aslan pencesi kesin gecer bir dahada olnaz diyorum minoset apranax vs gecici cozum onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Arkadasim ben size kesin cozunu sunuyorum ucuzda 100 gram alin aslan pencesi kesin gecer bir dahada olnaz diyorum minoset apranax vs gecici cozum onlar

aldım bile hocam.
  • bi tanıdık migren zomig içiyor iyi oluyordu ama nedir ne değildir bilmem , birde pahalı bir ilaçtı ama etkiliydi
  • migrenin ilaci falan yok, sadece birazcik siziyi alirlar, o kadar yani... bitkilerinde genel olarak yapacagi bisey yok.

tek cozumu kriz zamanlarinda yuksek miktarda kafein almak
  • poeln arı sütü karışımı kullanıyorum 2 gündür. bugün tüm ağrılarım yokoldu. vücudumda sızı da kalmadı. bir deneyin bence sizde 3 lü polen karışımlarını ..
  • Hemen bir çiftli yapiştir

• Majezik.
  • Eczacı ve migren hastalığı olan biri olarak söylüyorum. Migren atağı tam olarak başladıysa hiç bir ilaç etkisini göstermez. Karanlık ve sessiz bir ortamda uyumaya çalışacaksınız. (çok zor olsada) ancak migren atağının geleceğini 5-10dk önceden hissediyorsunuz çekenler bilir. Bunu hissettiğim anda ben apranax fort alıyorum bir tane, geçmez yada herhangi bir hafifleme olmazsa olmazsa 2.sini alıyorum.. 2.yi midesi hassas olanlar için tavsiye etmiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriğinde ibuprofen olan ilaçlar (majezik,maximus) bunlar iyi geliyor. apranax vb ise diş ağrısına iyi gelir. ılık bir duş alıp tamamen sıfır ışığın girdiği karanlık bir ortamda 1 saat uzanırsanız(hatta uyuyabilirseniz) migren ağrısı geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.