Şimdi Ara

Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
25
Favori
55.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodu girince bölgenize uygun kod değildir diyor, nedir son durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynısı çıkıyor

• Saat 11 gibi İzmir'de sanal markette kullandık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su an almaya çalışıyorum kod geçersiz uyarısı veriyor

• Az önce kullandım tşkler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Ben de deniyorum aynı şeyi diyor.

• arkadaşlar doluşun,

iyi gelecek elçilerinden az yararlanmadık zamanında, sonradan çok bozsa da ara ara güzel şeyler yapıyor ige. hemen girin çark var, çevirin money veriyor, bana 20 money verdi. telefona doğrulama smsinden sonra money yükleme talebi alınmıştır diyor, ne zaman gelir onu zaman gösterecek bitmeden yetişin. 

• Çark çıkmadı? Nerde ola ki.. link verir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviye atladığınız için çıkmıştır hocam.

• Markete gidip alışveriş yapıldığında yararlanılabiliyor mu halen bu indirimden?

• Ne migrosta ne de hemende kod çalışmıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

arkadaşlar doluşun,

iyi gelecek elçilerinden az yararlanmadık zamanında, sonradan çok bozsa da ara ara güzel şeyler yapıyor ige. hemen girin çark var, çevirin money veriyor, bana 20 money verdi. telefona doğrulama smsinden sonra money yükleme talebi alınmıştır diyor, ne zaman gelir onu zaman gösterecek bitmeden yetişin. 

iyi gelecek elçileri mobil uygulama mı? pc tarayıcılarından girip onay kodu geldiğinde hiçbir işlem yapmıyor o yüzden soruyorum.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

hepsiexpress son birkaç gündür çok bozdu.

2 gün önce aldığım 33 üründen 17 tanesi iptal edildi ve sipariş 4 saat sonra teslim edildi. Canlı takipten bakınca da kurye alakasız yerlerde dolaşıp duruyordu bazen de 30-40 dk bir yerde sabit kalıyordu.

3 gün önce saat 14 civarında aldığım ürünler 8 saatten fazla bir süre sonra iptal edildi, bu arada 3 kez canlı desteğe sordum. Ürünler lazım, gelmeyecekse söyleyin dedim ama sürekli oyalandım. Hasta olduğumdan dışarı çıkıp ihtiyaçları alamadım ve o gün zor durumda kaldım sayelerinde.

Eskiden bu tür sorunlar olunca 20-25 TL kupon verirlerdi. Şimdi 10 TL kupon veriyorlar ancak, o da eskisi gibi kolay değil.

Ürünlerde alım limitleri var. Mesela sepet tamamlamak için akmaz kokmaz şeyler alayım diye peçete ekliyorum, 1-2 adet ekleniyor ancak.

Birkaç hafta öncesine kadar çok iyiydi ama her iyi şey gibi bunun da sonu geliyor maalesef.

Umarım en kısa sürede kendine çeki düzen verir. Koskoca firma, istese yapar elbette.

Migros sanal markette de stok yönetim sorunu vardı pandeminin ilk zamanlarında. Ürün var görünüyor, eve getirilmiyor. Birkaç kez mağazaya gittim kolonyanın bulunmadığı zamanlardı. Anlık olarak telefondan baktım stok var 20 tane, mağazaya gidiyorum 1 tane bile yok. Aynı tecrübeyi balık çeşitlerinde de yaşadım çok kez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 30 Eylül 2021; 17:18:4 >

• Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    her fırsatın sonu var. evet eskisi kadar hepsi express in avantajı kalmadı ,önceden kodla yüzdelik indirim birleşiyordu promosyonlu ürünler 1 liraydı mesela.malesef her canlı 3 harfli marketlere dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 30 Eylül 2021; 17:20:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod devam ediyor mu bugün deneyen var mı?

• Walled W kullanıcısına yanıt

Az önce denedim bölgenizde kullanamazsınız dedi

• kampanya bitti herhalde eklenmiyor artık.

• hata veriyor kod bölgeniz için uygun değil diye. Bitti sanırım

• Kaç gündür devam ediyordu arkadaşlar bitmesi normal

• Bitti galiba hata veriyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.