Şimdi Ara

Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
12.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL)

Ankara macro dan aldım, tek alacaktım eleman bunlardan alıyorlar abi zor yetişiyoruz dedi, iyi dedim ver üçlü...Gaziosmanpaşa

• Ankara'da(hatta bence tüm Türkiye'de) Apikoğlu stokları inanılmaz derecede hızlı tükeniyor. Elinizi çabuk tutun derim.

• 6,5 kilo apikoglu ile bi dahaki kampanyaya kadar sucuk alimim bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

En dandigi Erşan

• Polonez özel lüks sucuk aldım gelen ürünün üzerinde "dana baton sucuk" yazıyor yanlış ürün değil dimi bu Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL) Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Şubat 2024; 17:21:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Migros 2024 (Açık Sucuk'larda indirim... 499 TL)Sarı Çizmeli Mehmetyoutube
    restine rest ulan
    https://www.youtube.com/watch?v=G9BAz6kaikQ
  • Bu kadar övülünce sarı etiket aldım denemelik..dikkat etmeyip şahin almışım. hiç beğenmedik..gitti yüz lira..

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Doğru ürün...

• xymox kullanıcısına yanıt
    750/100 nerden geldi? Birde tanımlı kuponsa otomatik düşüyor ve po 750/75 için min. 850 olması lazım değil mi?

• Migros uygulaması üzerinden macroya sipariş vermiştim. 100tl ilk alışveriş 50tl petrol ofisi indirimi kullanmıştım. 1kg apikoğlu 1kg cumhuriyet toplam 848tl tuttu indirimlerle. Teslim almaya gittiğimde cumhuriyet kalmadığı icin 2 tane apikoğlunu teslim ettiler. 2 kangal sucuk 838gr. Benim şöyle bir avantaj oldu migros diğer ürün olmadığı icin tüm indirimleri bu sucuktan düşmüş. Yani 838gr 2 kangal sucuk için 268tl çekti kartımdan, cumhuriyet sucuğu alamadım ama bu sucuklar ekstra indirimli olarak almış oldum

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Türk gıda kodeksine göre sucukta nitritli kürleme tuzu kullanılması zorunlu sanırım. Ben olmayanına rastlamadım.

• 499tl çok pahallı ama sarı etiketli apikoğlu bulduğum için aldım. Başka türlü sarı etiket alamıyoruz.

• Migros dışı bir cevap olacak, 2 hafta önce bir dostumun tavsiyesi ile Konya Akşehir'de üretim yapan Kadem Sucuk'tan 2 kg sipariş verdim. Tavsiye eden kişi de sahibini uzaktan tanıyor birkaç kez de üretim yerine gittiğini temizliğine kefil olduğunu söyledi. aklım almadı ertesi gün buz aküleri bulunan strafor kutu içinde kargo firması teslim etti paketi Ankara'ya. Ofis adresini vermiştim kargoya tabi akşam olana kadar ofis inanılmaz sucuk koktu.

Yıllar sonra kokusu yağı acısı ile müthiş bir sucuk keşfetmiş oldum (acılı sucuğu piyasadaki acılı sucuklardan çok daha acı, hassasiyetiniz varsa acılı tercih etmeyin). Link vermiyorum reklam yaptığım düşünülmesin, ama gerçekten şans verilmesi gereken bi markaymış.

• Sıcak fırsatlik bir durumu yok, eskidendi o. Keriz silkelemece, eski kampanyalarinin ekmeğini yiyo. Konu kilit üye ban.

• Vay be sebil gibi sarı etiket var. Eskiden çok uğraşılırdı. Bu bile kampanyanın tırtlığını gösteriyor.

• Kampanya tırtlığından ziyade, 1 kilo sucuğa 500 lira vermek herkesin harcı değil, zengin işi oldu artık sucuk..ben veremem şahsen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Şubat 2024; 10:16:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kangal sucuk mu yoksa 1 haftalık işe git gel ulaşım benzin paran mı denilse, yoksa dolmuşla, egoyla gideceksin denilse (ki o da 1 kangal sucuk parası tutacak) hiç şüphesiz benzini seçerdim.. sucuk yemeyince bir şey olmazdı.. ama sıkış tepiş ayakta, önünden dolu geçen egoya binemeyip, ikinci egoya, o da öksüren, tıksıran, itiş kakış, sonra ondan inip aktarma vs vs...

2 kangala 500 verirsen, dolmuş, otobüs takılacaksın deseler kabul etmem.. işi iyice lükse çevirdiler.. kapının önündeki araç, beni işe getirip götüremeyecekse neye yarar demir yığını olmaktan başka..

tanım: sucuk-benzin karşılaştırması

sonuç: benzin alır, sucuk bu benzinin yanında bile lüks... bi de demezler mi, al alıyosan, kampana bitince 850 olacak kilosu.. :)) sanki alma zorunluluğu varmış gibi..sana iyi işler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 19 Şubat 2024; 10:59:22 >
  • 2 kilo apikoğlu aldım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 499 liraya sucuk olmaz, bunu yiyen sucuk yedim demesin,
    iyi bir sucuk 1500 den başlar,
    bunu yiyenin kendisine saygısı yoktur,
    499 lirayı ye daha sağlıklı,
    bunların yapıldığı yeri görseniz bir daha bir şey yemezsiniz.
    içine hayvanın boynuzunu toynağını, kuyruğunu koyuyorlar,
    siz de afiyetle yiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.