Şimdi Ara

Migros 40/10 Cips ve Paketli Kuruyemiş (yeni) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
6
Favori
5.876
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 lira inidirm düşse 31,10 lira
    5 lira money verse 26,10 lira

bunlar tamam ama 40/10 faydalanabilirmiyiz, bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 indirim oldugu icin odemen 40 tl altinda kaliyor bence 10 money gelmez

• 25/10 u kimse yazmamış ölücüler

• bende cips yazmıyor.40/10 Çiçek yazıyor. Hatayı düzeltmişler sanırım.

• bir kartıma 40/10 çiçek, diğerine 40/10 cips vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovalye38

10 indirim oldugu icin odemen 40 tl altinda kaliyor bence 10 money gelmez

Peki 10-12 liralık ürün daha eklesek, 51-52 liralık sepet 41-42 liraya düşerse, bu sefer de 10 lira indirimi yüzdesel olarak dağıtıyoruz, cips alışverişiniz yine 40 liranın altına düşüyor derler mi?

• calculus07 kullanıcısına yanıt

25/10 indirim kullanacak olanlar dikkatli olsun:

10+10 money kazanmak içün 40 tl.lik fritolay cipsi alsın + 10 tl başka şeylerle doldurup (ekmek, süt..) 50 tl sepet yapmaya baksın 10 tl otomatit düşünce

20 money gelir aman dikkat kesinlikle kartınızdaki money varsa kullanmayın 25/10 kaybolur money kullandığıhnızla kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 9 Şubat 2021; 10:16:45 >
  • Pringles ' lar da 12.50 ye düşmüş. 2 adet aldım bide kuruyemiş ekledim dün. Yalnız puan bugun kontrol ettiğimde hala yatmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

25/10 indirim kullanacak olanlar dikkatli olsun:

10+10 money kazanmak içün 40 tl.lik fritolay cipsi alsın + 10 tl başka şeylerle doldurup (ekmek, süt..) 50 tl sepet yapmaya baksın 10 tl otomatit düşünce

20 money gelir aman dikkat kesinlikle kartınızdaki money varsa kullanmayın 25/10 kaybolur money kullandığıhnızla kalırsınız

Herşeyi kitabına uygun yaptık yatan 10money. Niye 20gelmedi. Acaba kalan 10 yarın mı yatacak🤔

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    iki ayrı kampanya. farklı zamanlarda yatması normal. 2 tam gün geçtikten sonra yatmazsa, kayıt açarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 2 kampanyadan da faydalanmak için tam olarak ne kadarlık almamız lazım? 40 TL lik hopili cips alsak 20 TL money gelecek mi?
  • Lithium kullanıcısına yanıt

Kartınıza cips kampanyası tanımlanmışsa evet. Herkese tanımlı değil dikkat edin.

• mkaray M kullanıcısına yanıt
    40/10 u ekledim. Ama 15/5 i göremedim.
  • mkaray M kullanıcısına yanıt

Aynı alışverişte 2 kez sayıyor mu, her alışveriş için 15/5 kısıtlaması olur mu, yoksa tek fişte 30/10 yapacam, 10 lirada 25/10 fan indirimim var

• Lithium kullanıcısına yanıt

15/5 Fritolay kampanyası, en fazla iki kez olmak üzere ondan doğrudan yararlanırsınız.

• Bu kampanyada 40/20 money yüklenen olursa bilgilendirirse memnun olurum.
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt

2 gün geçti halen 40/20 money gelecekken cips kuruyemişten eksik kalan 10 mani yatmadi

bakalım bu sabaha - öğlene migros dayı yatıracakmı eksik kalan 10 moneyleri?

fritolay 6 adet 6.85 tl.lik cipslerden tamamı 41.10 tl olsa bile her iki kampanyadan 10+10 gelmeli

• arkadaşlar bu cipslerden 5/10 moneyı nasıl kazanıcaz...şeritleri aldım paketten de nereden gircez kdoları..Bir de bir şerit bomboş...karavana çıkma ihtimali de oluyormu..))

• 6 cips aldım bugün. 40 lirayı geçti. Kampanyayı tanımlamıştım. Money falan yatmadı.
  • Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    bu hopi nin olayı nedir hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.