Şimdi Ara

[SATILDI] Migros 5000 TL Alışveriş 3500 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Migros Moneypay limitimi satıyorum. 5000 TL olan limiti nakit paraya dönüştürmek için 1500 TL indirimli şekilde satıyorum. Yani 5000 TL alışverişi 3500 TL'ye yapabilirsiniz.

Migros Sanal Market | Mağazadan Teslimat
    Migros Ekstra

5000 TL Alışveriş: 3500 TL
    4000 TL Alışveriş: 3000 TL

PM yoluyla ilan satılmadı ise sepet oluşturup görselini atabilirsiniz. Sizin için sipariş oluşturacağım. Adrese veya mağazadan teslimat. Referanslar için profilimi kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 25 Ekim 2024; 10:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Henüz satılmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirimler son fiyattır. Başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz bu indirim pazarlığa kapalıdır a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KPossible -- 25 Ekim 2024; 10:17:12 >
  • Tarafımca alınıp saat 19-21 alınıp revize edilmiştir. İlgisi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODEJ -- 25 Ekim 2024; 10:52:50 >
  • Bu arkadaş kadar güvenilir çok nadir insanlarla tanıştım. Paranızı emanet edeceğiniz tek kişi sanırım bu forumda. Migros kaynaklı iptaller ve sorunlar oluşmasına ve benim iş yoğunluğumdan ötürü bir türlü ürünleri elime ulaştıramadılar. Buna rağmen DH üzerinden iletişim kuramadığı zamanlarda WP üzerinde beni ekstra olarak bilgilendirdi. Kendisinden kaynaklı sorun olmamasına rağmen, tüm sorunları beraber çözümlemeye çalıştık. Kendisine ilgilisi ve güvenilirliğinden kaynaklı ekstra teşekkürlerimi iletiyorum.

• Guzel yorum için teşekkürler. Alışveriş süreci Migros Ekstra üzerinden sağlandı bu sebeple kargo süreci uzadı ama teslimat sağlandı artık bir şekilde.

İlan satılmıştır arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.