Şimdi Ara

Migros açık sucuklarda tek fiyat 349 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Türkiye’ye saldırıyor ama biz şahlanıyoruz. Yılmadan durmadan dik duracağın, varsın sucuğun kilosu 3737373773 lira olsun. Yaşasın reis.

İstanbul/ Bağcılar apikoğlu, cumhuriyet, şahin yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayatta almam bu fiyatlara, sucuk da yemeyelim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    Migros açık sucuklarda tek fiyat 349 TL

Ülkeyi ve ekonomiyi kim yönetiyor ? Erdoğan belki sucuğa zam yapın demedi ama, iddia ettiği gibi bir ekonomist olarak, tüm kararları alan tek adam olarak bu ülkedeki tüm olumsuz ekonomik şartlardan sorumludur. tarım ve hayvancılığı bitirerek, Yurtdışında 2.650 liraya alabildiğin hayvanı, yurtiçinde 5.950 liraya aldıranlar sorumludur.

chp gelince belki sucuk 100 lira olmayacaktı ama, chp gelmiş olsa ve 2 haftada dolar 4 lira artmış olsa, yandaş basın ve akpliler büyük yaygara koparırdı. sskyı batırdı diye algı yapanlar, ülkeyi batırdı diye bağırırdı.

Paramız günden güne eriyor, alım gücümüz günden güne düşüyor. ülke hep dış güçler yüzünden kıskaç altında size göre. bu ülkeyi kıskaç altına alan, siyasal islamdan beslenen, yandaşa ihaleler verip, milyonlarca lira vergisini affeden ama maaşlı çalışanı vergi yönünden sömüren, zengini daha zengin yapan, orta direği bitiren, insanı çocuğuna sucuk alırken düşündüren zihniyettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 12 Haziran 2023; 12:36:52 >

• Aldığınız sucuklar yaş ise,kuruyunca hafifleyeceğinden 349 liradan çok daha pahalıya gelecektir.

• Bu Fiyatların Sorumlusu ERDOĞAN AKP SİDİR...İİ
    HANİ BAŞKANLIK SİSTEMİ GELİNCE UÇACAKTIK.. ŞAHLANACAKTIK PALAVRASI ATANLARDIR....!!

TÜRKİYE ACİL ERKEN SEÇİME GİTMELİDİR... AKP ZİHNİYETİ KAPATILMALIDIR....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trku konya yerel marketlerde 260-290 arası. Fiyatlar gerçekten çok pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hacı 22 yıldır biat ettik adama daha ne yapalım? Sucuk yemek bile lüks oldu bu ülkede.

Ne kıskacı? Adamlar hükümet değişirse suriyeliler belki Avrupa'ya gelir diye resmen desteklediler. Hatta suriyeli gelmesin diye para bile veriyor.

Saçma sapan şekilde yönetiliyoruz. Artık dıj güçler palavrasını kimse yemiyor. Bu kafayı değiştir!

• Konu eskilere nazaran epey pasif kalmış. Demek ki kampanya fiyatı genel olarak pahalı geldi, ki ben de öyle düşünüyorum. Migros bir sonraki kampanya döneminde muhakkak bu durumu göz önüne alacaktır. Hoş, bir sonraki kampanya döneminde de 349 bize ucuz gelecektir.
    Allah sonumuzu hayır etsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

Boşuna çeneni yoruyorsun beter olsun müstehak de geç. Sucuğu 2500 liray alırlar 3 yıl sonra. Kafalar nato mermer.

• BondMax kullanıcısına yanıt

Kıymadan daha ucuza satıyolar. Marka mıydı o sucuklar?

• Bizi bu enflasyona 5 yıl daha mahkum ettiğin için teşekkürler kk. Gizli emperyalist uşağı seni

• Sarı etiket Apikoğlu aldık bu sefer tadı bir tuhaftı. Başka başına gelen var mı? 3 kangal aldık diğer ikisi nasıl çıkacak diye şimdi endişeliyiz.

Bir de Macrocenter sağ olsun kangalları tek tek poşetleyip vakumlamış ama o şekilde yapılmaması gerektiği belirtiliyor zaten Apikoğlu sitesinde. Çıkardım o vakumladıkları poşetlerden bu sefer de sucukların dışındaki bağırsaklar bir acayip olmuş. Neyse kağıt havluya sardım dolaba attım ama bakalım ne olacak. En kötü sandviç yapar yeriz ama bozulmuş gibi de durmuyor ne olmuş bu sucuğun tadına şaşırdık.

• Bizde yorumlara bakarak ilk defa denedik övüldüğü kadar iyi değil bence, sabah kahvaltıda yedim öğlene kadar midem yandı

• den kullanıcısına yanıt
    SKT ne geldi hocam? Benim aldığımda poşetlenmiş ve SKT sanırım 08/09 idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt

Şımarmış anlaşılan her yerde övgüler övgüler nasıl olsa satılıyo diye düşünüp ürün kalitesini düşürmemişlerdir umarım

• Arkadaşlar cumhuriyet almayın bir dilim kestim içi böyle . Mail adreslerine yazdım bakalım .

İlk defa almıyoruz bu şekilde çıktı ki dikkatimi çekti . bilen bilir bu şekilde çıkması imkansız . kaliteler düştü . yarın son gün ortadan bir kestirip bir bakın . gece gece canım çekti bir iki dilim atıyım dedim uykum kaçtı .

Migros açık sucuklarda tek fiyat 349 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 14 Haziran 2023; 1:45:58 >

• Normalde de boyle mi bilmiyorum ama kampanya donemlerinde aldigim sucuklar cok ıslak oluyor. Gecenki kampanyada aldigim sucugu keserken eziliyordu. Kuru olarak satilan sucuk var mi bildiginiz?

• @Düşünenadam07 Yalan olmasın ama aklımda kaldığı kadarıyla 03/08 gibi bir şeydi. Etiketlerini söküp atıyorum hemen çünkü bu sefer o kısımlar sürekli nemli kalıyor. Etiketi söküp kağıt havluya sarıp buzdolabının normal kısmında saklıyorum.

@SEGHRİ Evet Apikoğlu için konuşursam ben de hep kampanyadan alıyorum ve hep yaş geliyor. Yukarıda da dediğim gibi etiketini söküyorum kağıt havluya sarıyorum buzdolabına koyuyorum birkaç gün içerisinde taş gibi oluyor. Yalnız daha önce bu durum paylaşılmıştı başka bir arkadaş da onaylamıştı herkes kuru sucuk arıyor ama bu Apikoğlunun yaş hali kuru halinden daha lezzetli geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.