< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 28 Kasım 2020; 20:20:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) (4. sayfa)
-
-
Online özel yazan Oral-B Pro 750 alacaktım ama sepeti onaylayınca 2 adetten bir tanesini sepetten çıkarıyor.
Kandırmacalar, kandırmacalar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeRDün amazondan 4 kutusunu 49,90'a aldım bunu, migrostata tanesi 36,90 1+1 alsan bile amazonun yanına bile yaklaşamıyor... yakışmadı migros
Dediğiniz fiyata 2'li paketten 4 adetinimi yani 8×75 gr olarakmı aldınız.Yoksa 2'li paketten 2 adet yani 4x75 gr olarakmı aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gimsa dan her 20 TL alış verişe 1 adet 75 ml Parodontax Tam Korumayı 9.90 TL ye veriyorlardı; 4 adet aldım. 😁 Migros da aynı ürünün tanesi 36,95 TL; 2 al 1 öde ile 18,47 TL. 😁
Edit: Gimsa da ki ürün 80gr. O da 50 ml yapar herhalde; düzelteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 28 Kasım 2020; 20:22:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macunlari google yazıyorum fiyatlar nedir diye migrosta 2 kati çıkıyor kandirmaca -
-
istanbul pendik viaport avm de 75 6000 ve 750 mevcut
-
Geçen yıl Sensodyne'ler çok iyiydi. Bu yıl fiyatları epek yüksek kalmış. Stoklamalık düzgün macun görebilen var mı?
-
Eyüp sabri tuncer karbonlu ve karanfilli. Başkasına bakmayın. Diş eti sorunları, beyazlatma ve yeşil etiketi ile deneyin
Oral-B Pro 2900 için ortak arayan varsa 1 tanesine dahil olabilirim. Duruma göre belki 2 olabilir.
-
Arkadaşlar linkteki oral b frozen şarjlı diş fırçası başlığını alsam sorun olur mu.Kendim kullanacağım, diğer pahalı oral b başlıklarla farkı varmıdır.Sorun olurmu sizce. www.migros.com.trOral-B Frozen Şarjlı Diş Fırçası Yedeği 2'li - Migroshttps://www.migros.com.tr/oral-b-frozen-sarjli-dis-fircasi-yedegi-2li-p-2077706
Diğer başlıklar 65 tl çok pahalı olduğu için onları alamıyorum.Param buna yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 28 Kasım 2020; 13:43:37 >
-
düzgün macun mu bilmiyorum ama,
şu ürünün ikili paketi vardı..
2*2li (toplam 4 adet) 36,95 tl ye aldım..
https://www.migros.com.tr/sensodyne-promine-naneli-dis-macunu-75-ml-p-206f983
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 28 Kasım 2020; 13:45:26 > -
Merhaba,
Eğer siparişiniz gelirse ve ortak ararsanız ortak olabilirim. Ben de İzmir'deyim.
-
Bunlar küçük değil mi?
Bilemiyorum ki hiç dikkat etmedim.Resimlerini pahalı olan başlıkların resimleriyle karşılaştırınca aynı gibi görünüyor..Yetişkinlerin kullanmasında sorun olurmu emin olamadığım için sormak zorunda kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: streptokokk
Eyüp sabri tuncer karbonlu ve karanfilli. Başkasına bakmayın. Diş eti sorunları, beyazlatma ve yeşil etiketi ile deneyinTürk malı diye bende o ürünleri kullanmak istiyorum ancak FDI, Florürün diş macunlarında olması gerektiğini söylüyor çürüğe karşı. O yüzden Florürsüz macun = diş çürüğü. Yeşil etiketten de kastınız macunların tüpünün kesildiği yerdeki etiket ise o yalnızca kesim yapan makinenin bıçağı indireceği noktayı anlaması için bir renk. Siyah, pembe, lacivert vs. ne olduğunun hiçbir önemi yok.
-
doğru bilgi..quote:
Orijinalden alıntı: furkan1zekTürk malı diye bende o ürünleri kullanmak istiyorum ancak FDI, Florürün diş macunlarında olması gerektiğini söylüyor çürüğe karşı. O yüzden Florürsüz macun = diş çürüğü. Yeşil etiketten de kastınız macunların tüpünün kesildiği yerdeki etiket ise o yalnızca kesim yapan makinenin bıçağı indireceği noktayı anlaması için bir renk. Siyah, pembe, lacivert vs. ne olduğunun hiçbir önemi yok.
Alıntıları Göster
epeyd ir yazmak istiyordum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün gece 1 gibi sipariş vermiştim, bugün sabah baktığımda stok kalmadığı için sepetinizdeki ürünler çıkarılmıştır demişti, fakat az önce elime ulaştı bu arada beyaz istemiştim black edition göndermişler daha da iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 28 Kasım 2020; 14:26:4 >
-
Hocam biz memnunuz ailecek diş eti ile ilgili şikayetler azaldı ve daha güçlü oldu ayrıca hassasiyet gitti dönüşleri aldım ev ahalisinden.
altta bulunan şerit rengi macunun kimyasal katkısı yada organik gibi ne derseniz adına, bu anlamlar taşımıyor mu
10 haber okudum 7si tenkler önemli diyor kalanları mynet fatih altaylı hastane vs siyeler tamamen yaşan diyor. Sizin n söylediğiniz gibi. Üstünden %100 bitkisel yazıypr en azından bu da bir alma sebebi olsun benm için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X