Şimdi Ara

MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
17.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam simdi sanal markete girecegiz urun varsa 2li lerden 2 kutu olarak 640tlye mi alacagim cevaplarsaniz olursa yardimci olayim alacaklara
  • Cannondale kullanıcısına yanıt

5m Migros’a gideceğim Hocam orada vardır belki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 12 adet BİOMED Macun aldım Florür ve Paraben içermiyor diye. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum fakat florür şart diyorsunuz???

Bu arada BİODED i benden başka kullanan yok galiba?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    2 tane urunu tek fiyata mi aldin yani bunlar markette satilmiyor mu sanal mi almak gerekiyor sadece hersene oluyor mu 8900u 742tlye almistim suan 1000tl civari eger 2 kutu olarak geliyorsa firsatmis 😕
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt

8900 ile ilgili bir şey yazmamıştım ben. 2900 çok uyguna geliyor. Bir kutu içerisinde 2 fırça var, 1 alana 1 bedava ile fırça başına 100 TL gibi bir fiyata geliyor. Basınç sensörü vs hikaye ama bataryası uzun giden model.

Sepete 2 adet ürün ekliyorsunuz ve tek ürün fiyatına 2 tane ürün geliyor. 1 alana 1 hediye. Ürün modeline göre kaç fırça geleceği değişir tabi bir bakın. Çok basit bir kampanya ama işleri niye bu kadar karıştırdınız anlayamadım. MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

2 tane urunu tek fiyata mi aldin yani bunlar markette satilmiyor mu sanal mi almak gerekiyor sadece hersene oluyor mu 8900u 742tlye almistim suan 1000tl civari eger 2 kutu olarak geliyorsa firsatmis 😕
    Daha indirimin ne oldugunu bilmiyorsun, her sene olup olmadigini bilmiyorsun bana abartmayalım diye cevap veriyorsun.
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt

Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 75+75 ml hocam 150+150 ml değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

Ben de 12 adet BİOMED Macun aldım Florür ve Paraben içermiyor diye. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum fakat florür şart diyorsunuz???

Bu arada BİODED i benden başka kullanan yok galiba?

Ben 1 adet calcimax olanını 1 sene önce almıştım ama bitiremedim.plastik boya gibi tadı var.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Yanlis yazmisim da boyle bisey firsatcilardan dusmez ki zaten hepsini satarlar kullanmak amacli almazlar
    Basinc sensoru aldigin modelde mi yok sanaldan mi aliniyor markette gecerli degil mi

Hocam simdi sanalda 2 adet ekledim onayla deyince siparis icerigi degisti deyip 1e dusuyor biryerde hata mi yapıyoruz 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 29 Kasım 2020; 16:38:3 >
  • economist52 kullanıcısına yanıt

evet biliyorum 75+75=150 ml olduğunu

ürün ismi açıklaması öyle olduğu için yazdım bunlar kutuları birbirine yapıştırıcıyla yapıştırmış ...diğerlerinde öyle değil MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) 

en uygun ürün bu bence

Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 150 Ml yazıyor

https://www.migros.com.tr/sensodyne-promine-multi-action-11-dis-macunu-150-ml-p-206fd10?utm_source=performics&utm_medium=affiliate&utm_campaign=63

• economist52 kullanıcısına yanıt
  • Bu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    al satcisin sanirim indirim takip etmiyorum hangi birine bakalim
    Ayrica zaten alinmiyor 2 sepete ekliyoruz siparis icerigi degisti deyip 1e dusuruyor yalan dolan sanirim
  • Şarjlı diş fırçaları gerçekten bu kadar fark yaratıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dino Dini

Bu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.

Bizim Ankara eryaman 5m de poşetli tavuk kalmamış..

Diş macunlarının çoğu yok eksik geldi sipariş.

Ama bol bol poşet kullanmışlar taşıma ücretini buradan çıkarıyorlar galiba...MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) 

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

al satcisin sanirim indirim takip etmiyorum hangi birine bakalim
    Ayrica zaten alinmiyor 2 sepete ekliyoruz siparis icerigi degisti deyip 1e dusuruyor yalan dolan sanirim
    umarim alamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dino Dini

Bu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.

Aynen doğrudur, bu durum benimde dikkatimi fena halde celbetmekte.Raflar dolu..

• nknowntossing07 N kullanıcısına yanıt
    Satacaksan alabilirim fiyat kacti
  • Halen var mi hocam sanal istesek gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azazel Geri Dönüyor

evet biliyorum 75+75=150 ml olduğunu

ürün ismi açıklaması öyle olduğu için yazdım bunlar kutuları birbirine yapıştırıcıyla yapıştırmış ...diğerlerinde öyle değil  

en uygun ürün bu bence

Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 150 Ml yazıyor

https://www.migros.com.tr/sensodyne-promine-multi-action-11-dis-macunu-150-ml-p-206fd10?utm_source=performics&utm_medium=affiliate&utm_campaign=63

1+1 olan macunların tamamında durum aynı.Kutular bibirine yapıştırılmış..sözkonusu promine multi action 1+1 macunuda bizati kontrol ettim, oda 75+75 ml..

Sanalmarkette ürün açıklaması kısmında net miktar 300 ml yazıyor ama bu bilgi yanlış girilmiş.150 ml olacak

MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.