|
MİGROS Ağız Bakım Ürünlerinde Aynı Üründen 1 Alana 1 Hediye(28-30 KASIM) (7. sayfa)
-
-
5m Migros’a gideceğim Hocam orada vardır belki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 12 adet BİOMED Macun aldım Florür ve Paraben içermiyor diye. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum fakat florür şart diyorsunuz???
Bu arada BİODED i benden başka kullanan yok galiba?
-
2 tane urunu tek fiyata mi aldin yani bunlar markette satilmiyor mu sanal mi almak gerekiyor sadece hersene oluyor mu 8900u 742tlye almistim suan 1000tl civari eger 2 kutu olarak geliyorsa firsatmis 😕 -
8900 ile ilgili bir şey yazmamıştım ben. 2900 çok uyguna geliyor. Bir kutu içerisinde 2 fırça var, 1 alana 1 bedava ile fırça başına 100 TL gibi bir fiyata geliyor. Basınç sensörü vs hikaye ama bataryası uzun giden model.
Sepete 2 adet ürün ekliyorsunuz ve tek ürün fiyatına 2 tane ürün geliyor. 1 alana 1 hediye. Ürün modeline göre kaç fırça geleceği değişir tabi bir bakın. Çok basit bir kampanya ama işleri niye bu kadar karıştırdınız anlayamadım.
-
Daha indirimin ne oldugunu bilmiyorsun, her sene olup olmadigini bilmiyorsun bana abartmayalım diye cevap veriyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
2 tane urunu tek fiyata mi aldin yani bunlar markette satilmiyor mu sanal mi almak gerekiyor sadece hersene oluyor mu 8900u 742tlye almistim suan 1000tl civari eger 2 kutu olarak geliyorsa firsatmis 😕 -
Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 75+75 ml hocam 150+150 ml değil
quote:
Orijinalden alıntı: hasansenturk2Ben de 12 adet BİOMED Macun aldım Florür ve Paraben içermiyor diye. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum fakat florür şart diyorsunuz???
Bu arada BİODED i benden başka kullanan yok galiba?
Ben 1 adet calcimax olanını 1 sene önce almıştım ama bitiremedim.plastik boya gibi tadı var.
Yanlis yazmisim da boyle bisey firsatcilardan dusmez ki zaten hepsini satarlar kullanmak amacli almazlar
Basinc sensoru aldigin modelde mi yok sanaldan mi aliniyor markette gecerli degil mi
Hocam simdi sanalda 2 adet ekledim onayla deyince siparis icerigi degisti deyip 1e dusuyor biryerde hata mi yapıyoruz 😕
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 29 Kasım 2020; 16:38:3 > -
evet biliyorum 75+75=150 ml olduğunu
ürün ismi açıklaması öyle olduğu için yazdım bunlar kutuları birbirine yapıştırıcıyla yapıştırmış ...diğerlerinde öyle değil
en uygun ürün bu bence
Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 150 Ml yazıyor
-
bunu kullandım hiç beyenmedim.
https://www.migros.com.tr/biomed-charcoal-dis-macunu-100-ml-p-20719de
-
Bu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.
-
al satcisin sanirim indirim takip etmiyorum hangi birine bakalim
Ayrica zaten alinmiyor 2 sepete ekliyoruz siparis icerigi degisti deyip 1e dusuruyor yalan dolan sanirim -
Şarjlı diş fırçaları gerçekten bu kadar fark yaratıyor mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dino DiniBu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.
Bizim Ankara eryaman 5m de poşetli tavuk kalmamış..
Diş macunlarının çoğu yok eksik geldi sipariş.
Ama bol bol poşet kullanmışlar taşıma ücretini buradan çıkarıyorlar galiba...
umarim alamazsinquote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
al satcisin sanirim indirim takip etmiyorum hangi birine bakalim
Ayrica zaten alinmiyor 2 sepete ekliyoruz siparis icerigi degisti deyip 1e dusuruyor yalan dolan sanirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Dino DiniBu sene ilk defa sanalmarket siparişimdeki ürünler eksiksiz tedarik edildi, millette para kalmadı muhtemelen.
Aynen doğrudur, bu durum benimde dikkatimi fena halde celbetmekte.Raflar dolu..
Satacaksan alabilirim fiyat kacti -
Halen var mi hocam sanal istesek gelir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Azazel Geri Dönüyorevet biliyorum 75+75=150 ml olduğunu
ürün ismi açıklaması öyle olduğu için yazdım bunlar kutuları birbirine yapıştırıcıyla yapıştırmış ...diğerlerinde öyle değil
en uygun ürün bu bence
Sensodyne Promine Multi - Action 1+1 Diş Macunu 150 Ml yazıyor
1+1 olan macunların tamamında durum aynı.Kutular bibirine yapıştırılmış..sözkonusu promine multi action 1+1 macunuda bizati kontrol ettim, oda 75+75 ml..
Sanalmarkette ürün açıklaması kısmında net miktar 300 ml yazıyor ama bu bilgi yanlış girilmiş.150 ml olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X