< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerolduenginar -- 22 Mart 2020; 0:30:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineerolduenginar -- 22 Mart 2020; 0:30:37 > |
Ben bu durumu bugün migros çalışanından öğrendim. 21 Mart Cumartesi gününden itibaren ise maske takmalarına izin verilmiş. Bu uygulama tamamen ticari kaygılarla çalışanların hayatını tehlikeye atmaktır. Çok yazık...
Bazı şahıslar anlamamış tekrar yazalım: önceki yazımda da belirttiğim gibi Migros bu uygulamasını cumartesi günü kaldırmış. Yani covid-19'dan enfekte toplam kişi sayısı 670, ölen kişi sayısı da 9 olarak açıklandıktan sonra. |
Müşteriler tedirgin olur kaçar diye kullandırmıyorlardır. Gerici bir zihniyetin düşünce yapısı bu şekildedir.
|
Bu konunun bu forumda ilgi görmemesi de ayrı bir acı.
|
Metroya gittim bugün, maske kullanılıyordu. Müşteri neden olumsuz karşılaşın maskeyi zaten ? Kafaları böyle mı çalışıyor? Ne iğrenc zihniyetler, gariban çalışanlar ölsün tabi umurlarında mı..
|
bu saçmalık ! müşteri ölsün mü ? yada kasiyer ölsün mü ? yaşadığım o olaydan sonra heryere şikayet ettim. bu zamanda bu kritik dönemde ceplerini düşünüyorlar
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prsctr -- 22 Mart 2020; 11:21:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Mart 2020; 2:49:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|