Migros daha fazla et veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 1 Haziran 2023; 12:39:32 > |
MİGROS-CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI- 2024 (2. sayfa)
-
-
Migros taksit yapiyormu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapıyor görselde var karta taksit 3-6-9-12
-
3 sene carrefourdan aldım.gecen sene migrostan aldım.fiyatlar uçmuş ama tavsiyem migrostan alın.hem eti bol hemde daha az yağlı .sakatat yok löp et geliyor
-
2 sene migrosdan aldım iyiydi, geçen sene aldığımda çok yağlı ve biraz tuhaftı. Bu sene de carrefour deneyelim.
-
-
Money bonus karta 500 lira indirim varmış. Kart var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
carrefourda pek iyi olmasada migrosun etlerin geneli beğenilmiş ,ben tereddütte kaldıgımdan burdan almadım.Alanlar bayramdan sonra fotoğraf atarsa güzel olur.Allah kabul etsin şimdiden.
-
geçen sene bende migrostan aldım. etini beğendik kıymalık bile çektiler. hatta köpük tabaklara dağıtacağımız şekilde böldüler.
Bu sene fiyatlar geçen seneye göre çok artmış.
-
Hayvanın malum yerine kadar satıyorlar, fiyatlar hâlâ dümdüz marketten et almaktan çok daha pahalı
Bu mu carrefoursa mı? Carrefoursa eve getiriyor fakat total ağırlık sakatat dahil 20-23 diyor. A101 marketten teslim sakatatsız. Hangisinin eti daha iyi oluyor? Tecrübesi olan var mı?
-
migrostan 12 taksitle büyük başa girdim. çok yaşa padişahım.
-
Bu tarz bağışların döndüğü kurumlarda işler sıkıntılı.Evet genelde verdiğiniz paraya vaad edilen hayvan kesilir.O topraklardaki büyük veya küçük baş hayvanlar sandığınızdan daha da ucuzu.Vereceğiniz 1500TL bağışın yüzde 60'ı hayvana giderken kalan bölümü ise vakıf ve oradaki aracı ile paylaşılıyor.Bu yüzden her kurban bayramında bu tarz vakıflar ve aracılar ayrı bir bayram yapıyor.ama sonuç olarak kurbanınız kesiliyor.
-
a101 'in şikayetler çoktu, şikayetvar 'dan bakılabilir, gelen etler sıkıntılı, yağ oranı yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene migrostan almıştım. Ama et acayip yağlı geldi. Sonrasında şikayet oluşturdum ve 4kg et verdiler yağsız. A101 den de almıştım ama orası da çok yağlıydı ama migros kadar ilgilenmemişlerdi. Migros bir nebze mağduriyetimi giderdi hiç yoktan. Ha hiç yağ çıkmayan et de oldu migrosta...
-
fişte 8+4 mü yazıyor direk 12 mi hocam? bugün alıcaktım kasiyer 8 taksit işaretledi 4 banka vericek dedi vermedi, iptal etti yeniden deniycekti bu seferde de money indirim düşmedi yarın bir daha gidecez.
Somalili öğrenci yarı zamanlı çalışma arkadaş vardı. Durumları orta halli. Biz kahvaltıda her gün et yerdik diyor.
Orada hayvan çok daha ucuz Türkiye ye göre.
Türkiye de uzun süredir özellikle kurban da fiyatlar aşırı yükseliyor.
Geçen yıl bir kurban kestik. Hayvan küçük zayıf bir şeydi. %70-80 yağ çıktı doğru düzgün et yoktu. Kıyma bile o kadar yağlı oldu ki dışarıdan et alıp ilave ettik yine de makine çekemedi. 3 kilo kırmızı et yoktu.
Yine de Allah kabul eder inşallah.
Migrosun kasaplık hizmetleri nasıl ? Küçük tas kebabı gibi yapıyor mu kuşbaşını ya da biftek çıkartıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
Bir payını kendimiz almak, diğer paylarını kurumlara bağış yapmak istiyoruz. Carrefoursa ya da Migros'tan kurbanlık alsak yaparlar mı? Ya da sizin bildiğiniz, önerebileceğiniz farklı yerler var ise oradan da alabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X