< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros Delist Ürünleri.. (131. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://www.migros.com.tr/persil-gulun-buyusu-9-kg-60-yikama-p-1cb988c
161 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 5 Ocak 2024; 15:9:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
o dediğiniz kısım nerede bir görsel atarmısınız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ios uygulama kullanıyorum yada bölgeden mi verdiğniz linke tıklıyorum sanal market ana sayfaya atıyor beni
-
iOS uygulamasında da bahsettiğiniz gibi hocam. Kampanyalar kısmında Bitiriyoruz banner içerisinden ürünlere git dersek seçili mağaza/adrese ait olan delist ürünler görülebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hallettim hocam sizin linke bir kaç sefer daha denedim uygulamayı kapatmadan açtı teşekkürler
Hocam bornovada oturuyorum iki tane 5M var doğru düzgün delist yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, kalkıp gitmeye değecek bir şeyler yok bu sefer bana göre İzmir mağazalarında.
-
Denizli Demokrasi meydanınaki migrosta ramazan kolisinden çıkan dr oetker çikolata pudingler 3.99 tl satıyorlar yakın olanlara duyurulur normali 16 kusur tl skt çok uzun birde
Ece buzdolabı poşetlerini şansa buldum bgn Ankara Keçiören tarafında bir magazada ne var ne yok hepsini aldım.
-
Kampanya sadece Sanal Market'e özel. İlgili kampanya sayfasında öyle yazıyor: 8 - 10 Ocak tarihinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Migros Sanal Market'e özel seçili Tıraş ürünlerinde %30 indirim kampanyası uygulanacaktır.
-
Eksik yazmisim sanaldan ödeyip magaza teslimi secimi yapip aldim magazda 45 tl evet sanalda 25+30 birlesiyor
2 tane de parex buldum orta boy onu da 25tl den aldım. Serüven tamam.
Colgate Optıc Whıte Aktif Kömür Diş Macunu 125Ml > 2 AL 1 ÖDE > 40 TL
https://www.migros.com.tr/colgate-optic-white-aktif-komur-dis-macunu-125ml-p-206f760
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X