< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros Delist Ürünleri.. (131. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://www.migros.com.tr/persil-gulun-buyusu-9-kg-60-yikama-p-1cb988c
161 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 5 Ocak 2024; 15:9:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
o dediğiniz kısım nerede bir görsel atarmısınız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ios uygulama kullanıyorum yada bölgeden mi verdiğniz linke tıklıyorum sanal market ana sayfaya atıyor beni
ios farklı olabilir belki tam emin değilim ama Android için şu şekilde ulaşılabilir.
iOS uygulamasında da bahsettiğiniz gibi hocam. Kampanyalar kısmında Bitiriyoruz banner içerisinden ürünlere git dersek seçili mağaza/adrese ait olan delist ürünler görülebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal Market web sitesi üzerinden "Bitiriyoruz" ürünlerine bakarken, mağaza değiştirip bakmaya devam etmek isterseniz o anda baktığınız mağazanın bitiriyoruz bölümünün 1. sayfasına dönmeniz ve sonrasında mağaza değişikliği yapmanız gerekiyor. Böyle yapmazsanız, atıyorum 3.sayfadayken mağaza değiştirirseniz sanki yeni mağazada hiç bitiriyoruz ürünü yokmuş gibi gösteriyor site.
Dün üşenmedim tüm İzmir'deki mağazalara tek tek baktım. Pek işe yarar bir şey göremedim. 107₺'lik Fınısh için bir mağazaya gittim fakat ürün yoktu maalesef. Stoktan düşmemiş gibi bir sorun vardı. Mağazadakilee yardımcı olmaya çalıştı fakat bulamadık ürünü.
Bunları bulmak da git gide zor oluyor artık. Önceden aratınca mağaza sayısi olarak da çok çıkardı. Şimdi tee şehrin öbür ucunda bir yerde gösteriyor stok; otobüsle bile olsa uğraşmak gerekiyor gitmek için. Değer mi değmez mi düşünmek gerekiyor artık yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hallettim hocam sizin linke bir kaç sefer daha denedim uygulamayı kapatmadan açtı teşekkürler
Hocam bornovada oturuyorum iki tane 5M var doğru düzgün delist yok maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam, kalkıp gitmeye değecek bir şeyler yok bu sefer bana göre İzmir mağazalarında.
-
Denizli Demokrasi meydanınaki migrosta ramazan kolisinden çıkan dr oetker çikolata pudingler 3.99 tl satıyorlar yakın olanlara duyurulur normali 16 kusur tl skt çok uzun birde
Ece buzdolabı poşetlerini şansa buldum bgn Ankara Keçiören tarafında bir magazada ne var ne yok hepsini aldım.
-
Kampanya sadece Sanal Market'e özel. İlgili kampanya sayfasında öyle yazıyor: 8 - 10 Ocak tarihinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Migros Sanal Market'e özel seçili Tıraş ürünlerinde %30 indirim kampanyası uygulanacaktır.
-
Eksik yazmisim sanaldan ödeyip magaza teslimi secimi yapip aldim magazda 45 tl evet sanalda 25+30 birlesiyor
2 tane de parex buldum orta boy onu da 25tl den aldım. Serüven tamam.
Colgate Optıc Whıte Aktif Kömür Diş Macunu 125Ml > 2 AL 1 ÖDE > 40 TL
https://www.migros.com.tr/colgate-optic-white-aktif-komur-dis-macunu-125ml-p-206f760
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X