Şimdi Ara

MİGROS EFES KODU - 100TL ÜZERİNE 10MONEY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
11
Favori
17.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uygulamaya kayıt olurken tc kimlik no hatası alıyorum sebebimi bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebatet S kullanıcısına yanıt
    Ben isim soyisim kismini Turkce karakterlerle yazinca duzeldi.
    Bu arada bende de "kampanyaya katil" butonu calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz tek seferde 100 tl yapmadığınız için money gelmemiş iki farklı seferde yani 93 ve 7 tl yapmışsınız bu şekilde gelmez zaten.

• Programda sarar ın kampanyasına katıl butonunu tıklayın sonra migros kampanyasına katıla tıklayın kod veriyor...
    Sistem vermiyorsa programı sıfırlayın öyle deneyin... Ben fazlasıyla kod aldım sıkıntı yok

• Tc kimlik numaram doğru olmasına rağmen sistem yanlış dedi.elinde kod olan varsa verebilir mi?

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Yo o şekilde geliyor
    Dediğim gibi diğer kartla aynı işlem alışveriş var
    Ancak geldi

• bu şekilde 10 money gelmez diğer 10 money gelen kartınız için alışveriş 100 tl tutmuştur 20 money kullanmışsınızdır 80 tl ödemişsiniz öyle gelmiştir, gelmeyen kart için 93 tl de kaldığınız için gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Haziran 2019; 12:2:2 >
  • Konum bilgisini açmasına rağmen buton çalışmıyorsa telefonu kapatıp açın. Dun bir arkadaş söyledi onun sayesinde alabildim ben.

• Alışverişim tamamını money ile ödesek gene money kazanılır mı?
  • Sorun kalktı, kod alabildim. Kapatıp açtım, açık alanda açtım gps'i.

• pacosbil P kullanıcısına yanıt
    gelir.

Hayır dediğim gibi diğer alışverişte de 93 + 7₺ alışveriş yapıldı herhangi money kullanımı olmadı aynı işlemler yapıldığı için şaşırdm birine gelip diğerine gelmemesine ki keza bu kampanyada daha önce ana konuda da bahsedildi eğer daha önce yapılmış alışverişiniz varsa üstünü tamamladığınızda yine money geliyor diye

• Kampanya süreci içerisinde daha önce yapılmış alışverişe geliyor fakat parçalı ödeme toplamı sayılmıyor sizin diğer alışverişe gelen kod 75/10 kod olabilir mi sistem şunu diyor alkol, sigara, tl yükleme olmadan 100 tl alışveriş yapın ya 100 tl ödeyin ya da 50 money harcayın 50 tl ödeyin bu şekilde 10 money gelir fakat efes kampanyası için 99.99 tl de harcasanız money gelmez.

Acaba ne kadar geçmişi kapsıyor bu önceki alışveriş dilimi onu biliyomusunuz 😊

• Sanırım 22 ya da 25 Mayıs sonrasını algılıyor ve kapsam dahiline alıyor efes kampanyasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 16 Haziran 2019; 13:13:28 >
  • Dün giriş yapılmıyordu hala yapılmıyor. Yeni üye olunca bu üye zaten kayıtlı vs deyip kafayı yiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MİGROS EFES KODU - 100TL ÜZERİNE 10MONEY

haber edenlere tesekkürler
  • Arkadaşlar sanal marketten alışveriş yapacağım ama bu kod eklenmiyor 8 hane olduğundan siz nasıl çözüm buldunuz

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda açıkça yazdığı gibi EFES kodu sanal markette geçerli değil. Sadece kasada telefon numarandan sonra vereceksin. Efes kodu sanal markette geçerli değil.
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    App'dan değilde webden deneyin olmuyorsa.
    www.anadoluefessk.org
    Anadolu Efes Spor Kulübü
    https://www.anadoluefessk.org/uyelik/kayit
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.