Şimdi Ara

MİGROS EFES KODU - 100TL ÜZERİNE 10MONEY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
11
Favori
17.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yükledim uygulamaya giremiyorum üye girişi kabul etmiyor neden acaba?
  • Facebook 75/10 kodunu 1-2 ay önce forumdaki paylaşımlardan sonra kullanmıştım. Bu aynı kampanyanın devamı mı yoksa yenilendi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 21 Haziran 2019; 11:23:11 >
  • efes kodu olan özelden 1 adet yollayabilir mi?

Teşekkürler

Edit: alındı, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintekgoz -- 21 Haziran 2019; 18:35:56 >
  • Arkadaşlar alışveriş yaptım 100 üstü boşa gitmesin kod rica ediyorum atabilecek varsa teşekkürler
  • Bu kodu alisveris oncesinde kasiyere soyleyip kampanyaya dahil olmaniz gerekiyordu. Alisverisi yaptiysaniz firsati kacirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bu kodu alisveris oncesinde kasiyere soyleyip kampanyaya dahil olmaniz gerekiyordu. Alisverisi yaptiysaniz firsati kacirdiniz.
    Önceki alışverişe yönelik puan geliyor diye biliyorum daha önce oldu çünkü
  • Efes kampanyasına kasiyer kaydetti uygulamada gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Önceki alışverişe yönelik puan geliyor diye biliyorum daha önce oldu çünkü

Alıntıları Göster
    Edindiginiz kod ile magazaya gidip kodu kasiyere verip kampanyaya dahil oluyorsunuz.(Hatta cep telefonunuza mesaj da geliyor. Katiliminiz uygulamada gozukmuyor.) Sonra alisverisinizi tamamlayip cikiyorsunuz. 75/10 facebook kodunuz da varsa ertesi gun 20 money hesabiniza yatiyor. Ben bir defa kampanyaya katildim. Sistem boyle isliyor.

• quote:

Edindiginiz kod ile magazaya gidip kodu kasiyere verip kampanyaya dahil oluyorsunuz.(Hatta cep telefonunuza mesaj da geliyor. Katiliminiz uygulamada gozukmuyor.) Sonra alisverisinizi tamamlayip cikiyorsunuz. 75/10 facebook kodunuz da varsa ertesi gun 20 money hesabiniza yatiyor. Ben bir defa kampanyaya katildim. Sistem boyle isliyor.

Alıntıları Göster
    Hocam şöyle şimdi ben migrosa gidip bi tane ürün de alsam alışveriş öncesi efes kodunu kaydettirmesini isteyeceğim ve bu şekilde önceki gün 100 tllik alışveriş yaptığım için puan yatacak daha önce böyle oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Hocam şöyle şimdi ben migrosa gidip bi tane ürün de alsam alışveriş öncesi efes kodunu kaydettirmesini isteyeceğim ve bu şekilde önceki gün 100 tllik alışveriş yaptığım için puan yatacak daha önce böyle oldu.

Alıntıları Göster
    Kasiyer islemleri 6'dan girilerek kampanya kaydi saglanacak ancak bu islem geriye donuk etkili olur mu, olursa ne kadar geriye etkili olur bilemiyorum. Ustalara sormak lazim.

• Kod paylaşabilecek bir arkadaş olursa memnun olurum.

• Uygulamada sistemde sorun oluştu sıkıntısı var giriş yapamıyorum kod vermek isteyen olursa

• quote:

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler mesaj geldi uygulamada gözükmediği için tereddütte kalmıştım
  • quote:

Kasiyer islemleri 6'dan girilerek kampanya kaydi saglanacak ancak bu islem geriye donuk etkili olur mu, olursa ne kadar geriye etkili olur bilemiyorum. Ustalara sormak lazim.

Alıntıları Göster
    Geriye dönük de etkili olur. 100 TL harcamadan sonra ertesi günü vs. kod girilirse de money geliyor.
  • Fazla bir efes kodu olan özelden paylaşabilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

• Kasiyer kodu tanımlattı başarılı dedi ama ne bir mesaj geldi ne de uygulamada görünüyor

Sorun olur mu ? Bu şekilde olan var mı ?
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Geriye doğru etkili olmaz. Kampanya sadece kasada o alış-veriş için geçerli olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.