Şimdi Ara

MİGROS EFES KODU - 100TL ÜZERİNE 10MONEY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
11
Favori
17.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alışverişten sonra kod tanımlatsanız bile money yatar, önce kodun tanımlanmasına gerek yok. ben haziranın başında tanımlattığım kod ile 23 mayıstaki alışverişimden puan kazandım. kampanya aralığında olsa yetiyor yani, başlangıç 20 mayıs falan sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris.baris

Geriye doğru etkili olmaz. Kampanya sadece kasada o alış-veriş için geçerli olur.
    Hocam bilginiz yoksa insanları yanıltmak suretiyle fikir beyan etmeyin. Burada kesin olan şeyi söylüyoruz Migros konusunda da aynı şeyi yaptınız ısrarla bilmediğiniz konuda yanlış şeyler söylüyorsunuz. İsteyen dener, ben geriye doğru etkili olacağını yazıyorum denemesi kullanacaklara kalmış.
  • Aynı kart iki farklı kodla farklı iki günde tekrar faydalanabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin

Aynı kart iki farklı kodla farklı iki günde tekrar faydalanabilir mi?
    Hayır bir kart sadece bir kez faydalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

alışverişten sonra kod tanımlatsanız bile money yatar, önce kodun tanımlanmasına gerek yok. ben haziranın başında tanımlattığım kod ile 23 mayıstaki alışverişimden puan kazandım. kampanya aralığında olsa yetiyor yani, başlangıç 20 mayıs falan sanırım
    Alışverişten sonra nasıl tanımlatacağız peki. Dün 140 tl lik alışveriş yaptım ama kodu kasada vermemiştim. Şimdi nasıl gireceğiz 8 haneli kod.
  • ferfecir06 F kullanıcısına yanıt
    migros'a gidip kartınızı verin ya da telinizi söyleyin. şifreyi kasiyere ileterek, örneğin, bir su alıp ödeyin ve çıkın. yarın 10 money hesabınıza yatar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferfecir06 F kullanıcısına yanıt
    kartıma 6 numaralı menüden kodu tanımlayın de
  • Aldığım kodu kullanarak alışveriş yaptım ertesi gün 10 money yüklemişti, kullandım bile onu da. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çek bölümünde talep ettiğim kod ilanı için de özelden ücret talep ettiler.

Uygulama ile 3 farklı cihazdan da hala 1 kod dahi alamıyorum. Pmle bu başlıktan da 1 kod rica ederim.
  • Ayrı konu göremedim facebook kodu sanal markette money vermiyor mu ?
    Profilden sifre ile kampanya tanımlaya giriyorum , sözlesmeyi onaylıyorum , cep tel giri diyor , sadece tamam çıkıyor.
    Geçen seferde böyle yaptım money gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.