https://www.migros.com.tr/getorix-gh-03x-kablolu-oyuncu-kulaklik-p-2592a85?reid=1613647733463276225 Daha dün 99 tl idi , diğer modeli 59 tl den 54 tl ye düşmüştü onu sepete atmıştım bugün baktığımda 44 tl ye düştüğünü gördüm belki diğerlerinde de fiyat düşmüş olabilir diye baktım ve 99 tlden 54,90 tl ye düştüğünü gördüm :) 44 tllik olanın bundan farkı nedir bilmiyorum belki ışığı yoktur o sebep 10 tl daha ucuzdur. bilenler var ise bilgisini paylaşsın lütfen. Arkadaşım kızı için mikrofonlu kulaklık istiyordu, iyi denk geldi. Ben yeterli bulduğum için aldım normalde kaliteli bi şey bakıyordum lakin 150 tl altına pek bi şey yok ya kablosu ince ya mikrofonu yok vs vs . Bu ürünün videosuna da baktım , inceleyin araştırın düşünün kendi kararınızı verin. kulaklık kablosu uzunmuş , ışıklı ve 3 jak var; mikrofon , hop/klk girişi ve usb ..... usb ışıkların yanması için not: bi ara set halinde (klavye+fare+kulaklık) 129 tl ye verildi ama o zamanlardan bihaberdim.
not: kargo ile gönderilecek 1 adet için 8,90 tl kargo ücreti çıkıyordu 2 adet için sanırım 100 tl üzeri olduğundan çıkmadı ben zaten diğerini de hediye edeceğimden 2 adet aldım ve kargo ödemedim. belki büyük mağazalarda ürün vardır gidip bi bakmak lazım almak isteyenler gidip görüp inceleyebilirler. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 18 Şubat 2021; 15:16:25 > |
Bildirim