Şimdi Ara

(MİGROS) Getorix Oyuncu Kulaklığı 99 tl ----> 54,90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.migros.com.tr/getorix-gh-03x-kablolu-oyuncu-kulaklik-p-2592a85?reid=1613647733463276225

Daha dün 99 tl idi , diğer modeli 59 tl den 54 tl ye düşmüştü onu sepete atmıştım bugün baktığımda 44 tl ye düştüğünü gördüm belki diğerlerinde de fiyat düşmüş olabilir diye baktım ve 99 tlden 54,90 tl ye düştüğünü gördüm :) 44 tllik olanın bundan farkı nedir bilmiyorum belki ışığı yoktur o sebep 10 tl daha ucuzdur. bilenler var ise bilgisini paylaşsın lütfen.

Arkadaşım kızı için mikrofonlu kulaklık istiyordu, iyi denk geldi. Ben yeterli bulduğum için aldım normalde kaliteli bi şey bakıyordum lakin 150 tl altına pek bi şey yok ya kablosu ince ya mikrofonu yok vs vs . Bu ürünün videosuna da baktım , inceleyin araştırın düşünün kendi kararınızı verin.

kulaklık kablosu uzunmuş , ışıklı ve 3 jak var; mikrofon , hop/klk girişi ve usb ..... usb ışıkların yanması için

not: bi ara set halinde (klavye+fare+kulaklık) 129 tl ye verildi ama o zamanlardan bihaberdim.

not: kargo ile gönderilecek 1 adet için 8,90 tl kargo ücreti çıkıyordu 2 adet için sanırım 100 tl üzeri olduğundan çıkmadı ben zaten diğerini de hediye edeceğimden 2 adet aldım ve kargo ödemedim. belki büyük mağazalarda ürün vardır gidip bi bakmak lazım almak isteyenler gidip görüp inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 18 Şubat 2021; 15:16:25 >

• Ben aldım hocam eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eba için ben de mağazadan aldım, ilk defa gördüm daha önce yoktu yeni gelmiş ürün. Alt tarafı tam yapışmıyor biraz açık kalıyor ya da fazla açıp kulak kepçesine yük bindirmek gerekiyor, onun harici ses iyi geldi mikrofon daha denemedim.
    40mm sürücü varmış, kablosu da 2m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 18 Şubat 2021; 16:40:55 >
  • Güzel fiyat kullanan arkadaşların yorumlarını bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun üçlüsü set şeklinde olan 129 idi şimdi 149 olmuş
  • 44.90 Olanla 54.90tl olan kulaklıgın arasındaki fark nedir bilgisi olan var mı

• Bu gün baktım. Pek aman aman bir şey değil. Fiyatı kadar kaliteli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.