Mandalinada büyük indirim geliyor beyler.... ''Türkiye'den Slovakya'ya ihraç edilmek istenen mandalinalar kabul edilebilir limitin 4,4 katı Chlorpyrifos-methyl tespiti sebebiyle sınırdan geri çevrilerek iade edildi. ''
|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6704. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
805/120 kırmızı et tbg kampanyasıyla 3 gün önce harcama yaptım. Sepette dana kıyma ve dana gulaşlık kuşbaşı vardı. 120 money yatmadı. Kayıt açtım. Bekliyorum.
Güncelleme: Harcama limiti altında kaldığı için yatıramıyoruz diye mesaj geldi. Böyle saçmalık görmedim. Rezalet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 22 Kasım 2024; 16:30:15 > -
Milletler hak ettikleri gibi yönetilir, hak ettikleri gibi yaşarlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Değerli et falan yazıyor ne bileyim insanın aklına antrikot falan geliyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağazadan 2 tane aldım hocam. İkisi 1836 gram geldi. Karışık dizmişler tezgaha. İndirim düştü. Bildirim için çok teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli et soldaki filtreden seçiliyor galiba
https://www.migros.com.tr/dana-eti-c-3fa?sayfa=1&122=1224&sirala=onerilenler
-
Afiyet olsun hocam :) Bayağı büyük demek. Löp löp et ....
-
Bu dönemde et demek zaten değerli sözcüğünün eş anlamlısı demek değil mi hocam. :)
Bana yine ayni gold urunu tanimlamislar. Sizde de mi oyle?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru diyorsunuz. Verdim sipariş bakalım. Teşekkürler.
Evet orada varmış hiç farketmemişim teşekkür ederim
Sepetiniz ne kadardı üstat? 805 i geçmişsinizdir herhalde. o halde birini saydı diğerini saymadı. Ben canlı sohbetten yazdım hep yuvarlak cümleler kurdu. Bende direk olarak açık kıyma için geçerli yazması için baskıladım. Bakalım bende ne olacak :)
-
İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Böyle bir şart detay olmaz.
Sepete bişey ekledim azıcık indirimli diye, sözde bunlara kalsan 3500 den 1800 e düşmüş, halbuki yalan piyasada 1600 1900 e satılıyor.
Hemen dakikasında sepetimden kayboldu.
Bunlar nasıl firma arkadaş.
-
Migros pestisit konusu hakkında yaptığım yorum neden silindi acaba? bilgilendirme amacıyla yazmıştım.
-
bence de öyle.
carrefour'un ucuza sattığı somonu görünce biz de ondan getirtelim o zaman demişler gibi
-
Ne yazmıştınız hocam ?
-
silinecek birşey yazmadım :) paylaşımda bir vatandaşın Migrostan aldığı ürüne 150.000 TL verip pestisit analizi yaptığından bahsediyordu. çalıştığım işyeri gıda firması olduğu için pestisit analizinin 800-900 TL olduğunu belirttim. ama 'pestisit lobisi' mesajımı sildi. üstelik en beğenilenler arasına girmişti mesajım :)
-
Allah razı olsun hocam. Şimdi polemik gibi olmasın ama bazı ürün gruplarında marketler zinciri arasında uçurum var. Örneğin mahalledeki MMM Migros'ta 300 gram tam buğday ekmek 47 liraydı. Ben Carrefour'dan çok daha iyisini fırından çıktığı gibi 1 kg olarak 55 liraya aldım. Sazan.avi her yerde yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X