< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6781. sayfa)
-
-
Eskiden yüksek fiyat üzerinden hesaplaniyordu ama dün bende organik yumurta aldım üst fiyat hesaplayarak tbg oluşturdum yatmadi money. Tüm moneyler yattı o yatmadi fişte su sekilde görünüyordu 150 yumurta tbgsi oluşturmuştum. Değişmiş sanırım ödenen tutar baz alınıyor artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp üzerinden kod aldım iyzico ile öde gıda kampanyası 1000/200 olanquote:
Orijinalden alıntı: AzstekSanal marketten mi İyzico ile ödediniz, kod mu aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merak etme hocam Migros burayı takip ediyor....... Baştan olması gereken buydu zaten.
-
sırf bu yüzden 1041 tl kampanya için 1250 üstünde sipariş veriyorum , fiyatı ucu ucuna sipariş vermek her zaman bu tür sorunlar çıkartır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PO uygulamasındaki
Hepsiburada 300/50
kodu kullanmayanlar dan PM ile gönderebilirseniz çok memnun olurum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sorun oldu. 1030₺ sipariş verdim bir ürün olmadığı için 988₺ para kesti
Arkadaşlar 1000/200lük coco kodu üzerine 1000/100lük coco kodu ekleyemedim az önce.
Bu kampanyaya katılım sağlanmıştır zaten diyor.
Cimrilik yapmayıp +100₺ hata payı ekleyin siparişinize
Daha önce tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim. Geçen hafta 550tl lik bir siparişim vardı, Garenta,Adımpara ve Modanisa kodları tanımlı olduğu için 150 money kazanımı oldu, ancak bir ürünü iade etmek mecburiyetinde kaldım ve moneyler geri çekildi. Uygulamada 3 kampanya içinde bu kampanyadan yararlandiniz yazıyor. Sorum şu, bugün 1000TL üstü bir alışveriş daha yaptım bu 3 kampanya moneyini verir mi vermez mi?
-
+1
Kesinlikle ve özellikle gramajli uruinde hep aynı dert
Hızımi alamadım 1.400 sipariş verdik 1200 money gelecek 😎
Migros desteğe yazın. Onlardan kaynaklı bir sorun olduğu için kazanamadığınız puanların karşılığında müşteri memnuniyet çeki yüklüyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özellikle tavuk ürünlerinde gramajlar ayarlanamıyor kredi kartı ile ödenmediği sürece çalışanlarda o gramajın üstünde teslimat yapamayınca tutan en yakın gramajı koyuyor. tavuk alışverişini gidip mağazadan yapıyorum özellik yoksa sürekli gramajla ilgili sıkıntı çıkıyor
-
-
indirimli fiyattan TBG'e etki eder.
-
Forum arama butonu kullanın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Aralık 2024; 20:34:14 > -
Yılların firması, normalde bu fiyat seviyesinde ürün satmıyorlar, bu fiyata bedava, ben 3 teneke aldım (henüz açmadım)
Çok iyi fiyat, ihtiyacım olsa kaçırmazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X