< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6782. sayfa)
-
-
İlk siparişini vermeyen forumdaş varsa buyursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıkla gel al siparişi aileden başka biri teslim alabilir mi mağazada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya genel ama şartlarda migros sanal marketten veya migros hemenden ilk kez sipariş verecekler için geçerli diyor
Öyle birisi varmıdır ki ülkede... hakaret gibi bişi olmuş, hiç yapmasalar daha iyi yani. Sileyim bari paylaşımı.
-
Ben 7 sülalenin tıkla gelini alıyorum. Nadiren sipariş no soruyorlar. Sipariş no varsa sorun olmaz.
Bu arada hepsiburada 1000tl lik hepsipay kartı alışverişine 150 hepsipara veriyor, 25de alışveriş anında geliyor 175tl diyebiliriz.
Masterpass a kaydedip cüzdanla ödeme yapınca çılgın şeyler oluyor.
1130tl lik ete 1030tl ödeyip elde edilen kazanç; 1226 money + 175 hepsipara
(Not: Şartlarda hepsipay kart ile kayıtlı olarak, yani kart no girmeden alışveriş yapma şartı koşmuş. )
https://www.hepsiburada.com/staticpage/1072884361534037?forMobileApp=true
Kişiye özelmiş şimdi fark ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 15 Aralık 2024; 22:20:48 > -
ben sipariş verirken not kısmına yazıyorum money kampanyası için min sepet tutarı 1000 tl olmalı eksik/tedarik edilmeyen ürün varsa bilgi verin lütfen diye. Dikkat ediyorlar etmeseler dahi sonra hak ararken bunu delil olarak sunuyorum.
-
Hepsipay 150 TL Hepsipara kampanyası, verdiğiniz linkte en üstte yer alan anlaşmalı markalarda geçerli. Migros'ta geçerli değil. Bilginize...
-
950 TL çok ucuz bu yağ için. Evet bu sene zeytin bolluğu var, fiyatlar düştü falan ama yeni yılda yükselecektir. Bu ürün, money kampanyalarıyla çok çok uyguna geliyor. İhtiyacı olan kaçırmasın, hatta kullanan varsa fındık yağı da vardı 500 TL civarına. Bence o da çok uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merak edenler için ekleyeyim skt 11.2026 benim aldığımın
-
Anlaşmalı markalar diyormuş. Bakalım ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 15 Aralık 2024; 23:54:14 > -
159,95₺ Seç al fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nut master çerez sec al en fazla 2 tane ekleniyor sepete
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 tl ye 100 tl gel al ve 60 money kampanyasi ile aldim 790 tl ye geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bölgemde mevcut değil, genel olarak bulabilen var mı?
Ben de siparişi teslim almama rağmen teslim edildi girmemişler yatırmazlar 200 moneyi kayıt açarız uğraşırız
-
bolca alacağım,90 lira bedava.
-
içerik zayıf foto ile ilgisi yok yer fıstıgı leblebi dolu içi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X