ilk 100 verdiler, sonra 200e çevirdiler |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6784. sayfa)
-
-
-
-
Diğer tüm moneyler yattı , ama bu yatmamış kayıt actrdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende arayayım, böyle durumlarda cek olarak tanimliyorlar l canımı sıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 16 Aralık 2024; 11:59:49 >
hocam bardak için link var mı? varsa paylasır mısınız?
yoksa sepete otomatık mı eklıyor?
-
Sizin eklemeniz gerekiyor hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Money değil moneypara olarak cüzdana yatacak, digerlerinden bağımsız yani. Gün içinde yatar heralde bende de yok henüz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Migros'a 1000 TL'lik alışveriş yaptım 900 money gelmesi lazımdı ama kaybım gibi bir şey desem yatırmayacaklarını bildiğim için iptal ettim. İsterlerse kampanya birleşmez derler işin içinden çıkarlar çünkü. Müşteri hizmetleri gün geçtikçe hiçbir şeyden anlamayan insanlardan oluşmaya başlıyor. Kadına money kazanımım olacaktı o etkilenir diyorum siz bir siparişi teslim alın isterseniz 200 cüzdan kampanyasına kayıt açalım diyor :) Yani ben ne diyorum sen ne diyorsun durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 kutu da alsak sadece 1 ad düşüyor bardak
Maalesef öyle hocam, farklı siparişler dışında stoklu alınamıyor.
PM HOCAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geyveli3434 -- 16 Aralık 2024; 13:16:7 > -
Arkadaşlar kargopark dan nasıl kod alıyoruz kargopark ı kullandım hepsiburadadan bişey aldım ürünüde kargopark dan aldım ama sonra ne yapmamız gerek bulamadım
-
kargopark noktasında ürünü alırken ekranda çıkması lazımdı. Ben hep o şekilde aldım.
-
Tiklagel indirimi varmi 1000 tl üzeri bildiginiz
Yeni TBG'ler gelmiş.
-
900₺ üzerine 100₺ indirim TIKLAGEL
1500₺ üzerine 150₺ indirim hediye150 adrese teslim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen cüzdanı kontrol ettim yok henüz
en son kullanilmis kod verdi .
-
Henüz bana da yatmamış. Bu, 200 moneypayi bir tek migrosta mi kullanabiliyoruz? İstanbul kart aktarim vb farkli bir şekilde kullanabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X