< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6786. sayfa)
-
-
Bekleyelim mi hocam.gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sizinle aynı durumdayım, siparişi 13 Aralık'ta verip teslimatıda aynı gün almıştım. Teslim edildi olarakta güncellenmişti aynı gün.
Ancak cüzdana yansımadı henüz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Migros emekliliğini doğrulayan müşteriler için bazı ürünlerde indirimli fiyatlar tanımlamış. Ürünlerin dışarıya kıyasla indirimlerinin doğruluğunu kontrol etmedim. Yararlanmak isteyen arkadaşlar katılım koşullarını ve fiyatları linkten kontrol edebilir.
"Panpan Un 2 Kg 34,95 TL, Öncü Domates Salçası Teneke 830 G 39,95 TL, Hasata Gönen Baldo Pirinç 2 Kg 149,95 TL, Doğuş Karadeniz Çayı 1000 G 125,00 TL, Peros Sıvı Bakım Deterjanı Çeşitleri 3 L 124,95 TL, Peros Konsantre Yumuşatıcı 3 L Çeşitleri 49,95 TL, Dalan Sıvı Sabun 3L Çeşitleri 69,95 TL, Pril Sıvı Bulaşık Deterjanı 1306 ml çeşitleri 99,95 TL, Migros Uht Yağlı Süt 1 L 25,00 TL, Migros Beyaz Peynir 1kg 129,00 TL olacaktır."
www.money.com.trEmekli Kampanyalarıhttps://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/emeklilere-ozel-secili-urunlerde-indirim-kampanyalari/301
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskası -- 16 Aralık 2024; 16:43:37 >
-
Kampanya maili gelen hesaba 200 yatmış. Kampanya bütün hesaplardan kaybolduktan sonra hala gözüken tek hesapla bir alışveriş daha yapmıştım ona yatmamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Sanmıyorum hocam. Yarın kayıt oluşturacağım.
Bende de gözükmüyor hala mh ile görüştüm gün sonuna kadar yatacaktır endişeniz olmasın dendi
Aynı durumdayım hayırlısı
Ben aradığımda sadece kayıt aldı, bekliyoru bakalım...
Arkadaşlar moneyleri istanbulkarta atabilen var mı sürekli hata alıyorum? Çalışıyor mu sistem merak ediyorum.
Bende alıcam ama emin olamadım. Bu teneke kutu hiçbir yerde yok sadece Migros’ta var. Çok mu eski ürün acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MH 200 puan cüzdan kazanımının 17.12.2024 gün sonuna kadar yatacağını ifade etti.
-
Bugün attım
Merhaba ... Bey,
Garenta üzerinden artık migros kampanya kodu paylaşılmamaktadır. Detaylı bilgi için 08502004000 Migros çağrı merkezi üzerinden bilgi alabilirsiniz.
Saygılarımla.
SU İÇİN. İNSTAGRAMDA PAYLASANA SELAMM
Digital kodla hediye çeki aynı anda kullanılmıyor degilmi yoldaşlar.
-
Hayır hocam sadece birini kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X