< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6788. sayfa)
-
-
Zeytinyağ fiyatları uygun Akhisardan fiyat vereyim 180-220 arası normal yağlar erken hasat incik boncuk daha kalite ararsan 250-275 bandından
-
Aynı bölgede olmama rağmen bu kadar bilgim yok hocam. Bilgilendirme için teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lütfen Money kampanya kod taleplerinizi, sorularınızı, alım, satım ve takas isteklerinizi forumun ilgili bölümlerinde yapınız.
Konu dışı mesajlarınız şikayet almakta ve gösterimden kaldırılmaktadır.
Israrı halinde mesaj sahiplerine forum kuralları gereği yaptırım uygulanabilir.
Keyifli forumlar.
-
Teşekkür ederim ustam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay ağzına sağlık hocam. Kaliteli yağ 500 dencilere selam olsun.....! Millet geçen senenin ekmeğini yemeye alışmış.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafayı bozmuşlar güven asa 5 lt zeytinyağ fiyatı piyasada uygundur. Teneke basım transfer vs derken cazip kalıyor şuanlık litre fiyatı diğer markalara göre fiyatı.
Kalite yağ istiyorlarsa 1.400 tl Komili Natural Sızma Ayvalık Erken Hasat Soğuk Sıkım 5l var fiyatıda kalitesiyle eştir ve gerçekten güzel yağdır geçenler alıp denedik. Bunun üstünde lt için 280 tl üstü para verilmez
-
Sabah mh cüzdan 200 money para gün içinde yatar demişti ama halen yatmadı. Başka var mı money parası yatmayan
Bana da yatmamış. Her zamanki gibi müşteri hizmetleri ile uğraşacağız.
-
bana da yatmadı, money uygulaması üzerinden yazdım az önce.
-
Benimde yatmadı
Macroda süt ürünleri/kahvaltılıkta 400/100 indirim var.
-
200 hiçbirimize yatmadı anlaşılan.
-
1 hesapla daha alışveriş yapmıştım ona yattı, kampanya maili falan gelmişti ona. Yatmayanda da diğer hesaplarda kampanya kaybolduktan sonra hala duruyordu buna da yatması lazım.
-
+1 hala 200 para yatmadı kayıt ta actrdik
200 tl money cüzdanları bugün yatacakmış müşteri hizmetleri ile görüştüm.kayit actirmistim 13 aralıkta göründü sonra kayboldu diye bugün yatacagi iletildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzecelik -- 17 Aralık 2024; 8:39:9 >
mail gelmemişti uygulamaya girince ana ekranda çıkıyordu kayıt açtıralım o zaman bizde hocam.
-
İki hafta içinde olacak kampanyalarla dair bilgi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün mh aradım yatmadı money para diyerek onun etkisi oldu galiba. Arayın bence çözülecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X