< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6789. sayfa)
-
-
Bisey cikmadi ekranda bu kargopak uygulamasini felan mi indirmek gerek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce MH tarafından arandım 18e kadar yatacakmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sonuç olarak Güven Asa kalitesi iyidir doğrumu anladım?
-
ekranda çıkmazsa da sms ile gelir.10-20 dk içinde
-
fiyat migrosta daha cazip kampanya vs ile ama güvenasa'yı migrosta bulamayan ankaralılar için gimsa marketlerde 999 tl olduğunu yazayım almak isteyen olur belki..
-
+1, biriken moneyleri yıl bitmeden eritmek adına çok makbüle geçer
-
Daha önce de yazmıştım,seç-al ürünlerinde mağazada sınır yok. Tek fişte 8 adet alarak kuruyemiş stoğunu yaptık.
-
Marka olarak zaten iyidir, o ayrı bir konu.
Migros'ta satılan 5 litrelik ürün için konuşacak olursam, yemeklerde kullanmalık başarılı bir yağ. Özellikle bu fiyata hiç düşünmeden alınır.
-
yellow label çay aşırı pahalı değil mi
-
Afiyet olsun. Paket içeriğini açınca foto atarmısınız ?
-
1000 liraya tamamlamak için sepete attık...Bu ay alışverişler bedavaya gelince alacak bir şey kalmadı,Migros baba sağolsun,sayesinde tüm stoklar tamam.
-
yarın puanlar yatsın,açıp foto atarım.
-
Karışık olduğu için baharatlar birbirine çok geçmiş ben şahsen çok beğenmedim ama fiyat olarak idare eder
Arkadaşlar 1000 tl kırmızı et alışverişine 100 tbg için alışverişin tamamını Money puanla ödesem 100 puan gelir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelir hocam sorun yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün migros hemen'den alışveriş yaptım money puanlar kısmı yattı. İpragaz ve teknosa 100 yattı fakat Madame coco/ prime 200 ler yatmadı. Aynı durumu yaşayan varmı?
güven asa nın bu markası iyi bir kalite değil orta kalite yani kristal orkide tariş gibi
iyi olanı Asiltane 1lt 600 civarı
ınstagramAsiltane Olive Oil on Instagram: "Güven Asa markası ve Üretim Tesisimizin kurucusu; Onursal Başkanımız Sayın Turgut Gençal, yeni hasat ürünlerimizi inceledi. Bolluğun, bereketin ve barışın simgesi zeytin ağaçlarıyla verimli bir hasat dönemi geçirmek dileği ile... #AsiltaneZeytinyağları #GuvenAsa #Aplus #ÜretimTesisi #YeniHasat #NewHarvest #YeniSezon"https://www.instagram.com/asiltanezeytinyagi/p/CGvRhGzK1aw -
o bize gelmez teşekkürler.
-
valla hocam 1lt zeytinyağ 600 tl veren kerizdir. tek tek baksa tipine göre filan seçsede eliyle filan sıksa anca o paraya gelir herhalde :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X