Merhaba üstadım, Bizim bölgede de durum aynı. Bu akşam yada yarın saatlik %10-15 kırmızı etindirimi yapacaklarsa ona hazırlanıyorlardır. Tabi indirim mindirim yapmayıp direkt zammı koymuş da olabilirler. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6791. sayfa)
-
-
Eklersiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farklı kampanya olması şartıyla istediğin kadar money veren kod ekleyebilirsin. Hatalı yazdığına göre kod bozuktur, paranı geri iste.
-
Ben dün açtım bugün hala yatmadi
Kayıt nereden oluşturuyor uz
Madame coco - anadolu efes - ipragaz aldım başka alınabilen var mı şuan turkcell kullanıyorum
-
Arkadaşlar ikidir 2 farklı mağazada kasada Money kullanmak istiyorum diyorum sms kodunu söylüyorum hata verdi diyorlar. Nakit ödüyorum boşuna boşuna.
Moneyleri kasiyerin insifiyatine bırakmadan kullanmak mümkün mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Money uygulamasından money kimliğim ile alışverişe başlayın telefon numarası vermek yerine, ödeme adımında da moneyleri harcayın dediğinizde sms e gerek kalmadan işlemi bitirebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş yazmış ama money kimliği için kasiyer ,7 nolu kasiyer işlemi ile başlayacak yoksa kullanamazsın.Fiziki karta veya sms'e gerek kalmadan moneyleri harcarsın.
-
Dün Qr kodla money kimliği tanıtmak için 1 numaraya basmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İşlemi kapattığı an telefona ödeme ekranı düşüyor, kredi kartı money de tanımlı ise "üstünü çekilecek kart" yazıyor yani önce cüzdandaki para fazlasını da orda kaydettiginiz karttan çekiyor. Bu dediğim money pay cüzdan ödemesi için geçerli. Money puan ödeme için 7 numaralı işlem olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki moneylerı harcamak istediğimi kasiyere söyleyecekmiyim yoksa bana benim ekrana düşünce ben Money kullanımı mı seçicem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kasiyere ödemeyi money kimliğim ile yapacam deyip 7 kasiyer ile başla diyeceksin. Money kimliğim numarasını kasiyere söyleceksin,ödemeyi de moneylerle yapacam diyeceksin. Extra bir işlem olmadan,sms vb gelmeden kasiyer moneyleri o şekilde kullanacak.Acemi değilse becerir.
-
modanisa ve teknosa.
-
1 adet İstanbul kartım var. Bu şekilde sürekli yapsak bir problem olur mu ?
Uygulama şu an kod veriyor mu
Yatmayan 200 cuzdan bakiyesi icin kayit açmıştım dün. Bugün atmrandim gun sonuna kadar yatacaktir dendi, pek inanmıyorum ancak bekleyekim bakalim
Sanmıyorum en azından bende olmuyor
Cüzdan kampanyasından 200 lüğün üstüne yatacaklar bunlar
Bu moneypay cuzdandaki money puani mağazalarda kullanabiliyor muyuz ustad?
Yakınlarda kuruyemişlerde sepet indirimi veya genel indirim olacak mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X