< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6919. sayfa)
-
-
ince belli bardağa laf söyletmem...
şaka maka, afiyet olsun.
-
Bizim buradaki a101 e girsem anında 100-200 ürün bulurum. Aynı şeyi istanbul dada yaparlar umarım.
-
paralopara 200 tl veriyordu en son kalkmıs mı
-
Kalkmadı. Hala ilgili kampanya var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köftelerini alıyoruz, yıllardır gayet memnunuz. Diğer paketli etler için bir şey diyemem.
2 al 1 öde kampanyasında sonraki günler neler var, yada nerede yazıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
köfteleri sinirsiz mi peki hocam?
-
Sinire denk geldiğimi hiç hatırlamıyorum. Hamburger köftesi, ızgara köfte, Tekirdağ köfte, dana kuzu karışık köfte yediklerim içinde hatirladiklarim. Yemek yoksa pratik oluyor.
deneriz o zaman tamamdır hocam teşekkürler
-
konstantin hocam selamlar,
ben 19 aralıkta 1000tl üzerinden kampanyadan 150tl cashback almıstım.
kampanyalar kısmında görüyorum evet 1000/200 var fakat buna dahil olabilir miyim orayı anlayamadım cünkü kampanya tarihine 01/12/2024-31/03/2025 arası gözüküyor
dahilsem bunu kullanayım tabi iyi olur sormak istedim.
-
bu kasadan verdikleri migros yemek kodu nasıl kullanılıyor, 325/125 vermiş online ödeme seçili sepet 325 üstü ama yine hata veriyor.
-
Önce kredi kartı bilgilerini girip sonra kodu girin. O şekilde olmasi lazim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kart masterpass'den seçili zaten, elle girerek denedim yine olmadı. sepeti 2000 yaptım yine olmadı çalışmıyor nedense, hesaba tanımlı diğer kuponlar düşüyor sorunsuz.
-
Milyonlarca dolar ciro yapıp devlete sıfır(matrahsız) vergi vermeyen,hatta son 5 yıllık vergi borçları tek kalemde silinen sözde kurumsal şirketlerin yönetim binalarınada sıkıyorsa bu şirket vergi borcunu ödememiştir ve vergi kaçırmıştır yazınsana!
Tabiiki burada Migros'u savunmuyorum.Belediyelerin seçmenine şirin gözükme harekatı sadece.
Piyasada satılan bütün paketli gıdalar hileli ve katkı maddeli,afiyetle yediğimiz bütün meyve sebzeler sınır değerinden 10 kat pestisit içeriyor.Denetim sıfır.Tarım ve köy işleri bakanlığı ve tüm yönetici ve memurlarının kazançları helal değil.Çünkü yan gelip yatıyorlar.
Alkol tüketmiyorum.Ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasında da değilim.
3.dünya ülkelerinde bile 3 günde sahte alkolden 30 kişi ölmez!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 16 Ocak 2025; 15:44:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X