Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6918. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 32 Misafir (4 Mobil) - 39 Masaüstü6 Mobil
5 sn
138.365
Cevap
3.065
Favori
17.862.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69156916691769186919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 unda kampanya bittikten sonra 2-3 gün içinde yatıracaklar bakalım yapabilecekler mi

• göktuğbey kullanıcısına yanıt

Migros, Carrefour, A101, Şok ve BİM kendi markalı ürünlerini bilindiği üzere fason ürettiriyorlar. Ürün kalitesi o aldığınız partideki ürünü üreten firmaya göre değişiyor. Bazen büyük firmalar olabildiği gibi hiç adını duymadığınız firmalarda olabiliyor. Migros'tan bu kampanyadan bende un aldım, benim aldıklarım Söke üretimi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 16 Ocak 2025; 10:14:45 >
  • beyler iade/kampanya veren uygulama-banka var mı acaba suan?

monoda 1000/100 gördüm bir iyzico ve parolapara baktım kampanya göremedim 1k üzeri bişeyler alacagımda varsa kullanalım.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    normal değil mi? marketler, firmalarla pazarlık yapıyordur herhalde. belli kriterdeki ürünü, en ucuza vereni tercih ediyorlardır. amiral gemisi ürünleri ile aynı kalitede pl ürün istemek saçma olur. pl demek, ucuz ama yenilebilir, demek benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Yani normal olup olmadığından çok hangisinin iyi olduğu ön plana çıkıyor benim için. Migros'un nar ekşisinde kühne üretiyor ve bir fark göremedim zaten ne yapabilirler ki. Ama arpa şehriyeyi kalitelileri ve kalitesizleri olarak ayırabiliyorlar deöek işte yani bunlara dikkat etmek lazım private label ürün alırken. Bazı ürünler de kaliteli kalitesiz ayrımı yapabilirken bazılarında isteselerde üretim bandını değiştiremezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    aklıma gelen şu; ürünün yasal kriterler içinde, en ucuz hammadde ile imalatını sağlıyor olmalılar. yani mesela yasa, size şeker veya türevi diyorsa, pahalı üründe rafibe şeker, ucuz olanda mısır şurubu kullanmak gibi. buna benzer ucuza kaçacak işler. sonuçta ürün yasaya uygun ama asıl ürüne göre bir veya bir kaç tık kalitesiz.

• KAİM MAKAM kullanıcısına yanıt

yine bir pazarlama şeysi ile karşı karşıyayız o zaman. nasıl olsa yeni türkiye. kalitesiz ürünlere, çok para ödeme yeri.

• cokbaska kullanıcısına yanıt

livane çiçeği çayı da olsun talebinizde. Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Tokatlayin pezolari

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -observer- kullanıcısına yanıt

migros app üzeirnden görünmüyor mu ? money app mi indirmek lazım

• napervasız kullanıcısına yanıt
    3 harflilerle de bu tür yaklaşımlarda bulunurlar inşallah.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

liptonunda sadece migrosta gördüğüm şu çayı da o tür bir olay sanki

https://www.migros.com.tr/lipton-tiryaki-cay-1-kg-p-2f7485

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    bir de şöyle yazmışlar:

15-20 dk demledikten sonra çayınızı afiyetle içebilirsiniz. Çayınızı yarım saat içinde tüketmenizi öneririz.

böyle yapan var mıdır? 20 dk. bekle. yarım saatte bir demlik çayı bitir.(bir kaç bardaklık yapanlar hariç)

• Activia Doğal Probiyotik Sade Yoğurt 4x100 G

%40 indirimli. 4 lüsü 38,70 tl ye geliyor.

https://www.migros.com.tr/activia-dogal-probiyotik-sade-yogurt-4x100-g-p-bee1bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 16 Ocak 2025; 12:12:46 >
  • https://www.migros.com.tr/eti-puf-kakaolu-biskuvi-18-g-p-6afaa7

küçük ama iş görür sepet tamamlamak için

doğrusu öyle .Ben soğukken çayı koyuyorum altı kaynayınca kaparıp biraz bekliyorum.Fazla demelemeidğim için 15 dk da bitiyor zaten.zaten sabah kahvaltısı dışında pek içmiyoruz.Akşamlar kahve tercih ediyoruz birkaç yıldır

Zevkine güvendiğim bir hesapta yazılanlara göre :

Yeşil çay dışındaki çaylar çokta faydalı değilmiş.

siyah çaylarda da Çin çayı -seylan çayı Türk çayı şeklinde bir sıralama varmış

şu vb başlıklar altında yazılanlardan edindiğim bilgiler bunlar

Tabii ki yapıyoruz , beklemeden olmaz demi oturacak tadı keyifle içilecek hale gelecek.
    Bir demlik çay dediğin nedir 2 kupa içsem bitiyor

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    çayı-kahveyi içerdiği yararlı maddeler için içen varmış.

sanırım sayınız azdır. içerdiği anti-oksidanlar için içecek olsam, yeşil çay vb. dışında içmezdim şahsen. ama sırf keyfi için içiyorum. aynen , sadece öğleden önce. öğleden sonra çay-kahve uykumuzu kaçırıyor. ilaveten, çay ve kahve oksalat denilen şeyi içerir. bana zararlı olan bu şeyden dolayı, zaten aşırı tüketmiyorum artık. öenmli konu, silmesinler diye ;

https://www.migros.com.tr/dogadan-iri-yaprakli-dokme-yesil-cay-bergamotlu-50-g-p-2fc298

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    demlik küçük sanırım. mini-midi-maxi diye gidiyor boyları. maxi olan aile boyu, toplam 3.5-4 lt olur.

• 
Sayfa: önceki 69156916691769186919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.