Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6916. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 32 Masaüstü9 Mobil2 Android
5 sn
138.320
Cevap
3.064
Favori
17.858.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69126913691469156916
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün akşam mağazadan saat 18 gibi 2. Defa büsküvi alışverişi yaptım. Ödemenin tamamını ilk alışverişten gelen moneyler ile ödedim. Şuana kadar 2. alışveriş için money kazanımları yüklenmedi. Kayıt mı açtırmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgın.pilotunuz Ç kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ürün belki kampanya dışıdır. Ben 20:30 gibi yaptım aynı sizin usul, iadeleri geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300+300 600 tl puan alacağız diye 3000 tl lik et aldık :) hakkımızda hayırlısı

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Nasıl 319 a geliyor

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır eldeki stoklara şükrederek, mevcutları kullanıyoruz. bu zamlarla şimdili yenilerini almıyoruz. artvin çaylarını öven çok arkadaşım var. şans vermek gerektiğine inanıyorum.

• Çay a Seylan çayı karıştırınca Çayın Markası önemini kaybediyor. Seylan çayı karıştırınca tüm çayların tadı güzel oluyor.Denemenizi tavsiye ederim. Şok un kendi Markası Olan Seylan çayı da fiyat performans ürünü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sakılıç S kullanıcısına yanıt
    normal adamın kaçak çay diyeceği seylan çayı, herkesin damak tadına uymayabiliyor. ağzıda buruk tadı bıraktığı için. aslen türk çayının hası, dolgun bir tad bırakan, nefis bir çaydır. ilave bir şey istemez. ama biz çocukken içebildik onları. şimdi sadece çok zenginler içebiliyor. yeni türkiye.

• 5kg migros unu 75 lira iyi mi fiyat bi de bu unlarda farklı marka olunca lezzet farkı mı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Aldığınız ürün belki kampanya dışıdır. Ben 20:30 gibi yaptım aynı sizin usul, iadeleri geldi

ilk alışverişimden gelen moneylerle aynı çeşitlerden tekrar almıştım

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Bizde güzel Türk çayı bulamadığımız veya alamadığımız için Türk çayına azıcık SEYLAN çayı katıyoruz.

• sakılıç S kullanıcısına yanıt

afiyet olsun kardeşim.

• göktuğbey kullanıcısına yanıt

Evet

Evet

Beğenmeyeni de var.

• Bırakın bu abur cubur çılgınlığını, bedava verseler almam. Eskiden çay kahvenin yanında her gün tüketirdim, şükür 2-3 ay oldu hiç almıyorum. Parası da cabası, faydayı geçtim zararı var hepsinin.. Evet, ben sağlık bakanıyım:)

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Eski tadı olsa alınır da hepsinin tadı berbat.

Artvinde tanıdık var gelirken rica edelim deneriz

• Arkadaşlar iki aynı ürünün biri iade kampanyasında alınan ürünlerden biri aynı ürünün çeşidi olsa kampanya sayılıyor mu? Ben kahve kapsülü aldım iki tane ama biri sarı biri turuncu. Money gelmedi hala. Yoksa iade edicem.

Denedim, demi iyi ama lezzet olarak artvin çaylarının gerisinde bence. İçinde yaprak harici dal vs. Yok gibi nerdeyse. Lipton extra dem daha iyi buna göre bence.

Ayrıca gelen paketin üzerinde karadeniz bölgesinde toplanan çaylardan paketlendiği yazıyor. Resimdeki gibi özel olarak arhavinin çay bahçelerinden olduğu yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAİM MAKAM -- 15 Ocak 2025; 23:38:31 >
  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt

ikinci 300tl puan nereden geliyor?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Sayilmaz money gelmez

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 69126913691469156916
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.