< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6912. sayfa)
-
-
Ben money prodaki parayla alisveris yaptim sayaca yansidi ama extra 300 icin kafam karisik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yılbaşında Adımpara İpragaz Po Anadolu Efes kodları almıştım ama hiçbirini bu ay hesaba tanımlamadım Şimdi bu ay sistem nasıl işliyor Tek bir koda mı iade veriyorlar Eğer öyleyse bari Anadolu Efes kodunu Tanımlayıp 1.000₺ üzeri bir sipariş verelim Efes kodu 15’in de bitiyordu sanırım. Bu ay Efes 200 kodunu tanımlayıp 1.000₺ üzeri alışveriş yapıp da 200 money iadesi yatan olmuş muydu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
750/100₺ çek nereden gelmişti hocam
Bu ay kimse kodlardan money kazanmadı diye biliyorum hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay kodlar mefta
-
Geçmiş mesajlarda yazmıştım , 31 aralık 15 ocak tarihleri arasında denilen aefes kampanyası yatmadı kayıt açtık dönüş yok
Bence 600 gelir ben o sekilde yaptım dijital kodda olsa money cüzdan ile ödemiş oluyorsun. 300 yatarsa kayıt açarım ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar açık sucuk tek fiyat kampanyası ne zaman olur tahmin var mı
Şebbat ayında
2 al 1 iade kampanyasinda tuvalet kağıdı sonrası için güncel bi liste var mi
Tesekkurler hocam
Ben de 12den once siparişi geçtim ama ödemeyi 12 sonrasi alirsa moneyler için kayıtla ugrasiriz sanki
Abartmadan gofrik alsam olacakmış deneyenler varsa hangisi güzel bitter nasıldır?
550tl sepet oldu yine 😐
Sona geçe bırakmam troid hastasıyım gluten yasak bir iki parça alarak nefsimi köreltiyorum
Daha önceleri 3 4 yil once poşet poşet o günün parasıyla 200tl kadar alıyordum troid hastası olduk belki de paketli gıdalardan
Dayanamadım sepeti oluşturdum ama iptal mi edeyim diyorum ödeme 12 sonrası alınınca kampanyaya saymaz demi?
Marka moneyleri tanimlamadim da onlar birlesirse mantıklı idi sanirim birlesip hepsi geliyor mu gelmiyor diyenler var 🙄
Hashimato troide zemin hazırlıyorsun söyleyeyim ayni sekilde 3 4 sene once alıp öğün yemekleri yerine yiyordum suan hastayım
o yüzden şimdi markete gidersem çikolata alirim o da bitter olarak
cips ve bkg 2022den beri girmiyor eve öneririm 🙄
Ben daha hiç marka kodu tanimlamadim bunlar birleşerek gelmiyor muydu alanlar vardi 😟
nasil yani hepsi iptal mi? sadece 1 kez mi hak tanınıyor?
Yada markalardan birini mi tanimliyoruz sadece?
Önceden aşırı abur cubur tüketen biri olarak,hayatımdan çıkaralı 3ay oldu.
Özellikle ilk 2-3 hafta zor geçiyor.Sonra alışıyorsun.
Hemen hemen bütün abur cuburların içeriklerini incelerseniz hepsinin içerisinde monosadyum glutamat(çin tozu),fruktoz-glikoz şurubu v.b gibi bağımlılık yapıcı ve E kodu ile başlayan bir sürü zararlı kimyasallar içerdiğini gözlemleyebilirsiniz.
Yaklaşık 4 yıldır her gün düzenli yürüyüşten sonra(en az 10bin adım) kendim için aldığım en önemli kararlardan birisi de abur cuburu bırakmak oldu.
Zaten sigara,alkol gibi zararlı bağımlılıklarım yoktu.
-
Arkadaşlar, cuzdan 300+300 money kampanyasında ilk harcamamı magazadan normal ödeme ile yapmıştım, onu da harcama tutarina dahil etmis. Bu harcama dışında cuzdanla yapılan toplam harcamada 3bin tl’yi geçsek +300 money gelir mi?
Bende de öyle durum var hocam money kullanarak yaptığım alışverişleride saymış sadece money pay ile ödenen rakamı iyi hesaplamak gerekiyor
Benim de aklıma takılan durum, bahsettiğiniz husus. Cüzdanla yapılan alışveriş 3bin lirayı geçse bile, harcama tutarına sayılan cüzdanla yapılmayan işleme takılıp uğraştırırlar mı bizi?
Bisküvi 2 öde 1 iadeden yararlanıldı kampanya bitti. Fakat bugün öğlende teslim edilecek şimdi siparişe ek yaparsak genel sipariş tarihinin bugüne güncellenip iade moneylerin yatmama olasılığı var mıdır böyle bir şey olabilir mi acaba..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X