Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yune72 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138.235
Cevap
3.063
Favori
17.850.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69086909691069116912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam çok abanma derim. Abur cubur ucuz diye alıyoruz ama sağlıklı değil... :(

• Extralarge kullanıcısına yanıt

2 aileye olunca kampanyayı da bulmuşken yapıştırdım hocam nasıl olsa alacağız ayrıca bu ekonomik şartlarda yaşamak da sağlıksız ama yaşamaya çalışıyoruz :(

• Katalog ürünleri dahil değil yazmışlar şartlarda.Bu ürün katalogda var mesela,bunu money vermez şartlara göre.Ama 2 al 1'i money iade yazıyor

https://www.migros.com.tr/eti-browni-gold-mini-cikolatali-kek-180-g-p-4dc378

• Yakında deodorantlarda kampanya olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alisverisadami

Katalog ürünleri dahil değil yazmışlar şartlarda.Bu ürün katalogda var mesela,bunu money vermez şartlara göre.Ama 2 al 1'i money iade yazıyor

https://www.migros.com.tr/eti-browni-gold-mini-cikolatali-kek-180-g-p-4dc378

Hocam ben dün aldim 4 tane 2si için iade verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün alışveriş sonrası bi fiş daha verdiler. belirli mağazalarda 250 üzeri alışverişlerde ekstra bi migros kodu çıkıyomuş fiş olarak. 275 125 , 500 250 gibi oranlarda bir kod. denk gelen oldu mu başka

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Seçili Migros marketlerde 250₺ üzeri alışverişlerde Migros yemek indirim kodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Evet hangi marketlerde olduğu ile ilgili bir liste falan yayınladılar mı acaba bilginiz var mı

Money uygulamasında dün gördüm. Şimdi baktım bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bana mağaza da verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok aldımmı abur cuburu çok yiyosun en iyisi almamak yada az almak zararlı

• Valla mağazadakii rafları ilk defa bir kampanyada yağmalanmamiş görmeyeli uzun zaman olmuştu.

KODLAR olmadan millet niye alsın?

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Afiyet olsun hocam :)

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Kodu herkes bilmiyorki . Esas olay money iadesi olayı. Adam fiziken aldıklarinin yarısını ödemek ister.

Instagramçı i..... fırsat sayfaları sayesinde kodları ev hanımları bile öğrendi. ınstagramda bile kod takas ediyorlardı geçen ay.

Kesinlikle. Bu tip kampanyaların money bazlı ödeme ve money iadesi olarak revize edince, ciddi anlamda temizlik operasyonu oldu. Bu fırsattan yararlanacak esnaf vs. kişiler işlerine gelmediği için yağmalama tarzı olmadı :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 14 Ocak 2025; 19:19:2 >
  • Her firma gibi migrosunda müşterisi ile işi bitti.Kendini kanıtladı.Yıllarca milleti besledi para kazandırdı.Çek kod vs sayesinde cirolarını yüksek tuttu kredibilitesini yükseltti.Şuan hangi kuruma gitse milyarlarca dolar kredi alabilecek durumda.Müşterilerini kullandı ve işi bitti.Artık millet uğraşsın moneyleri yattımı yatmadımı diye.Money işinden anlamayanlara ise yüksek fiyata mal satmış oluyor.Nasıl olsa o moneyleri geri alabilecek.Müşteri kaybetse bile ciro ve karlılığı dengeleyecekler bi şekilde.Yoksa kaç yıldır 2 al 1 öde olan kampanyayı neden 2 al 1 iade diye değiştirsinki.Eski düzen asla geri gelmeyecek.

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Özellikle eti kurabi hastasıyım. Her akşam 2 paket 400 gram yiyebilecek iştahım var. Ama gel gör ki 50 yaşında gizli şeker adayıyım. Evde olan bütün şekerli şeyleri bitirene kadar yiyorum. Onun için bu tür abur cuburları eve sokmamam lazım. Eti kurabinin 42,5 liralık fiyatının yüksekliği işime geliyordu, fiyatı yüksek diye eve almıyordum. Dün ve bugün migrosa gitmemek için kendimle adeta savaştım. Şükür ki gitmedim ve şu abur cuburları almadım.

• Dijital kod yükleyerek money pro da 3000 liram olacak bunu harcadiginda 300 mu yoksa 600 money mi gelir şimdiden cevaplara tsk

• 
Sayfa: önceki 69086909691069116912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.