Sipariş tarihi önemli, istersen teslimat 10 gün sonra yapılsın. Sorun olmaz.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 13 Ocak 2025; 17:15:6 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6908. sayfa)
-
-
Bana da aynısı oldu magaza müdürü ile tartıştıktan sonra bilerek yapıyor mağaza müdürleri. Çok üstüne gitmeyin magaza mudurleri toptancı olarak bildirip hesabı kapattiriyorlar. Eger parça parçada olsa sipariş verecekseniz farklı saatlere ve farklı günlere verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasada odeme yaptım bisküvi grubundan 1 saat oldu moneyler yatmadi yatanlarinki ne kadar sürede yattı?
2-3 Saati bulur. Telaş yapmaya gerek yok.
-
Üründen 2 adet sınırı yok değil mi. Aynı üründen 4 adet alınca 2 adet iade oluyor? (daha önce buna benzer bir sorun yaşamıştım)
10/5 de olur
-
16 ocakta akaryakıta fiyat güncellemesi gelicek diye haber okudum, bilgilerinize
Babam felçli şeker hastası bir tek 1 adet Eti Puf veya küçük kek yer başka bir şey yemez, ben de o kadar aldım limit oydu başka bisküviler de ekledim sağolsunlar iptal etmediler ama arada beni bulan tarzda yeni bir kurye denk geldi o çok canımı sıktı Değerlendirme notuna yazıyorum böyle durumlarda
Bir de yanlış anlamayın mesela beni tanırlar bilirler bizde asla gıda çöpe gitmez veya satılmaz, geçmişten kalan bir not düşülmüş olabilir ona istinaden yapabilirler, Migros yaşayan bir organizma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 13 Ocak 2025; 20:53:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hay bu bir alana bir bedava yerine money iade diye çıkartanı eşekler kovalasın yahu.
arkadaşlar money'li olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz? uygulamada money 0 tl diye bir yer gözüküyor ama sipariş vermeden önce yine de teyit etmek istedim ki güme gitmeyelim zira emekli kampanyası için de birkaç gün önce kayıt aldılar onu bile hala halletmediler her neyse bu money üyeliği konusunda müşteri hizmetleri deli etti resmen.
biri değilsiniz diyor diğeri sipariş verebilirsiniz diyor. kayıt yazıyorum 7447'ye gönderiyorum ''sevgili money'li, cep telefonun ile money üyeliğin bulunmaktadır. üyeliğine kart eklemek için money.com.tr'' adresi diye sms geliyor. müşteri hizmetlerine yine bağlanıyorum moneypay'i arayın diyor. ben anlamadım ve daha yararlanamadan bezdim bu kampanyadan harbiden.
-
Hayır bence bu sistem daha güzel, nedense Şok da aynısını yapıp 2. ürünü Money puan gibi Win bakiyesi olarak yüklüyor, sanki bir yer bir merkez karar vermiş hepsi uyguluyor gibi ama burada da yazıldığı üzere ürün bulmak kolaylaştı, mağazaları da esnaf basmamış diyorlar, en ucuz ürünün fiyatının düşmesi sorunu giderildiği gibi kasiyerlerin dert yandığı ayrı fiş kesme derdi de son bulmuş oldu...
Aslında 3 al 2 öde oluyor diyenler haklı ama kredi kartı kullanıyorsanız limiti transfer etmiş gibi oluyorsunuz o kadar, zaten Migros'tan alışveriş yapıyorsanız fark etmiyor, transfer ettiğiniz limit size "kampanya" olarak dönüyor devlete ödenen vergiler gibi olmuyor Boşuna 100.000 TL üzeri limiti olana vergi getirmek istemediler çıkar yakında kokusu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kodlarda gelişme yok değil mi , bu ay pas gecerim migrosu gelmesse malum en pahalı market burası ...
-
Bugun denedik ve begendik. Hem porsiyon fazla oluyor hem de lezzeti gayet iyi. Herkese de tavsiye ederim 1 alana 1 bedava varken. Geçen dönem de kuzuda vardı 1 alana 1 bedava.
Dışarıda 70 grama 200 Lira verince tatlı geliyordur bazılarına tabi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bisküvi,kek,gofret 2 al, 1 i iade için ödeme aşamasında money cüzdana yükle öde yapınca iadeler geliyor mu. Yoksa fiziki money Kart mı lazım
İki al bir tanesi iade gelsin kampanyasında sınır yok doğru mudur? Forum yüklenmiyor, eski mesajları göremiyorum, kusura bakmayın.
Geliyor
tskler
Dana kokoreç pek iyi olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler oldu. Bugün marketteyken etikette indirimli bir ürün gördüm kasada düşmedi ama fazla tutarı iade ettiler. Bu şekilde olduğunda zarar çalışanlara mı oluyor ?
-
Mion ile 3000/600 birleşir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 keremi sipariş verebiliyoruz 2 al 1 iade moneyi için. Kampanyadan yararlandınız yazıyor, aynı hesaptan 2.kez sipariş vermiştim henüz money yüklennedi 2.siparişin. kampanya detaylarında belirtilmemiş bir şey ama kampanyadan yararlandınız yazıyorsa yüklenmez diye düşündüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X