< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6907. sayfa)
-
-
yeni kampanya şeklinin artıları da var eksileri de. artısı artık ürünler bulunabiliyor. eksisi seni migrostan alişverişe zorluyor. bakliyat kampanyasından yaklaşık 400 money birikti. şimdi bu 400 moneyle bisküvi alsam 200 iade gelecek. sürekli migrostan kampanyaları denk getirenler için pek bir şey değişmiyor aslında. ama bence bu kampanyadan vazgeçerler gibi. alışveriş yapmayan kesimin büyük olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fişte ödemenin moneyle olduğu tabii ki görünür ama sorun değil ki. Money ile öde yine money gelir
-
-
-
Saat 15:00’i geçti kampanyanı oluştur ve diğer tbgler ortada yok. Yeni hafta girdiğinde kampanyalar geceden aktif olsa insanlar da alışverişini ona göre planlayabilse daha iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11:00de verdiğim siparişin moneyi eksiksiz yatmış, 750/100 çek kullanmıştım ayrıca.
magaza teslim siparişim vardı hazırlanmadı hala bende iptal ettim gidecektim vazgeçtim bazı magazalar çok sıkıntılı
-
Aynen,kendi kampanyani olusturu ben de bekliyorum.
Genelde böyle durumlar günahsızın başına patlıyor, gerçekten suistimal edenler var şikayetlerden dolayı böyle bir aksiyon almışlardır. Böyle bir bilgilendirme geçtilerse mağazalara, oradaki sorumlununda önüne senin sipariş gelmiş iptal etmiş olabilir.
Yada sebepsiz iptal edince insanlar kızıyor diye bu yönteme başvurmuş olabilirler. Bazen benim siparişlerde de stok olmasına rağmen kafasına göre daha az yolluyorlar.
MH'yi arayıp bir derdinizi anlatın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ocak 2025; 16:48:54 > -
Merhaba, moneypro iki farklı firmadan alınca ortak yüklenmiyordu. Birisi 0 bakiye olunca diğeri dijitale ekleniyor mu? Yoksa başta hangi firmadan girildiyse hep o firmadan mı devam etmeli bilgisi olan var mı bu konuda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 farklı yerden olunca yüklenmez.Bakiye yoksa eski kartı silip yeni kodla yükleme yapacaksın.
Bakiye varsa önce harca
-
Sipariş indirim kodu var mı arkadaşlar 1.500 e falan ?
-
HEDİYE150 deneyin
-
Peki 375 money mi yoksa 325 money mi geldi hocam?
Arkadaşlar,
Petrol Ofisi-Teknosa-Türk Telekom-Adım Para vb kodlar artık kullanılmıyor mu? Geçen gün efes kodu ve ipragaz ekledim kaydedildi yazdı, ama kampanya tanımlanmadı.
-
333 geldi ama tamamı money ürünü değildi, seç al ürünü de vardı 100 TL'lik. Benim aldıklarıma göre tam yattı, tamamı money ürünü olup çek kullanınca etkiliyor mu onu bilmiyorum yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediklerinize harfiyen katılıyorum hocam ama ne sinirimi ne de şaşkınlığımı atabilmiş değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İptal olmuş o kodlar
Arkadaşlar, eskiye doğru okudum fakat göremedim. Sipariş teslimi kampanya sonrası olsa da money yatıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X