migros hemende ücretsiz teslimat ne zaman oluyordu bazen sabahları oluyordu |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6906. sayfa)
-
-
Salı günleri ücretsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgenizde hızlı teslimat seçeneği çalışmıyor. Onun yerine randevulu teslimat verebilirsiniz.
-
Eski bakkallarda satılan kutu gofretler gibi ama çabuk bayatlıyor.
-
misal o örnekteki 20 -30 -50 liralıklardan 4 er alsam 20x2+30x2+50x2 mi yatar
-
Sanal market siparişim teslim edileli 3 saat oldu ama yatan puan yok henüz.
Kakaolu olan neden daha ucuz acaba, gramaj da ayni ilginc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor24 -- 13 Ocak 2025; 13:47:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En az tercih edilen kakaoludur büyük ihtimalle. Ondan dolayı fiyatı diğerlerine göre uygundur diye düşünüyorum.
-
3litresi 47.50 tl ye almistim yerel bir marketten daha ucuzunu gormustum daha sonrasinda 1 ay oldu net hatirlayamadim ara ara indiriyorlar sivi sabunun fiyatini
Bugun 2al1 ode ile migrostan cikolata biskuvi aldim 2 saat oldu money yatmadi daha beklemedeyim🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 13 Ocak 2025; 13:55:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen
-
daşlar Normal money kartı var bende. Bu 2 al 1 iade kampanyası. Karta nasıl yatıyor ? Normal 50 tl lik 4 ürün aldık diyelim 100 tl Puan olarak mı yatıyor karta? yani yarın öbürgün 2 gün sonra 100 tl lik bir şey alacam diyelim buraya yatan 100 money 100 tl olarak mı geçiyor?
-
Beklemek lazım, 1-2 güne kadar yolu var.
-
her 2 sorunun cevabı da evet.
-
Teşekkür ederim bayağı iyi. PEki her hangi bir limit yok değil mi? 300 500 tl monet puan birikmesi vs?
-
Hesaba money olarak yatar. 100 money= 100 TL.
-
1000 liralık alışverişe bakliyat günü 500 iade 3-4 saat içinde geldi.
Sadece bisküvilerde aynı fişte aynı üründen 14 adet üzeri alımda sıkıntı olabilir.
-
Dönüp dolaşıp sürekli aynı sorular soruluyor konuda. Buraya yeni gelen arkadaşlar konunun ilk mesajını okuma zahmetini gösterseler aradıkları bilgiyi de bulacaklardır büyük olasılıkla orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 13 Ocak 2025; 14:12:24 >
moneyi olanlar kullanıyor genelde
eski kampanya olsa raflar ve sanal boşalıyordu şuan her üründen var hemen hemen eskisi gibi talep yok
normalde pas geçmezdim moneyi de sürekli kullanıyorum ama acaba diyorum kafam rahat alasım gelmiyor
-
Bisküvilerde moneyle 2 öde 1 al mağazada geçmiyor mu..yada fişte görünüyor mu işlemin moneyle yapıldığı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X