aynı sepette farklı farklı fiyattaki ürünler alınsa, money yüklenirken en düşük fiyatlıyı mı baz alır |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6904. sayfa)
-
-
Hayır her 2 ürün için birinin fiyatı iade oluyor.. 20-30-50 liralık 2şer olarak 6 ürün alınırsa 20-30-50 şeklinde iade oluyor.
-
Hayır hocam aynı üründen 2 al 1i hediye. İsterseniz 100 farklı ürün alın 2 tane aldıklarınızdan 100 farklı Money yatar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farketmez,ikişer olarak istediğin kadar ürün al,birer tanesi iade olur. Düşük fiyatlı yatar gibi bi şey yok
-
Esmer olanını tavsiye etmiyorum. Kıtır olmasına kıtır ama kreması baydı bir iki tane yedikten sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ay tıklagel 1000/100 yok değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow22 -- 13 Ocak 2025; 9:21:28 > -
Her 2 ve çift katlarını aldığınız ürünlerin yarısı kadar money iadesi gelir (2/1, 4/2, 6/3, 8/4 gibi....) . En düşük ürün diye bir şey yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 13 Ocak 2025; 9:23:52 > -
Kişiye özel var, bana geçen gün geldi ama sadece 1 günlük tanımlamışlar. Eskisi gibi pek bir cazibesi yok.....
-
-
Abiler ablalar bir sorum olacak
2 al 1 ode kampanyasi moneyleri ne zaman yansir.
Bir de 3000/300 kampanyasi ve sayaci var orada da harcamam gorunmedi sisteme gec mi yansiyor
Ben yeniyim kusura bakmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayorgun_ -- 13 Ocak 2025; 10:12:54 >
On eden 2 al 1 öde olduğunda mağazalar çok kalabalık olurdu şimdi durum ne 2 al 1i iade de yine kalabalikmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalabalık degil eskisi gibi böyle bizim için daha iyi oldu marketciler vs kayboldu.az karışık geliyor heralde.
-
Kek almak istiyorum. Fiziki mağazada tek seferde en fazla kaç adet alabilirim?
-
-
Gelir yazıyor sonuçta kampanya
Evet yazıyor ama katalog ürünleri hariç tutulmuş bu katalog urunu. Sipariş verdim bir deniyeyim.
İnsört ürünleri kampanya ya dahil değil dese de 2 Al 1Öde ibaresi var ürünlerde. Almak isteyen olursa..
MONEY İADESİ GELİYOR ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 13 Ocak 2025; 12:2:9 >
-
Kesin Gelir merak etmeyin.
bana ertesi gün yansıdı ikisi de...
-
Tesekkueler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X