Arkadaşlar toplu olarak iki al biri iade kampanyası hakkında birkaç bilgi vereyim. 1.Sanalmarket üzerinden aynı üründen en fazla 14 ürüne kadar satın alım yapabilirsiniz(mağaza stoğuna göre ürün sepete daha az eklenebilir), 2.Mağazada,ürünün stoğu,müdür inisiyatifi gibi durumlar harici istediğiniz kadar alabilirsiniz,(Bu durum bazı mağazalarda tek fişte,tek ürün 18 adet olarak sınırlandırıldı) 3.Bir money kart ile en fazla şu kadar money kazanabilirsiniz gibi bir durum yok, 4.Aynı money kart ile birden çok alışveriş yapabilirsiniz, 5.Money puan ile yaptığınız alışverişten money kazanabilirsiniz, 6.Kazandığınız moneylerin süresi normal money puanlarınız ile aynı,3 aylık dönemlerde siliniyor.(Şuan kazandığınız moneylerin SKT 31 mart) 7.Banka bonusu,hediye çeki vs. gibi yöntemler de dahil,nasıl ödeme yaptığınız önemli değil,money puan kazanabilirsiniz. Düzenleme:Ekleme,imla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 22 Ocak 2025; 11:19:21 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6903. sayfa)
-
-
Aynı üründen 14 adet mi hocam? Sepetimde 25 farklı ürün var ama hiç birisininden 8 adetten fazla yok. Bu durumda bir sorun olmaz değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatar
Ben şunu sormak istiyorum banka bonusum ile ödersem money yatar mı? Bu abur cubur 2al 1 öde kampanyasından
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10dk içinde sepete eklediğim %95 kek bisküvi vb. stok tükendi diye sepet sıfırlandı, çok yavaş kaldık ya. neyse sabah 08:20 de migros'un kendisinden alırım işe geçerken, tabi mağazada da kalırsa :)
-
Hocam ödemeyi nasıl yaptığınız önemli değil,yatacaktır.
-
Money indirimli ürünler ya bitti yada stoktan çektiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım fakat yine saçma. Bu iki kampanyanın birbirinden tamamen bağımsız olması lazım. Ayrıca biz Money Gold’a abone olurken buna güvenerek oluyoruz. Migros da bunu sağlamazsa düpedüz dolandırıcılık oluyor yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 alana 1 bedava yapıyorlardı ne güzel 2 al biri iade tam bir laf cambazlığı. Ben 2 tanenin parasını zaten ödemiş olacağım sen bana money olarak birisinin parasını iade edersen mecbur senden tekrar alışveriş yapmak zorunda kalacağım. Tam denk getirmek zor ama tam o tutarda alışveriş yapsan bile 3 al 2 öde haline gelmiş olur. Bence laf cambazlığı.
Yeni moda, ŞOK markette aynı kampanyayı yapıyor. İstedikleri sonucu alırlarsa devam ederler.
Şifre ile money kampanyasina kayıt olma düzeldi mi yoksa tamamen mi bitirdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz net bilgi yok
-
Aynı üründen 15 adet üstü almak toplu alım sayılıyor, sizin durumda sorun olmaz.
-
Herkesin money üyeliği yok
varsa da herkes money puan takip etmiyor
örnek vereyim
bizimkiler markete gider kampanya varsa alır
money numarasını söyler sonra da çıkar evlerine gelirler
açıp da mıney takip etmezler
money yatsa bile kullanmazlar
silinir gider
bu kampanya bizler için tutsa bile diğer müşterilern için devamı olmayan fısss bi kampanya
bu aklı verenin aklını seveyim
oturmuş da bunu mu düşünmüş bulmuş
avantajı artık stokta ürün bulunuyor
Migros müşterilerinin yüzde 10'u bile bilmiyordur Money nedir, kampanyaları nasıldır... Hep şaşırmışımdır Migros'a gittiğimde 'Money numarası nedir?' diye sormalarına. Money'niz var mı demiyorlar, herkeste default olacak bir özellik gibi soruyorlar. Hayır arkadaşım, sıradan bir Türk insanı böyle şeyleri bilmiyor, Migros veya Carrefour gibi işletmeler ise başka dünyalarda hayal aleminde yaşıyorlar. Kampanyaları da o yüzden saçmalaşıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 13 Ocak 2025; 9:32:28 >
Daha önce de dedim bunlara kanıp alışveriş yapmaya devam edilmemeli.
Myfırın gofret nasıl arkadaşlar?
hocam peki 10 farklı üründen 2 şer adet alsak ürün birim fiyata göre mi money yatıyor yoksa sistem en düşük ürün fiyatlarını mı sayıyor?
Geçen ay şampiyon kokoreç almıştım oda bozmuş görünen o ki artık alınmayacak
Aynı üründen 2 tane alman gerekiyor yoksa yatmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X