Güya saat 12:00 ile 22:00 arasıydı. Bu migros son dönemde kampanya planlamayı da, uygulamayı da eline yüzüne bulaştırmaya başladı. Verdiği indirim bile doğru düzgün birşey değil ama onu bile dediği şekilde yapamadı. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6902. sayfa)
-
-
Komili sivi sabun cok kotu uzak durun 1 kere aldim tovbe ettim
-
Moneygold %50 money ürünü tanımlamayan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de tanımlanmadı. Hala bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Katalog döneminde, Tanımlanan varmı? ben tanımlanan olan tahmin etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 12 Ocak 2025; 21:59:38 >
Geçen dönem keskinoğlu yumurta tanımlamışlar sözde %50 Money
Yumurta 155 lira, verdiği 62 money alma gereği duymadım. Getirde de 2 çeşit L boy 15'li 49 lira idi aynı hesap.
Mağazanın ismi bende kalsın 44 tane damak gözüken mağazadan bir tane alamadan döndüm. (5-6 tane alacaktım fazla değil.)
4-5 üründe stok hatası olsa anlarım da bu büyüklükte bir hata olması garip geldi.
Konuyla alakasız ama bu migrostan ve bimden alınan yumurtalarda haşladıktan sonra pis bir koku oluyor.Kaçtır denk geliyor.Gidip köylüden günlük aldım acaba hepsi mi böyle diye.Haşladım hiç koku falan gelmedi,5 dk haşlama süresiyle haşladım hepsini.Galiba nakliye süreleri artinca bekleyen yumurtalar bozuluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi marka satılıyor sizin bölgede hocam? Ben Keskinoğlu alıyorum Migros'tan hiç öyle bir durum yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan
Hangi marka satılıyor sizin bölgede hocam? Ben Keskinoğlu alıyorum Migros'tan hiç öyle bir durum yaşamadım.Migrosta güres,bimde de bili bili
Kokoreç lerde Ocak sonu tarihli bir alana bir bedava vardi eral markada sanırım tanesi 90 TL geldi iki adet aldım tadını bilmedim için umarım pismant olmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 12 Ocak 2025; 23:3:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANKonuyla alakasız ama bu migrostan ve bimden alınan yumurtalarda haşladıktan sonra pis bir koku oluyor.Kaçtır denk geliyor.Gidip köylüden günlük aldım acaba hepsi mi böyle diye.Haşladım hiç koku falan gelmedi,5 dk haşlama süresiyle haşladım hepsini.Galiba nakliye süreleri artinca bekleyen yumurtalar bozuluyor.
bayat uzun süre durmuş yumurtalarda bu koku oluyor diye biliyorum. hatta şöyle bir test vardı, yumurta su dolu cezvede dibe çöküyorsa taze, yüzeye çıkıyorsa bayat diye.
-
Evet, dediğiniz gibi bir sorun var hocam. Acaba bu %50 indirim olayını da ayda bire mi düşürdüler?
yorumları berbattı
-
Harcama hedefi kampanyası yaptıkları içindir diye düşünüyorum Yanlış hatırlamıyorsam daha öncede buna benzer bir durum olmuştu
stok sayısını nasıl goruyorsun
-
Danışması olan mağazalardan barkodla sorabiliyorsunuz hocam.
Arkadaşlar bu bisküvi 2al 1 öde kampanyasında bir ürünü 2nin katı olarak alırsam hepsinin iadesi yatıyordu değil mi
Money puan kullanarak kek bisküvi kampanyasindan sipariş verirsek bu kampanyanın moneyleri yatar mı acaba
İki Öde, Biri İade! - Migros bu iki al bir bir öde'de sınır yok değil mi istediğim kadar alıp iade alabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X