Ülkedeki kanunlar sadece kağıt üzerinde. Kimse kimseyi kandırmasin...,.. Zerre güvenin yok... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6900. sayfa)
-
-
Güven ve Yeterli Denetim diyorsan o ayrı konu, Ona bir şey diyemem. Ben basından bilgilendiğim kadar, yasal mevzuat hakkında bilgi verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 11 Ocak 2025; 20:30:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartındaki puanlar money cüzdana para gibi yüklenebiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13-14 Ocakta
Geçen sene hediyem karta yüklemiştim
-
Sorun çıkmaz hep öyle alıyorlar sanalmarket iadelerini.
Sıvı yağ kampanyası bitti mi acaba bugün son değilmiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesilen fatura gelen urune gore dogru hocam. 1 kilo istedigim bir et urununu 1.7 kg getirmisler. 500 tl fazladan odemem yapmam lazim ama sanal kartta limit yok. Nasil ve ne zaman cekmeye calisiyorlar acaba.
Diger marketlerde 50tlye kadar dusuyor 4litre sivi sabun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi fiyatmış,benim bölgemde dediğiniz fiyata yok.nerede ve hangi market veya marketlerde ve hangi marka veya markalarda olduğunu yazarsanız, o na göre alışveriş yapan arkadaşlar olabilir
4lt hangi markette 50TL civarında hocam? 5-6 adet almam lazım 1-2 gün içinde, ona göre aksiyon alayım.
9 ocakta Seçili bakliyatda 2 al 1 öde ile alışveriş yaptım 160 liraya yakın moneyde vardı onunla beraber 800 lira harcadım..Şimdi baktım 15 lira money yatırmışlar.Bekliyeyim mi ( 2 gün içinde yatacak deniyor bazen ) yoksa müşteri temsilcisine mi yazayım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 11 Ocak 2025; 22:40:55 > -
Şimdi baktım gözükmüyor bende.
-
Dün bakliyat alışverişi yaptım moneyler halen yüklenmedi.ne zaman yüklenecek 1077 alışveriş yaptım. Şu eskiden 2 al 1 öde ne güzeldi bozup koydular.
-
üstteki arkadaşa da yatmamış.Normalde 3-4 saat içinde hemen yatıyor.
-
Bana da yatmadı
Çok kötü ya kalitesini sevemedim
Hala eritemediler aflotoksinli antepfıstıklarını sanırrn antepfıstıklı ne varsa indirimde. Dubai çikolatası furyasınıda o antepfıstıklarını ucuza alan toplamıştır piyasadan kimlerdir az çok belli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X