Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6898. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 32 Misafir (8 Mobil) - 31 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
138.012
Cevap
3.054
Favori
17.827.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68966897689868996900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ìnsanin aklina suphe dusuruyorsunuz.Dun bimden 3 tane beyaz damak almistim simdi parca pincik ettim allahtan icinde terorist cikmadi😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 liraya 100 lira indirim kuponunu kullanmak istersem moneyleri kullandirtmiyor. Bu ne saçma bir uygulama. Seni devamlı alışverişe çekiyor:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde kupon geri gelmiş, bitmeden alışverişi tamamladım. Bu sene kampanyalarda ne yazık ki düşüş var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssouness S kullanıcısına yanıt
    Afiyet bal şeker olsun, sonuçta kurt doğal bir ürün😄

instagram
    Boykot Dedektifi | Boycott on Instagram: "💢 BOYKOT Listelerinin Başında yaralan #nestle ürünlerinden çıkan kurt şikayetleri , her geçen gün artmaya devam ediyor."
    https://www.instagram.com/reel/DEeQXUYsUWu/?igsh=anRpN3Bsa3htY3l3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Ocak 2025; 13:14:47 >

• Migrosu boykot edip 3 harflilere gitsek o zaman da kanser olma tehlikesi var.Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    ya da şöyle yapalım;

Migros'un sahibi Anadolu grubu, İsrail destekçisi Coca Cola 'nın Türkiye dağıtımcısı, boykot edelim lütfen.

(ne kadar çok boykot, o kadar indirim)

• Boykot ede ede hiçbişeyin fiyatını düşüremediniz coca cola fanı değilim pepsi severim fakat boykottan firmalar ağlasa fiyatları dibe indirseler ccola alır içerdik nerde o günler..

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    İkisinin de eski tadı yok maalesef. İmkanım olsa da keşke yurtdışından bir yerdem alıp deneme şansım olsa. Çünkü olayın bizim ülkeye özel bir durum olduğunu düşünüyorum.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Gördúm zaten baktím sikayetvardan bi de sen niye gosteriyon😁 Benimkilerde yok ne kadar kare varsa kirdim baktim.

• @mitescere
    yurtdışında da kötü, genel olarak kolada malzemeden çaldılar.

farklı bir tad için redbull 'un kolasını deneyebilirsiniz.

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3000₺ hedefin bir kısmını biriken money kalanını moneycuzdan ile ödesek 600₺ ödül alabilir miyiz?

Benim böyle bir alisverisim oldu money kullandim. İade etsem mi diye düşünüyorum.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

TOGG u da boykot listesine eklesinler;

Togg'un Hissedarları

Anadolu Grubu (%19)

BMC (%19)

Kök Grubu (%19)

Turkcell (%19)

Zorlu Holding (%19)

TOBB (%5)

şu halde anadolu grubu şirketlerini boykot edip de toggu boykot etmeyenler, boykot listeyelerine toggu da yazmayanlar tam İKİYÜZLÜ RİYALARLARDIR. zira %19 hisse az bir oran değil veya boykotlar oransal mı %51 olunca mı boykot listesine alınıyor? boykot listelerinde togg da yazılı mı bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 11 Ocak 2025; 13:53:10 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Konuyu dağıtmayalım ama bu fanatiklik maalesef her şeyde geçerli bizde. Adam Renault araba alır, onun fanı olur, satar Volkswagen alır onu fanı olur. Yahu sanane kardeşim beğendiysen al bin, beğenmediysen sat bir daha alma di mi yani. Dünyada başka toplumlarda bu kadar fanatizm var mı gerçekten bilmiyorum. Bu gözler eti karam fanatiği gördü, daha ne anlatayım. Tamam kardeşim ben de çok seviyorum eti karam, keyifle de yiyorum ama daha iyisi bulursam onu alırım ya da daha uygun fiyata başka bir şey bulursam onu alırım, nedir bu fanatizm gerçekten bilmiyorum, anlamıyorum. Şimdi bir şey daha söyleyeceğim, siyasete girdin olacak, anlayın işte hiçbir şeyin fanatiği olmayın. Size fayda getiriyorsa ya da getirecekse tercih edin, zarar veriyorsa ya da vereceğini düşünüyorsanız da tercih etmeyin işte bu kadar basit.

Konuya gelirsek;

Ben Money fırsatlarının tekrar rayına oturacağını düşünüyorum ama eskisi gibi suistimal edilmesine müsaade etmeyeceklerdir. Burada da fanatiklik yapmanın lüzumu yok, gerçekten avantajlı fırsatlar sunarlarsa alışverişe devam ederiz, yok sunmazlarsa da alternatif çok, kendileri bilir.

• sevcen55 S kullanıcısına yanıt

Bence money ile ödenen kısım cüzdan kısmından gelecek olan ekstra 300 moneyi bozar. Ama diğer 300 moneyi etkilemez gibi geliyor. Nasıl olsa 3000 harcayacaksanız bence hepsini cüzdan ile ödeyin, kafanız rahat olsun.

• 4 ayrı fiyat. Hangi mısırı tavsiye edersiniz beyler?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Migros markalı üreticisine yayla gıda

Reis varken bu soru sorulmaz

Ben eskiden semt pazarlarindan cin mısıri alırdım. Ufacık ve siyah renkte. Çok güzel tadi vardı. Çokta kolay patlardi. Onu bile bulamaz olduk.....

Şimdikilerin hepsi GDO lu ve tatsız tuzsuz saman gibi...,

• Macrolarda 750/200 lira indirim. Bölgesel kampanya.

Ayrıca genel kampanya olarak 1200/200 indirim

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 68966897689868996900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.