Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selamivural , karizmaaa1907 , GK Kara Murat , Kobra18 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
139.413
Cevap
3.073
Favori
17.966.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69646965696669676968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mağazada kasiyer aynı ürünleri ayrı ayrı fişlerde geçti o şekilde alım sağladım ben.

• Levrek alan var mi?
    Küçük gibi ebatı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL nedir cidden ya? Amazon Prime, Hepsiburada Premium vs. Bile o kadar ücret istemiyorlar. Hayır, bir de %50 indirim olayı da artık eskisi gibi değil ve tanımlamıyorlar bile.

Maalesef ben de Money Gold’a veda etmek zorundayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • levrek alacaklara;

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 28 Ocak 2025; 13:26:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Migros’un Sanal Market işi daha önce de söyledim bitti artık arkadaşlar…

Başka marketlere bakıcaz…

Paraya doydular, TBT kampanyaları bitti, saçma sapan kampanyalara döndüler, üstüne şu an Money Gold hiçbir avantajı kalmadı, bir de utanmadan zam yapmışlar.

Getir falan bile çok daha iyi kaldı şu anda…

O yüzden hep beraber tepki koyalım ki Migros da bir düşünsün…

• Money goldu İptal edemiyorum. Internet sitesinde bulamadım. Wp üzerinden yazdım. Gold üyeliğiniz yok diyor. Halbuki vat bu numara üzerinde gold

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Bir de Gold üyeysen Hemen'de ücretsiz teslimat yok. Paşalardaki özgüvene bak, 100 TL öde sözde gold üye ol ama sadece Sanal Market siparişini bedava getirelim, Hemen ve diğerlerinden alırsan teslimat ücreti öde diyor.

Trendyol'da kafa olsa bu fırsattan istifade aylık Premium hizmeti getirir hem alışverişte kargo ücretsiz der hem markette teslimat ücreti almaz...

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Hocam belli ki epey paraya doymuş Migros yoksa şu an bu kadar rakipleri artmışken tüm kampanyaları bitirmeleri üstüne zam yapmaları falan akıl karı değil.

Millet nasılsa Migros’a alıştı bizden devam eder diyorlar…

Herkes Gold’ları iptal edip 1 aylığına diğer sanal marketleri kullansınlar bak ne oluyor nasıl geri getiriyorlar…

Eskiye dönmezlerse de kendileri bilir, şahsen bir daha da kullanmam Migros olur biter, kendimi enayi yerine koydurtmam!

Başka market mi yok, köşedeki Bakkal bile sanal market işine girdi girecek artık…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 28 Ocak 2025; 14:1:50 >
  • Ben de şimdi goldu iptal ettim

• Bizim gibi yasam kalitesi dusuk toplumlarda sirketlerin dedigi olur. Bankacilik,otomotiv,teknoloji,insaat,gida,saglik hangisi hizmet icin can atiyor. Bu cennet vatan koca bir avm artik. Biliyorlar ki alternatif yok, musterinin beklentisi ilgi disi artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 28 Ocak 2025; 14:40:21 >
  • Anket gelmiş arkadaşlar

• 8 puan için ailemizin kozmik oda bilgilerine kadar verdik, insan 20 money falan verir.

• serden kullanıcısına yanıt

Hiç olmazsa Amazon TV platformu sunuyor.

• Money uygulaması / destek bölümünden herkes tepkisini yazsın da milleti bu kadar koyun yerine koymasınlar...
    Resmi enflasyonun %44 açıklandığı, asgari ücrete %30, emekliye %15 fark yapıldığı bir ülkede, hangi kafa yapısı ile %100 üyelik zammı yapıyorsunuz be şımarıklar...

Türkiyenin mutlu mesut yaşayan %20 lik kesimi bize yeter mi diyorsunuz...? nah yeter... o geri kalan %80, bir gün size öyle bir tepki koyar ki, dükkanı kapatır gidersiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendimin ve ailemin market ihtiyaçlarının büyük çoğunluğunu Migros'tan karşılıyordum. Benim için hiçbir cazibesi kalmadı. Herkes bütçesini düşünüyor doğal olarak. Eski haline gelmedikçe uzun bir süre alışveriş yapmamaya karar verdim.

• önceki ay gold almıştım simdi iptal ettim.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Konsantre olmayanlar seyteltilmiş ürün, 1 kapak yerine 2 kapak koyuyorsunuz misal

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Şokta da var daha ucuz aynı boy

• aberdi kullanıcısına yanıt

Ha şunu bileydiniz, hep yazıyorum biz klasik bir 3.dünya ülkesi olduğumuz için enflasyon artınca hayat zorlaşınca hepten beter oldu, makas öyle büyük açıldı ki herkes o %20'nin tatlı parasının peşinde. Halkın suratına bakan yok artık en kötü malı, işine gelirse zihniyetiyle daya gitsin. Eskiden bir çekinme vardı artık o da bitti ülkedeki adalet açığının herkes farkında nasıl olsa bir şey olmuyor deyip artık bozuk malları iteleyip dönüş bile yapmıyorlar bildiğin keriz muamelesi çekmeye başladılar. Ülkenin sonu hiç iyi değil, toptan bir bela gelirse ben hiç şaşırmam hep söylüyorum bunu. Dış güç masalları da hep hikaye kendimiz yapıyoruz her şeyi, kendi düşende ağlamayacak.

• Opt kullanıcısına yanıt

1 Ekmek parası bile etmiyor. Değmez........

• 
Sayfa: önceki 69646965696669676968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.