Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: daniskası Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139.414
Cevap
3.073
Favori
17.966.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69656966696769686969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görünürde kahvelerde 2 al 1 öde/iade kampanyası da olmayacak gibi, kapsüller ile sınırlı kaldı yaptıkları kampanya da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2022 den beri her ay sipariş geçiyordum evdeki hesaplar üzerinden. İlk kez bu ay sipariş vermiyorum. Money harcadım biraz bu yüzde 50 daha değerli kampanyasında. Hiç bir esprisi kalmadı Migrosun. Onun yerine İstanbulkart ile 3 harflilerden QR ile indirimli ürün almak daha mantıklı. Ayrıca alt limit yok, ihtiyaçlarını tek tek topla eve dön.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Ocak 2025; 19:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Rekabet ortamı oluşması gerekirken hepsi birden anlaşıp tüketiciyi araklıyorlar. Artık bu durum iyice can sıkmaya başladı. Aldığımız çoğu ürün için gıda güvenliğinden bahsedemiyoruz. Ülkede nasıl ki herkes her yerde sigara içiyor ve sigara içmeyen pasif içiciler de istemeyerek ondan etkileniyor, firmalar da herkese kalitesiz ürün satıp toplum sağlığını tehlikeye atıyor. Bu da yetmezmiş gibi resmi enflasyonun katbekat üstünde zamlarla karşılaşıyoruz. Ben artık şahsen kendi sağlığımdan endişe etmeye başladım. Tağşiş gibi durumlar artık normalleşti. Geçen Köfteci Yusuf olayını gördük. İnsanlar devletin resmi kurumuna güvenmiyorlar. Yetkililerin artık düşünmesi lazım. "Biz nerede hata yapıyoruz?" demesi lazım.

• GlamourSS G kullanıcısına yanıt

Çekirdeklere gelseydi iyiydi

• Opt kullanıcısına yanıt

Anket ödemelerini de 27sinde mi öyle bir şeyde yapacaklarmış PUAHAHHAHA

• Cepte şokta bu fiyat yarın mağazalarda geçerli olacakmış bölgemde Ak gıda üretimi vardı 2 paket aldım. isteyenler şubelerden kontrol edip alabilirler.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt

Kapak ama nasıl kapak boy farkı da var koca bidon yine 50 yıkama oluyor.

• Anket gelenler az çok deneyelim boş geçmeyelim (pardon o başka konuydu) 😁

Bazı sorulara diğer seçeneği var oraya Gold ücreti tepkisi yazılabilir normal şikayetten daha iyi.

@özket 29 da diyebilirlerdi

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Baya fark varmış teşekkür ederim oradan bakayım

• ben de money gold üyeliğimi iptal ettim 👍

• Migros uçmuş Baba, fiyatları gören totosunu eliyle kapatarak, koruma moduna geçiyor.

• Üyeliğiniz 12.02.2025 tarihinde sona erecektir. Bu tarihe kadar Money Gold avantajlarından yararlanabilirsiniz. İnşallah yeniden para falan çekip uğraştırmazlar.

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Bunun 225 gram olanın dan 2 adet aldım. Yok böyle bir tad. Berbat ötesiydi. Diğerini gidip iade ettim.

O partide mi sıkıntı vardı bilmiyorum. Zaten indirime girmişti. 700 gram olanından daha uyguna geliyordu. Ordan şüphelendim.

• Arkadaşlar tam bana göre kampanyası yapamiyor muyuz artik alışverişten 2 gün içinde mi tanimliyorduk göremedim nerede?
    Money uygulamasinda alışverişlerim kısmında yaptığımız alışverişin detaylari fiş gibi yazıyordu o gec mi yansıyor bugün yapılanı göremedim de 😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 29 Ocak 2025; 0:32:47 >
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt
    Bu acik kaldırılmış sanirim 2 al 1 odede uygun da palm yagi var mıydı bunlarda ve skt yakin mi?

• Opt kullanıcısına yanıt

Benim son doldurduğum anketin moneylerini 24 Ocakta yuklemisler ama son kullanma tarihi 22 Ocak şeklinde.

Migros bir şeyler deniyor ama ne?!...

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• money gold üyeliğiniz varsa iptal edin. Bende sımdı iptal ettim.

Ayrıca bize yazından kısmından mutlaka görüşlerinizi belirtin.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    En hızlı yoldan müşteri nasıl kaçırtılır onu deniyorlar... 2025 yılına harika (!) başladılar...

İşbirliği kampanyaları iptal...
    Tbg ler iptal...
    2 al 1 öde, 2 al 1 iade oldu...
    Gold üyeliğe %100 zam...

Adamlar gitmeniz için daha ne yapsın...?
    Anket yapmışlar oraya yazarsınız...

• heamvivna kullanıcısına yanıt

Her üreticide tadı değişiyor, biri kaşar öteki sanki başka bir şey o kadar fark var.

• S.a. money 2 ode 1 iade kamp. Detayında money kartlar diyor. Başka bi on ödemeli kartla cuzdana eklemeden (parolapara) ödeme yapınca money veriyor mu acaba

• 
Sayfa: önceki 69656966696769686969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.