Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6914. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 31 Misafir (11 Mobil) - 31 Masaüstü14 Mobil
5 sn
138.284
Cevap
3.063
Favori
17.855.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69116912691369146915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyu dağıtmamak adına, son defa bu konuda yazayım. ah keşke. 10 sene olmuştur, ağız tadyla k.fasulye yemeyeli. ama fasulyenin doğal içeriği ve insan vücudu kaynaklı sebeplerle, gaz yapmayan fasulye olması mümkün değil gibi görünüyor. beni perişan ediyor. yiyemiyorum. bilim notu:

"Fasulye, vücut tarafından zayıf bir şekilde sindirilen bir tür karbonhidrat olan rafinoz içerir. Kalın bağırsaktaki bakteriler rafinozu parçalayarak gaz ve şişkinliğe neden olur.

İnsan sindirim sisteminde alfa-galaktosidaz adı verilen bir enzimin bulunmaması nedeniyle, rafinoz genellikle zayıf bir şekilde sindirilir.

Bu nedenle, rafinoz sindirilmeden mide ve ince bağırsaktan geçebilir ve bağırsak bakterileri tarafından fermente edildiği kalın bağırsağa girebilir.

Rafinoz, lahana, brokoli ve gibi gıdalarda da bulunan sindirilemeyen bir karbonhidrat türüdür."

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Evet benim de sorunsuz yattı gecikmeli de olsa ama çamaşır suyunda böyle bir şey geldi başıma demek ki bazı ürünlerde sıkıntı olabiliyor az da değil 150 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.migros.com.tr/hemen/tertemiz-carsamba-henkel-l-bbc54fa

Hemende 450 TL henkel ürünü alıma 200 indirim var.

4 adet vernel alınca tanesi 63 TLye düşüyor.

• husozi H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama teslimat ücreti çıkıyor.....

• Money ve Kupon bir arada kullaniliyor mu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macro'da saat 5'e kadar etlerde %15 + 1.400₺ üzeri 250₺ indirim + ücretsiz teslimat var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etlerde sepette indirim düşmüyor yaklaşık yarım saattir deniyorum, bunun bir çözümü var mı?

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Siparişte eksik ürün ve gramaj yüzünden banka ve money kampanyalarım etkileniyorsa,siparişi direkt iptal ediyorum.Sanalmarket siparişinde eksik ürün olunca arama yok zaten.Kafalarına göre yaparsa ben de bu şekilde cevap veriririm.Money kodlarını iptal edip 3000-300 harcama hedefi koymuşlar.Almam ben de.

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Yüzde 15 düşmüyor sepette bir türlü başarabilen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

Geçen hafta dana rostoluk et kg fiyatı 549 TL idi. Bir iki gün önce birden 600 küsur oluverdi. Bu gün %15 indirimle 549 dan satıyorlar ama sepette %15 indirimi asıl fiyata yansıttıkları için sepette fiyat düşmüyor bence. Hem kurnazlık yapıyorlar hem ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniskası -- 15 Ocak 2025; 15:4:6 >
  • erennavas kullanıcısına yanıt

Hayır

• Extralarge kullanıcısına yanıt

150 lik başka ürün eklerseniz ihtiyaç olanlardan 600 u geçince teslimat çıkmıyor.

• money sistemi çöktü yine. hesapta ne money puanlar görünüyor nede indirimler düşüyor!

• economist52 kullanıcısına yanıt

aynen money'ler buhar

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Ben de düştü hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCoban

Macro'da saat 5'e kadar etlerde %15 + 1.400₺ üzeri 250₺ indirim + ücretsiz teslimat var
    %15'i iptal ettiler heralde kalkmış anasayfadan kombolayınca tabi

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

duruyor, düşmüyor ama.

• İzmir için konuşuyorum. Bende hem sanal market hem macroda sepette indirim düşmüyor. Rosto fiyatı önceki mesajımda söz etiğim gibi.

• Ankarada düşmüyor kampanya ana sayfada duruyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EZEREY -- 15 Ocak 2025; 15:32:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha evvel de başıma gelmişti.

PC den denedim çözüldü.

Çıkış yapıp tekrar giriş yapınca %15ler düştü.

Edit : Hoppp 1ürün daha ekledim indirim uçtu gitti yine.

Tuzak kuruyorlar sanki arada kitleriz der gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husozi -- 15 Ocak 2025; 15:38:24 >
  • 
Sayfa: önceki 69116912691369146915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.