Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6787. sayfa)
-
-
garenta da emekliye ayrıldı ha g.o ne diyelim
-
Niş üreticileri ayrı tutmak gerekirse Güven Asa Türkiyede eli yüzü düzgün adı hiçbir tahşiş vs karışmamış 10 firmadan biridir, tekrar ediyorum normalde o fiyat seviyesinde ürün satmıyorlar, 950 tl (ki birçok kampanya ile daha da düşüyor) o ürün için bedava, ben 3 teneke aldım, denedikten sonra eğer stokta kalırsa 1 veya 2 tane daha almayı düşünüyorum (aldıklarımın sktsı 11/26)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 saat önce 2 ci hesaba tanımladım sorun yoktu.
-
1500'e 200 indirim kampanyası alışveriş sonrası uygulamada banner içinde görünüyor bende. Ama yine 1500 alışverişe tanımlanmış indirim. Kontrol edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bulabilen komilinin erken hasat yağını da kaçırmasın, deneyen bütün arkadaşlar çok çok başarılı olduğunu belirttiler (5 lt 1400 tl)
Hocam ben Balıkesir’de yaşıyorum. Kendimi bildim bileli küçük işletme hatta evde zeytinyağı yapanlardan alırım. Ama ekonomik koşullardan dolayı 1 yıldır maret yağlarına geçtim. Küçük işletmelerde 2000,2500den aşağıya yağ yok çünkü. En çok dikkatimi çeken market yağları çok açık renkli. Bahsettiğim yağlar çok daha koyu renkli ve tok bir tadı oluyor.
Mesela büyük işletme olarak özgün zeytinyağı Balıkesir’in neredeyse en güvenilir firmalarından biri. Güven asa ile arasında 10 km bile yok. Ama markette 1lira civarı sürekli güven asa alabilirsin ama özgün asla alamazsın. Çok uzattım ama kusura bakmayın. Sonuç olarak 1 yıldır işin içinden çıkamadım. Gerçekten iyilermi kötülermi asla çözemiyorum 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kışiye ozel mi bu kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
Üstad seni teğet geçti @Moldova_lover
Yok hocam bende öyle birsey ama zaten bu kampanya o sekilde birsey değil.
Direkt 200 olarak money cüzdana gelmesi gerekiyor
Japonya vb vardı herhalde. Çok önceleri olsa diye düşünmüştüm fiyatlara eklemezlerse
1500 TL üzerine indirim var mı
HEDIYE150
-
Ben o cam şişedeki yagi da kullanıyorum. Çok iyi yağ salata ve mezeler icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana44 -- 16 Aralık 2024; 20:34:9 >
Arkadaş bu güven asa yağları nereye kayboldu dün sanal markette vardı? Hiçbir şubede mağaza teslim bulamadım
-
Tşk ettim
Bence acele etmeyin. Fiyatı daha da düşecektir. Uzunca bir süredir zeytinyağında keriz silkeleme yapıyorlar.
Yılın yaklaşık 6 ayı Ayvalık'ta yaşıyorum. Eşim oralı olduğu için akraba dost filan çok var o bölgede.
Özemle Yaşam, Kürşat, Güven Asa, Özgün, Öz Köyüm, Börezli, Yıldırım vs vs bir çok marka var bölgede.
Ben çiğ tüketmek için Pelitköy'ün dağ köyüne gider oradaki butik atölyelerden alırım (Fabrika demiyorum, bildiğin küçük atölyelerde sıkıyorlar zeytinleri) Yemeklik olarak ise, benim damak tadıma göre sıralamam, 1: Özemle Yaşam, 2: Kürşat, 3: Güven Asa, 4: Yıldırım diye gidiyor.
Yani bakmayın yemeklik dediğime, örneğin Özemle Yaşam, Kürşat ya da Güven Asa'nın erken sıkımlarını alırsanız salata için muhteşem oluyor. Biz bolluktan beğenmiyoruz bu markaları ama cidden bunlar bölgede hatta dünyada çok bilindik isimler. (Özellikle Kisthene ya da Asiltane diye araştırın, ünleri dünyaya kadar gitmiş)
Ayvalık'ta yaşıyor olmama rağmen, Osmaniye ve Erzin taraflarında kendi bahçelerim de var ve aslında oraların zeytinyağlarının keskinliğini ve dolgun tadını da çok severim. Örneğin, Sazak Zeytinyağları benim damak tadıma çok uygun. Mut / Zeyne köyünde bir amcam yaşıyor. Oraya gittiğimde o bölgenin yağlarından bana hem 5 litrelik bir teneke yağ verir kendi bahçesinden. harika bir tadı vardır o bölgenin yağlarının.
Demem o ki: Güven Asa 5 litrelik ürününü eğer bulursanız hiç kaçırmayın bu fiyatlara. Ben sürekli Gömeç'ten geçtiğim için, sıkım zamanları Güven Asa fabrikasına gider filtresiz alırım. Kürşat'a gider hem zeytinyağı alırım, hem de Cafe'sinde bir şeyler yer içerim. Cafe dediğime bakmayın, çok lüks bir restorandır aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X