Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6787. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü8 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
138.382
Cevap
3.065
Favori
17.864.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67856786678767886789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 1 teneke aldım. 1000 km Moldova aktarmalı Ukrayna ya götüreceğim. Umarım uçakta sorun olmaz.

SKT si gayet iyi
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 16 Aralık 2024; 19:9:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izzet43 kullanıcısına yanıt

garenta da emekliye ayrıldı ha g.o ne diyelim

• Niş üreticileri ayrı tutmak gerekirse Güven Asa Türkiyede eli yüzü düzgün adı hiçbir tahşiş vs karışmamış 10 firmadan biridir, tekrar ediyorum normalde o fiyat seviyesinde ürün satmıyorlar, 950 tl (ki birçok kampanya ile daha da düşüyor) o ürün için bedava, ben 3 teneke aldım, denedikten sonra eğer stokta kalırsa 1 veya 2 tane daha almayı düşünüyorum (aldıklarımın sktsı 11/26)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

1 saat önce 2 ci hesaba tanımladım sorun yoktu.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    1500'e 200 indirim kampanyası alışveriş sonrası uygulamada banner içinde görünüyor bende. Ama yine 1500 alışverişe tanımlanmış indirim. Kontrol edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bulabilen komilinin erken hasat yağını da kaçırmasın, deneyen bütün arkadaşlar çok çok başarılı olduğunu belirttiler (5 lt 1400 tl)

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Balıkesir’de yaşıyorum. Kendimi bildim bileli küçük işletme hatta evde zeytinyağı yapanlardan alırım. Ama ekonomik koşullardan dolayı 1 yıldır maret yağlarına geçtim. Küçük işletmelerde 2000,2500den aşağıya yağ yok çünkü. En çok dikkatimi çeken market yağları çok açık renkli. Bahsettiğim yağlar çok daha koyu renkli ve tok bir tadı oluyor.

Mesela büyük işletme olarak özgün zeytinyağı Balıkesir’in neredeyse en güvenilir firmalarından biri. Güven asa ile arasında 10 km bile yok. Ama markette 1lira civarı sürekli güven asa alabilirsin ama özgün asla alamazsın. Çok uzattım ama kusura bakmayın. Sonuç olarak 1 yıldır işin içinden çıkamadım. Gerçekten iyilermi kötülermi asla çözemiyorum 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Özgün benim en beğendiğim zeytinyağı üreticilerinden biri, bu sezonki erken hasatı halen elimde, fotonun sol tarafında ds güven asanın soğuk sıkım 1,5 ltsini (çok beğenmiştim ikinci defa aldım) koyuyorum, ikisi de hemen hemen aynı fiyat aralığında (özgün 1 tık yukarısında)

Güven asa dediğim gibi bu fiyat aralığında ürün satmaz, orkide, kristal, komili vs 1-2 tık üstünde satar, ben henüz denemedim ama eminim o fiyata o kalitede başka ürün bulamazsınız Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Kobra18 kullanıcısına yanıt

Kışiye ozel mi bu kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Evet

• Üstad seni teğet geçti @Moldova_lover

• erdc E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende öyle birsey ama zaten bu kampanya o sekilde birsey değil.

Direkt 200 olarak money cüzdana gelmesi gerekiyor

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Japonya vb vardı herhalde. Çok önceleri olsa diye düşünmüştüm fiyatlara eklemezlerse

• 1500 TL üzerine indirim var mı

• FUAT5757 kullanıcısına yanıt

HEDIYE150

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

Ben o cam şişedeki yagi da kullanıyorum. Çok iyi yağ salata ve mezeler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana44 -- 16 Aralık 2024; 20:34:9 >
  • Arkadaş bu güven asa yağları nereye kayboldu dün sanal markette vardı? Hiçbir şubede mağaza teslim bulamadım

• potti34 P kullanıcısına yanıt
    Tşk ettim

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Bence acele etmeyin. Fiyatı daha da düşecektir. Uzunca bir süredir zeytinyağında keriz silkeleme yapıyorlar.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Yılın yaklaşık 6 ayı Ayvalık'ta yaşıyorum. Eşim oralı olduğu için akraba dost filan çok var o bölgede.

Özemle Yaşam, Kürşat, Güven Asa, Özgün, Öz Köyüm, Börezli, Yıldırım vs vs bir çok marka var bölgede.

Ben çiğ tüketmek için Pelitköy'ün dağ köyüne gider oradaki butik atölyelerden alırım (Fabrika demiyorum, bildiğin küçük atölyelerde sıkıyorlar zeytinleri) Yemeklik olarak ise, benim damak tadıma göre sıralamam, 1: Özemle Yaşam, 2: Kürşat, 3: Güven Asa, 4: Yıldırım diye gidiyor.

Yani bakmayın yemeklik dediğime, örneğin Özemle Yaşam, Kürşat ya da Güven Asa'nın erken sıkımlarını alırsanız salata için muhteşem oluyor. Biz bolluktan beğenmiyoruz bu markaları ama cidden bunlar bölgede hatta dünyada çok bilindik isimler. (Özellikle Kisthene ya da Asiltane diye araştırın, ünleri dünyaya kadar gitmiş)

Ayvalık'ta yaşıyor olmama rağmen, Osmaniye ve Erzin taraflarında kendi bahçelerim de var ve aslında oraların zeytinyağlarının keskinliğini ve dolgun tadını da çok severim. Örneğin, Sazak Zeytinyağları benim damak tadıma çok uygun. Mut / Zeyne köyünde bir amcam yaşıyor. Oraya gittiğimde o bölgenin yağlarından bana hem 5 litrelik bir teneke yağ verir kendi bahçesinden. harika bir tadı vardır o bölgenin yağlarının.

Demem o ki: Güven Asa 5 litrelik ürününü eğer bulursanız hiç kaçırmayın bu fiyatlara. Ben sürekli Gömeç'ten geçtiğim için, sıkım zamanları Güven Asa fabrikasına gider filtresiz alırım. Kürşat'a gider hem zeytinyağı alırım, hem de Cafe'sinde bir şeyler yer içerim. Cafe dediğime bakmayın, çok lüks bir restorandır aslında.

• 
Sayfa: önceki 67856786678767886789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.