Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6801. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil2 iOS
5 sn
138.317
Cevap
3.064
Favori
17.858.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67996800680168026803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal marketten balık aldık %25 indirimli görselde ama fiyat düşmedi ve teslim aldık şimdi uğraş dur para iadesi ile müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetveysi47

sanal marketten balık aldık %25 indirimli görselde ama fiyat düşmedi ve teslim aldık şimdi uğraş dur para iadesi ile müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacam ?

Uygulamadan iptal edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Ben de aradım mağazaya iletilmiş diye cevap verdi kapattı. Mağaza ne alaka money cüzdan ödemesine puan yüklemesi nin..

• 200 money para yi yatırmak için ellerinden geleni yapıyorlar mis.hic endişeniz olmasın diyor canlı chatteki yetkili.Ben de çok endişeliyim.bir daha bu kampanya ya katılmayacağım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt

yatınca haber eder misiniz banada yatmadı.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Kisir döngü devam ediyor Şikayetvar a yazmıştım şimdi yine aynı şekilde kes kopyala yapıştır cevaplar
    Toplu şekilde thh verelim bunun sonu gelmeyecek artık.

• arkadaşlar 1000 tllik uygun piyasayla aynı fiatlı kahvaltılık, temizlik ürünü ne varsa sizin oluşturduğunuz önerebilir misiniz? Sepet yapamadım

• Cuma klasik önce bindir sonra sepet indir var ama düşmüyor 1 tane bindirmeyi unuttukları var oda düşmüyor yedirmem size ucuza balık diyor...

Mhsi zaten klasik efendim siz görüntü alında kayıt açalım da 2 gün içinde sonuçlanır Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Önce 200 moneyleri yatırın da...

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:16:26 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

nerede 359 tl? ben bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimera7777 -- 20 Aralık 2024; 11:21:53 >
  • shimera7777 kullanıcısına yanıt

399, 359 mağazaya göre değişiyor da sorun bu değil ki %25 sepet gösterip düşmemesi...

Ankara'da baktığım mağazalarda 599 hep aylardır da hep bu fiyatlarda. 399 olsa indirimsiz de iyi fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Hiçte iyi değil diğer konuyu takip ederseniz görürsünüz...

https://forum.donanimhaber.com/carrefoursa-norvec-somon-199--159598577-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:33:49 >
    Hocam diğer konuyu da takip ediyorum o 2 kiloluk olan buradaki 5 kg lük olandan. Arada fark var sanırım lezzet açısından

• slickman S kullanıcısına yanıt

aynen 399'a bulduysanız sepet indirimini falan boşverin alın geçin

• mehmetveysi47 M kullanıcısına yanıt

Şikayet edin en azından ceza yesinler 2 saatir arıyorum bu seferde sepette güncelleme yaptım düşer kontrol edin diyor temsilci, saat 12:05 oldu tekrar aradım bu seferde ne dese kampanya bitti ondan düşmüyormuş Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  Bu cevap sonrası bende şikayet edicem.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]reklam kurulu uygulaması
    Reklam Kurulu Uygulaması
    https://ereklam.gtb.gov.tr/sikayet/ekle
  • Migrosta katakulli yapmaya başladıysa vay halimize

• ayın 16 sında yatması gereken money cuzdan 1000/200 money parayı hala yatırmadılar sürekli bekle diyorlar aynı durumda olan var mı

• mehmetveysi47 M kullanıcısına yanıt
    geçen hafta kıymada yaptılar bana da 419 tl yazıyor bannerda içeriğe girince 449 tl oluyor bende inadına aldım bugün aradaki fark iade edildi ama 5-6 kere telefon trafiği yaptım ve şkayet vara yazdım anca öyle alabildim. zaten amacım aradaki farkı almak değildi. İnsanları kandırıyorlar ona kızıyorum.

• Bu 359 399 somon nerede ya migros'un Oslo şubesi falan mı Ankara'da 600 lira 😂

• Bende yarın falan en geç bu 1000/200 money para için kampanya görseli ve sipariş görüntüleriyle birlikte tüketiciye başvuru yapacağım o şekiler daha hızlı bir çözümle geri dönüş oluyor genelde

• 
Sayfa: önceki 67996800680168026803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.