sanal marketten balık aldık %25 indirimli görselde ama fiyat düşmedi ve teslim aldık şimdi uğraş dur para iadesi ile müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacam ? |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6801. sayfa)
-
-
Uygulamadan iptal edin.quote:
Orijinalden alıntı: mehmetveysi47sanal marketten balık aldık %25 indirimli görselde ama fiyat düşmedi ve teslim aldık şimdi uğraş dur para iadesi ile müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aradım mağazaya iletilmiş diye cevap verdi kapattı. Mağaza ne alaka money cüzdan ödemesine puan yüklemesi nin..
200 money para yi yatırmak için ellerinden geleni yapıyorlar mis.hic endişeniz olmasın diyor canlı chatteki yetkili.Ben de çok endişeliyim.bir daha bu kampanya ya katılmayacağım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yatınca haber eder misiniz banada yatmadı.
-
Kisir döngü devam ediyor Şikayetvar a yazmıştım şimdi yine aynı şekilde kes kopyala yapıştır cevaplar
Toplu şekilde thh verelim bunun sonu gelmeyecek artık.
arkadaşlar 1000 tllik uygun piyasayla aynı fiatlı kahvaltılık, temizlik ürünü ne varsa sizin oluşturduğunuz önerebilir misiniz? Sepet yapamadım
-
Cuma klasik önce bindir sonra sepet indir var ama düşmüyor 1 tane bindirmeyi unuttukları var oda düşmüyor yedirmem size ucuza balık diyor...
Mhsi zaten klasik efendim siz görüntü alında kayıt açalım da 2 gün içinde sonuçlanır Önce 200 moneyleri yatırın da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:16:26 >
-
nerede 359 tl? ben bulamadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimera7777 -- 20 Aralık 2024; 11:21:53 > -
399, 359 mağazaya göre değişiyor da sorun bu değil ki %25 sepet gösterip düşmemesi...
-
Ankara'da baktığım mağazalarda 599 hep aylardır da hep bu fiyatlarda. 399 olsa indirimsiz de iyi fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçte iyi değil diğer konuyu takip ederseniz görürsünüz...
https://forum.donanimhaber.com/carrefoursa-norvec-somon-199--159598577-5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 11:33:49 > -
Hocam diğer konuyu da takip ediyorum o 2 kiloluk olan buradaki 5 kg lük olandan. Arada fark var sanırım lezzet açısından
aynen 399'a bulduysanız sepet indirimini falan boşverin alın geçin
-
Şikayet edin en azından ceza yesinler 2 saatir arıyorum bu seferde sepette güncelleme yaptım düşer kontrol edin diyor temsilci, saat 12:05 oldu tekrar aradım bu seferde ne dese kampanya bitti ondan düşmüyormuş Bu cevap sonrası bende şikayet edicem.
-
Migrosta katakulli yapmaya başladıysa vay halimize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayın 16 sında yatması gereken money cuzdan 1000/200 money parayı hala yatırmadılar sürekli bekle diyorlar aynı durumda olan var mı
-
geçen hafta kıymada yaptılar bana da 419 tl yazıyor bannerda içeriğe girince 449 tl oluyor bende inadına aldım bugün aradaki fark iade edildi ama 5-6 kere telefon trafiği yaptım ve şkayet vara yazdım anca öyle alabildim. zaten amacım aradaki farkı almak değildi. İnsanları kandırıyorlar ona kızıyorum.
Bu 359 399 somon nerede ya migros'un Oslo şubesi falan mı Ankara'da 600 lira 😂
Bende yarın falan en geç bu 1000/200 money para için kampanya görseli ve sipariş görüntüleriyle birlikte tüketiciye başvuru yapacağım o şekiler daha hızlı bir çözümle geri dönüş oluyor genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X