< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6931. sayfa)
-
-
Bence yemeyin, iade gelmez gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatırlıyorum. Bazı arkadaşlar katalog ürünlerinden de iade almıştı. Katalog ürünlerini nasıl görebileceklerini soran arkadaşlar için tarif ettim ben de.
-
tamamdır hocam teşekkürler.
-
toblerone ler dahil değil o zaman. Yarına aslında dahil edilir, risk alıp 12 den sonra mı alsak acaba
-
Seç-al minimum alışveriş tutarı 50 tl olmuştu ama soeun yaşandı,25 tl şimdilik devam ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı stant aynı fiyat geçen hafta bimde vardı
Migrosun 1al1 bilmemne kampanyalarına hemen aldanmamalı
Migros geçen hafta indirimle bu fiyata satıyordu
Bugün OR kod ile bu ürünlerden aldım ve iade sağlandı. Katalog ( migroskop ) ürünleri hariç tüm ürünlerde iade sağlanıyor. Yılbaşı temalı çikolatalar indirim sonrası +1 iade olduğunda çok uygun fiyat oluşuyor. En önemlisi de üretim tarihleri çok yeni. Kaçırılmaz.
-
hocam yılbaşı temalı örnek olarak hangı ürünler var cok uygun fiyata gelen? kacırmamak adına soruyorum..
-
İçimiz dışımız çikolata oldu. Sırf ucuz diye şeker hastasi olacak millet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.migros.com.tr/nestle-1927-bol-sutlu-cikolata-yilbasi-ozel-65g-p-6b8688
Ben bu üründen 18 adet aldım. SKT 12.2025
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmariserhat -- 21 Ocak 2025; 12:35:26 > -
Zaman Yolcusu
Bölgesel stoklar farklılık gösteriyor. Ancak genel olarak yılbaşı temalı çikolatalar mağazalarda bulunuyor ve indirim ve + 1 iade sonrası çok iyi fiyatlar oluşuyor. Ben paketini 14,95 TL fiyatla almış oldum. Seçenekler vardı aslında ancak seçimi bu üründe yaparak satın aldım. Bol şanslar dilerim.
-
Migros artık kesenin ağzını sıktı, bende bakıyorum bakıyorum artık uygun fiyatlı birşey bulamıyorum. Kod money olayları bitti biteli alışveriş yapamıyorum.
Hepimiz yoldayız. Dikkat etmek gerek. Sevgilerimle.
-
Skt 10 yıl geçmiş. Garip
Çikolata yenmekle şeker hastası olunmaz da,
Ne kadar gerekli, o ayrı konu..
QRla marketten veya sanalmarketten bu tür kampanyalarda moneypuan kullanımı ile kazanım oluyor mu. Kasiyerler de bilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X