Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6953. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü11 Mobil
5 sn
139.746
Cevap
3.075
Favori
17.999.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69516952695369546955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam mağazadan aldım hemen geldi sanalda 17.00 a kadar gelecek mi bakalım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir siparişte en fazla 999.99 Money'e izin veriyordu ben de arka arkaya 2 sipariş geçtim. Tariş 2 lt Zeytinyağı veya Güven Asa 5 lt alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeles84 -- 24 Ocak 2025; 15:44:53 >
  • Moneyle Mağaza Teslim sipariş verdik ama hala hesapta eski money tutarı aktif olarak görünüyyor. Money' i çekmemişmi oradan ? Sipariş ayrıntılarında kullanılan money puanı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Ocak 2025; 15:46:43 >
  • Arkadaşlar moneylerin tamamını kullanamıyor muyuz telefondan googledan giriş yaptım

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre0666 -- 24 Ocak 2025; 15:50:45 >
  • yunusemre0666 Y kullanıcısına yanıt

Sipariş tutarının %80' inden fazlasını money puan olarak kullanamazsınız.

• yunusemre0666 Y kullanıcısına yanıt

Siparişinizi 1465tl olacak şekilde ayarlayın. Böylece tüm moneylerinizi kullanabilirsiniz. Geri kalan tutarı da kart veya diğer yöntemlerle ödersiniz.

• mkeles84 kullanıcısına yanıt
    Pcde öyle bir sınırlama yok mobilde var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Tüm moneylerini kullanabilmen için,

Toplam money / 0.8 = yapman gereken alışveriş tutarı...

Yani,

172 / 0.8 = 215 tl (toplam sepet tutarı)

• natürel sızma zeytinyağı yazıyor kötü olacağını sanmıyorum Riviera değil sonuçta, yağdan anlayan arkadaşlar yorum yapsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkeles84

Bir siparişte en fazla 999.99 Money'e izin veriyordu ben de arka arkaya 2 sipariş geçtim. Tariş 2 lt Zeytinyağı veya Güven Asa 5 lt alınabilir.

Hocam uygulamada aynı hesapta 2 defa faydalandınız doğru mu

• 100 money kalmıştı sakız alıyım bari :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesapta toplam 1000 money var.Siparişte 800 moneyini kullanınca geriye 600 moneymi kalacak

Tüm moneyleri kullanmayınca kampanya avantajı kalmıyor gibi anladım.Kafa karıştıMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 24 Ocak 2025; 16:14:57 >
  • Money kullandım ama hala moneyler silinmemiş duruyor. Yeni sepet oluşturdum hala money düşüyor. Sanırım sorun var. Bu açıktan faydalanmam, umarım kısa sürede düzeltirler. Kötü niyet olsa arka arkaya defalarca ayrı sepet yaparlardı.

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt
    Zıkkımlar online satılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Usta sen nerenin ekonomistisin Moneylerin tamamını kullanmak istiyorsanız, moneyinizi öğrenip 1,5 ile çarpıp 0,8 e böldüğünüzde sepetin olması gereken tutarı ödeme sayfasına gelmeden öğrenebilirsiniz. Uygulamada 999,99 (%50 artırılmış hali), tarayıcıda (mobil-masaüstü farketmez) sınırsız kullanabilirsiniz yukarıdaki hesap sonrasında.

Örnek vermek gerekirse 500 moneyimin tamamını bu kampanya için kullanmak istersem 500*1,5/0,8 ile 937,5 tllik sepet oluşturmam gerekli. 187,5 tlsini kart, garantipay veya moneypay (hiç kullanmadım) ile ödemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 24 Ocak 2025; 16:36:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzpoyraz Y kullanıcısına yanıt

Evet oldu ama sadece online da oluyor uygulamada olmuyor

Teşekkürler

• erryan45 kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan 999 money sınırı varmış 1437 money hepsini kullanabilmek için aynı hesabımı kullandım bu standart zaten

• erryan45 kullanıcısına yanıt

Ben faydalandım

• süre az kaldı ne alsam çok kararsızım

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Antrikot' a yüklen !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Ocak 2025; 16:41:52 >
  • 
Sayfa: önceki 69516952695369546955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.