< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6954. sayfa)
-
-
200 kalacak....800 moneyi pc'den 1200 olarak harcarsın.
-
Var mı güzel kampanya veya güzel indirim şunu almalısın dediğiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbeyiin -- 24 Ocak 2025; 17:40:27 > -
11 Dk Önce Bitti hocam..... Neredeydiniz ?
-
Ya genelde hep 300 500 liralık alışverişlerde kod istemiyordu diye bizde ona güvendik son dakika olsa da geçeriz dedik ama tahmin ettiğimiz gibi olmadı 1800 küsürlük alışverişe son dakika kod isteyeceği tuttu 5’e kadar yetiştiremedik sağlık olsun..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyayı yeni gördüm kaçırdık tüh.
-
Sağlık olsun......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 24 Ocak 2025; 17:23:45 > -
anlaşıldı kardeşim.aslında durum şuydu.1000 moneyi 1500 olarak harcıyoruz.Buraya kadar tamam ama 1500 moneyi kullanmak için en az 1900 liralık sepet yapmam gerekiyordu.benim alacağım şeylerde 1000 lira civarı tutuyor haliyle fazlası gereksiz alışveriş olacak.Anladığım kadarıyla siparişte hesaptaki toplam moneyin %50 fazlasından daha az money kullanınca kampanyadan faydalanmış olmuyorsun.Hele hesaptaki ana moneyden daha az money kullanılınca normal money kullanmış gibi oluyorsun.
Bende bu ihtimallere karşı ihtiyaç dışı gereksiz şeyler almayı göze alarak 1880 liralık sipariş verip kampanyadan faydalanmış oldum.
Kardeşim biraz karışık oldu ama anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım., Sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 24 Ocak 2025; 17:27:51 > -
puan harcadan aldığım 2 adet dijital kodu arka arkaya sorunsuz ekledim hocam.
-
hesap yapıyordunuz 2 al 1 öde mi yoksa 2 al 1'i money iade mi daha iyi diye. İşte moneyciler kazandı
-
2 al bir iade kampanyalarımdan gelen yaklaşık 1800 TL money vardı. Un şeker pirinç tavuk ıvır zıvır ev ihtiyaçlarını giderdim. Migros aga sağ olsun yine yaptı yapacağını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 e 300 money 31 ocak son gündü, neden erken bitti. boşuna mı harcama yaptık
-
migrosun eşsiz kampanyalarını anlayabilmek için ekonomist olmak yetmiyor demekki muhterem.açıklama için teşekkür ederim.
-
"Anladığım kadarıyla siparişte hesaptaki toplam moneyin %50 fazlasından daha az money kullanınca kampanyadan faydalanmış olmuyorsun.Hele hesaptaki ana moneyden daha az money kullanılınca normal money kullanmış gibi oluyorsun."
Usta buna cevaben şöyle yazayım; 1000 moneyin var ve 600 moneyi kullanıp 400ü kalsın istiyorsun diyelim. Bu 600 moneyi 900 money olarak 1125 tllik alışverişte kullanırsan, aradaki (900-600) 300 money kullanmadığınız 400 moneyden kullanılmıyor, 300 ü migros ödüyor gibi düşünün. Ben de biraz karışık anlattım ama ancak bu kadar açık yazabildim .
Bu arada 2 al 1i iadeki moneyler kazanç yüzdesine x1,27 ilave olarak eklenebilir, yani %41,91 yüzdesel kazanç oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aylık 10 adet kod eklenebiliyor galiba, sonrasında hata veriyor diye okumuştum yine burada.
Yok hocam her türlü %50 daha değerli oluyor moneyler
-
Anladım hocam.Ödeme esnasında kullanılan moneyin %50 hediye kısmıda ana moneylerden kullanılınca haliyle insan tereddütte kalıyor.Yazdıklarınızdan kampanyadan faydalanabilmek için hesaptaki moneyin tamamını kullanmaya gerek yok gibi anladım.
Özetle 1000 moneyin var ve 600 moneyi kullanıp 400ü kalsın istiyorsun diyelim. Bu 600 moneyi 900 money olarak 1125 tllik alışverişte kullanırsan %50 hediye kısmı olan 300 moneyi migros öder ve alışveriş sonunda hesabında yine 400 money kalmış olur.
Tekrar teşekkür ederim
-
Kampanya için sabah ekleyemedim,kk ile ödedik artık. Artık bir sonraki kampanyada deneriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X